Pozdravi u ovaj prekrasni jesenji dan, cure nadam se da uživate negdje na suncu i da ne morate biti u zatvorenom, (i ja sam iskoristila prijepodne za kavicu, iako mi je radni dan nadam se da šef ne čita Rodu).

Denny sutra za UZV, Adikici za trocifrenu betu, cure znam da je sve uredu i da će te sutra dobrim raspoloženjem zaraziti forum, Jucer sam bila na kavi s Rozalijom koja se uskoro sprema u bolnicu odnosno koju uskoro čeka susret s njezinom curicom, tko ne bi poželio biti trudan kad vidi kako Rozi izgleda, kao da je progutala veliku loptu, sve ostalo isto kao prije trudnoće, pa sam u svemu tome i ja ugrabila malo trudničke prašine.

U ponedjeljak sam popodne na Citu -femara shoping, mislim da bih već krajem tjedna mogla početi s tim tableticama, jer je sutra posljednji dan kontra. Dobro je prošlo i nije bilo značajnijih posljedica po okolinu, a s tim kontra sam naučila kontrolirati ponašanje pa prije no što nešto izustim zaustavim samu sebe svjesna da to progovaraju iz mene te male, sitne, odvratne, najgore tablete u mom životu (a mislila sam da je klavocin grozan dok nisam probala ovu grozotu sad se pitam kako to netko može piti godinama). Ugodan dan svima i evo već unaprijed se radujem početku idućeg tjedna UZV Denny, Adikica beturina, a ja femara shoping.