-
Pozdravi u ovaj prekrasni jesenji dan, cure nadam se da uživate negdje na suncu i da ne morate biti u zatvorenom, (i ja sam iskoristila prijepodne za kavicu, iako mi je radni dan nadam se da šef ne čita Rodu).
Denny sutra za UZV, Adikici za trocifrenu betu
, cure znam da je sve uredu i da će te sutra dobrim raspoloženjem zaraziti forum, Jucer sam bila na kavi s Rozalijom koja se uskoro sprema u bolnicu odnosno koju uskoro čeka susret s njezinom curicom, tko ne bi poželio biti trudan kad vidi kako Rozi izgleda, kao da je progutala veliku loptu, sve ostalo isto kao prije trudnoće, pa sam u svemu tome i ja ugrabila malo trudničke prašine
.
U ponedjeljak sam popodne na Citu -femara shoping, mislim da bih već krajem tjedna mogla početi s tim tableticama, jer je sutra posljednji dan kontra. Dobro je prošlo i nije bilo značajnijih posljedica po okolinu, a s tim kontra sam naučila kontrolirati ponašanje pa prije no što nešto izustim zaustavim samu sebe
svjesna da to progovaraju iz mene te male, sitne, odvratne, najgore tablete u mom životu (a mislila sam da je klavocin grozan dok nisam probala ovu grozotu sad se pitam kako to netko može piti godinama). Ugodan dan svima i evo već unaprijed se radujem početku idućeg tjedna UZV Denny, Adikica beturina, a ja femara shoping.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma