Moram citirati jedan svoj stari post od prošlog ljeta, nasmijala sam se kad sam ga se sjetila:
Dakle, odoh ja u ponedjeljak prvo razveseliti svog doktora u Zagrebu (u nadi da ćemo smisliti nešto pametno za te kapljice), a onda trk nazad u Cita na uzv života...Mi smo danas bili u Zagrebu na kontroli radi oka. Isuse, kako je vruće bilo! Uglavnom, sve je ok, i usred pregleda dr. mi uleti s pitanjem: "I hoće li uskoro beba?" - Hoće, u devetom idemo na IVF... - Ajde, baš bi mi bilo drago! Dođi mi onda početkom desetog da se dogovorimo za kapi u trudnoći!... Nakon dvi sekunde sam shvatila šta sam rekla, ali bilio je kasno za povlačenje, već me naručio 4.10. i poželio mi puuno sreće, i onda još dodao kako će učiniti sve da trudnoća i porod (što se očnog tlaka tiće) prođu u najboljem redu... Ma gušt ga je bilo slušati!Uuuuhhh... bit će to naporan i uzbudljiv dan! Samo da bude sve ok!!! Milijon mi se pitanja i scenarija vrti po glavi, ne mogu niti zamisliti kako će sve to izgledati. S jedne strane beta je na granici za blizance, a s druge ja ni na kraju šestog tjedna nemam niti jedan jedini simptom trudnoće!
Ali ipak će sve bit ok i ja ću sutra sva sretna skakat po forumu... jer to sam ja, ne može biti drugačije!
Osim toga, imamo mi još puuuno razloga za slavlje sutra....
Adikica će vaditi betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka bude OOOOGGGROMNA!!!
matto ide u shopping - i krajnji ti je čas, jer prema mom skromnom Yasmin iskustvu, gđa M. ti stiže najvjerojatnije u srijedu!
medena8 ide na dogovor za postupak i upada u naš jesenski trudnički vlakić
I još jedna meni draga suborka ima transfer svojih malih mrvica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A sad sam se sjetila i još jedne koja ide u shopping........
AJMEEEE KOJI DAN!!!
E pa mora bit sve ok!!! A vlakić će se napuniti do zadnjeg mjesta!![]()

Uuuuhhh... bit će to naporan i uzbudljiv dan! Samo da bude sve ok!!! Milijon mi se pitanja i scenarija vrti po glavi, ne mogu niti zamisliti kako će sve to izgledati. S jedne strane beta je na granici za blizance, a s druge ja ni na kraju šestog tjedna nemam niti jedan jedini simptom trudnoće!