-
Cure hvala vam
ma vjerujem da neće biti problema,
cijeli sam dan zaposlena kuham, pečem, samo da još ne dobijem koju opeklinu na ruci, pa se nadam da ću se pošteno odmoriti nakon transfera.
Ne znam zbog čega, ali nekako sam se uvijek plašila doc. Š. znam da sam pojedenim curama možda i smiješna, i stotinu puta sam za njega čula samo riječi hvale, no vaši postovi otjerali su tremu, a i jučer na uzv mogla sam se uvjeriti da brižno postupa prema pacijenticama.
Kako mi se samo muž smijao kad sam rekla da imam tremu, a ovo mi je četvrta punkcija.
Gargamelice, a da ti ipak nazoveš doc. P. ne zoveš ga tek tako ipak ti si trudnica a imaš smećkasti iscjedak, on je tvoj liječnik i vjerojatno nije ništa alarmantno, ali da se ne grizeš do sutra ti ipak nazovi, vjerujem da će mu biti i drago kad čuje da ima još jednu trudnicu.
Denny, kad tebe nema odmah kiši u Splitu meni se jučer nije posebno ni ostajalo samo smo nakratko popili kavicu u Virusa, kupili knjige, i nazad doma. Draga, ti malo u ponedjeljak zamoli doc. P. da proviriš u lab. I pospeš te sretne trudničke prašine i na moje mrvice, nadam se da neće pitati hoću li još i muzičku želju, (Naime, nisam se mogla odlučiti kad ću na uzv u petak ili subotu, a kad sam se ipak odlučila za subotu nije mi odgovaralo što je rano pa me doc. pitao za muzičku želju)
još jednom havala vam, što bih bez vas
trudnicama Denny, Adikici, Gargamelici, Žanet, pusica za mrvice
te Blekonji, Goi, Vesnire, Diani, Rizaliji za njihove babače,
možda i nekog sretnem sutra,
odbit ću tu anesteziju s potpunim ošamućenjem, pa bih vas mogla i vidjeti,
ugodan ostatak vikenda
-
Drage moje, svu sriću ovoga vam svita želim.
Ja evo pomalo iztugovala svoj gubitak.
Denny draga, hormoni su mi uredu, ali cu ih ponoviti, drago mi je da si mi to napomenila.
Matto, sretno na punkciji i zelim ti lipe JS, a da se jos lipse budu razvile, a tebi Gargemelice zelim veliku betu, jer mi to nekako slici na trudnocu.
Moja je prija imala smeckasti iscjedak i sve je na kraju bilo super.
Podrska svima i hvala vam na svemu!
-
curice moje
koje prekrasne vijesti na ovoj temi... ajme toliko da mi je žao da moram odustati sad od Cita... netko se brine ali Šparac je duša od čovjeka sa super nježnom rukom... baš će mi faliti...
ja vam sljedeću subotu idem kod Lučija privatno na pregled i konzultacije i da dogovrimo što ćemo u 11-om mjesecu... držite mi fige drage moje... držite mi fige da je Luči kraj našeg puta i da iako ne idem sad u Cito ću s vama uskoro na trudnički vlakić..
prekrasne ste... stvarno.. želim vam svu sreću... pusa velika
-
Cure iz Cita, molim Vas informaciju ako je itko koristio PICSI metodu da napiše kakvi su bili rezultati (da li je postotak oplodnje bio veći nego kod samog ICSI-a).
Mi smo do sada bili na VV i u Mariboru, ali smo zbog jako lošeg spermiograma zainteresirani za PICSI metodu (kod koje je bit odabir najzrelijih spermija).
Vidim na web stranicama CITA da imaju ovo metodu od svibnja, ali nitko je ne spominje na forumu.
PICSI koriste i u Pragu (PFC) i tamo je nadoplata za ovu metodu 900 EUR, a u CITA 1.000 kn, pa ne znam u čemu je kvaka.
Moim Vas ako itko ima kakva iskustva sa ovom metodom ili bilo kakve informacije, da napiše . . .
-
Dobro jutro mojim curama
Matto nadam se da si već gotova i da tvoja jajca čine dar mar u labaratoriju ,Sretno draga mislim na tebe.
Rimljanka ja neznam kao ide sa picsi metodot ali raspitaj se u Cita ja sam isto čitala da imaju tu medodu.
Deny moja tebi draga sretno danas na drugom UZV.
Gargamelica i Žanet trudnice naše da vam beta bude do neba
Ostalim curama sretno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma