-
Ajde cure, samo hrabroooo! Navijamo za vas! Ma neka mi svaka mrvica navija u pola snage, već ste sve trudne! 
matto svu sreću ti želim sutra na transferu, sigurna sam da će bit sve baš kako treba!
Pinky hvala Bogu da prehlada jenjava, a za jaja držim fige veeeeelike! Ša da i ti padneš na dupe od lipe reakcije ovaj put!
kinki čestitam na pobjeđenom strahu od dr. P. smatraj da si na pola trudna! Ne znam jesam li prije napisala, ali i meni je rečeno da se pacijenti sa hepatitisom ne odbijaju, samo se više pazi. Izgleda da se i tvoj san počeo ostvarivati, baš mi je drago za tebe i navijam za dalje!
Adikice, diana, Blekonja, gargamelice, žanet - puno pusa vašim mrvicama!
Rozalija u pon. ima carski pa joj želim brz oporavak i da sve prođe u najboljem redu, da što prije zagrli svoju curicu!
Baš se mislim, kako ću ja nakon carskog sa tri bebe u sobi??? AUUUUU!!!
aleksandraj, sretno i tebi i da što prije krenete!
Natice 
I svima vam još jednom hvala na čestitkama i lipim željama! Guramo, dan po dan, što duže, to bolje. Malo me strah, ali šta je, tu je, izgurat ću ja i ovo i imat najlipše bebe na svitu!
Iako jako volim djecu i svako je pravo malo blago, mislim da su ove naše MPO bebe nekako posebne, toliko željene i voljene godinama prije nego što su došle na svijet! 
-
Denny čestitam od srca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I svim drugim curama puno poljubaca i sreće
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma