Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ajde cure, samo hrabroooo! Navijamo za vas! Ma neka mi svaka mrvica navija u pola snage, već ste sve trudne!
    matto svu sreću ti želim sutra na transferu, sigurna sam da će bit sve baš kako treba!
    Pinky hvala Bogu da prehlada jenjava, a za jaja držim fige veeeeelike! Ša da i ti padneš na dupe od lipe reakcije ovaj put!
    kinki čestitam na pobjeđenom strahu od dr. P. smatraj da si na pola trudna! Ne znam jesam li prije napisala, ali i meni je rečeno da se pacijenti sa hepatitisom ne odbijaju, samo se više pazi. Izgleda da se i tvoj san počeo ostvarivati, baš mi je drago za tebe i navijam za dalje!
    Adikice, diana, Blekonja, gargamelice, žanet - puno pusa vašim mrvicama!
    Rozalija u pon. ima carski pa joj želim brz oporavak i da sve prođe u najboljem redu, da što prije zagrli svoju curicu!

Baš se mislim, kako ću ja nakon carskog sa tri bebe u sobi??? AUUUUU!!!
    aleksandraj, sretno i tebi i da što prije krenete!
    Natice

I svima vam još jednom hvala na čestitkama i lipim željama! Guramo, dan po dan, što duže, to bolje. Malo me strah, ali šta je, tu je, izgurat ću ja i ovo i imat najlipše bebe na svitu!
    Iako jako volim djecu i svako je pravo malo blago, mislim da su ove naše MPO bebe nekako posebne, toliko željene i voljene godinama prije nego što su došle na svijet!

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Denny čestitam od srca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    I svim drugim curama puno poljubaca i sreće

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •