Pozdravi,
od jučer sam trudna dok se ne dokaže suprotno, vratili su mu jednog koji je ocijenjen između tri i četiri i jednog kaže doc. P. "za prvi razred osnovne škole" (kad pogledam na sličicu stvarno je krupan). Prema izgledu lica doc. P. ( nikad nije bio zadovoljniji) ovaj put bi mogli i uspjeti. Rukovali smo se („liva o srca“), a ja sam poželjela da se slijedeći put vidimo na trudničkom ultrazvuku. Muž je bio normalan dok nije vido sličicu i susreo se s doc. P. onda je i na njega prešlo dobro raspoloženje sad se smješka po cijele dane i simpatično mu je kaže kako sam se nasmijala kad sam iz hodnika čula glas doc. P. a do tada sam bila mrtva ozbiljna, odnosno bolje rečeno zaokupljena mjehurom i naporima da zadržim kako ne bi prije vremena….

Odmarala sam jučer cijeli dan praktično sam ga prespavala jer nisam pila kavu (negdje sam pročitala da kofein izaziva grčeve u maternici pa da i to probamo). Zbog toga su me danas boljela leđa tko je vidio neku korist od izležavanja morala sam prošetati nisam tip da ležim danima čini mi se da bi samo bilo gore, a i uvjerena sam da nakon transfera ne možemo ništa napraviti što će škoditi dječici.