Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Drage curke!!!
    Evo vec neko vrijeme vas pratim, pa mislim da bi bilo vrijeme da se i ja javim!!
    MM i ja na postupak ICSI krecemo u jedanaestom mjesecu, tocnije krajem jedanaestog!! Jucer smo bili na dogovoru sa dr. Poljakom.
    Za opcenito nas problem saznali smo u svibnju,trebali na postupak u rujnu, ali se nesto zakompliciralo, sada je situacija bolja.
    Dr. je savjetovao mm da pije Depabean .Jos trebamo obaviti pravno savjetovanje i sva dokumentacija je spremna.Nije krenulo odlicno , ali se nadamo i od danas cu cvrsto vjerovati u to da ce zavrsiti odlicno. Svima vama zelim uspjeh, jer nemate pojma koliko me svaki vas uspjeh raduje!!

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj MARINA25 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage curke!!!
    Evo vec neko vrijeme vas pratim, pa mislim da bi bilo vrijeme da se i ja javim!!
    MM i ja na postupak ICSI krecemo u jedanaestom mjesecu, tocnije krajem jedanaestog!! Jucer smo bili na dogovoru sa dr. Poljakom.
    Za opcenito nas problem saznali smo u svibnju,trebali na postupak u rujnu, ali se nesto zakompliciralo, sada je situacija bolja.
    Dr. je savjetovao mm da pije Depabean .Jos trebamo obaviti pravno savjetovanje i sva dokumentacija je spremna.Nije krenulo odlicno , ali se nadamo i od danas cu cvrsto vjerovati u to da ce zavrsiti odlicno. Svima vama zelim uspjeh, jer nemate pojma koliko me svaki vas uspjeh raduje!!
    Marina25, dobrodošla i još prije preselila na trudnički pdf, zapravo uhvati se u ovaj jesenjski vlakić koji je Denny povela i, naravno, budi i dalje tako optimistična, dobar je recept za uspjeh
    Btw, i ja sam jučer pretkraj smjene bila kod dr. Poljaka, možda smo se i srele...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •