Drage moje, vraćam se iz grada osunčana, a nakon bure i prestanka kiše pomalo mi se vratio i optimizam ,iako nekih razloga fizičkih, a ni simptomatičnih za to posebno nemam
Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
matto šaljem to ooooooooooooogroman zagrljaj sa donje strane rijeke!ma to je normala, em je vrime ludo, em smo nas dvi više lude hehe
, jutros sam kao ponosna vlasnic dvije blastice
pokazivala slike prijateljicama a pa sad možda mi se to odbije od glavu ili možda nije normalno radovati se prije vremena ali neka sam trudna dok se ne dokaže suprotno.
Crvenkapice, ni mm nije bio sa mnom na folikumatrijama, obično radi pa idem sama, a kada ne radi ili je u Virusu, ili vani ne želi, kaže drugim ženama zauzimati mjesto u čekaonici, ah jednom se slučajno našao na UZV-u pred postupak (doc. P. ga pozvao da uđe kao nema vidjeti ništa što već nije vidio) ali meni je bilo, Pustila bih njih da odluče što se folikumatrija tiče, a trudnički UZV vjerujem da ni jedan ne bi propustio s obzirom na to kako se lice mm ozari kada vidi sličicu dječice na otpusnom pismu, zamišljam što bi tek bilo na UZV.
Ženet sretno sutra tebi i Gargamelici za mala treperava, ako nije rano,
Denny, Adikice, neka vaša trudnoća narednih mjeseci bude takva bez simtpoma, ugodna za uživnaciju,
još jednom havala vam što me bodrite jer vaš optimizam zaista vrijedi bez obzira na ishod postupka