Denny, draga pa kako neću znati u kojem je tjednu trudnoće meni mila osoba, ne zaboravi u mislima s tobom odbrojavam i znaj da jedna te ista osoba može imati potpuno različite simptome u dvije trudnoće. Sestra mm s curicom, pazi sad Aleksandraj: povraćanje do 4 mjeseca onda nekontrolirana glad zbog koje se nije uspjela riješiti ni danas viška kilograma. Nakon toga trudnoća s dečkom ni traga mučninama pa ti sad budi pametan. S druge strane mene tješi tvoj nedostatak simptoma u desetom tjednu jer po tome sam i ja trudna simptomima ni traga ni glasa, ali imam neke druge nepoželjne koji najavljuju dolazak vještice. Jutros sam čak mislila da sam procurila, pa sam žurnim koracima napustila kavu međutim to su bili samo utrogestani, a od jučer prišt na čelu ne ulijeva mi baš nadu u uspjeh.
Žanet bravo draga za srčeko, neka i od sada sve bude uredu, želi ti školsku, dosadnu trudnoću, uživaj i pazi mrvicu.
Cure uživajte u sunčanom danu, šetnji, kavci, pa i u shopingu, ako netko voli, nadam se da će nam idući tjedan donijeti pregršt dobrih vjesti .