-
hvala vjerovatno cu vas poslusat,mada je ovo 5 transfer nisam jos popravila potpis sve 4 sam prelezala bas kako su mi rekli,nisam se cak ni penjala po stepenicama kazu nije dobro cjelo vrijeme mislils biti ili ne biti.Sada sam mislila malo opusenije razmisljat o svemu vjerovatno grijesim ali cure sa kojima sam pricala kazu da svaka koja se ponasala normalno cak i na trenutak zaboravile da su bile na transferu sada imaju djecu.Nemojte me krivo shvatit citam vas redovno i sa svakom placem sto od srece sto od tuge,vi ste mi naj bolje virtualne prijateljice znate sto prolazim.Sada sam imala naj goru situaciju sa JS. Imala 1 a i ona se jedva oplodila radi nalaza MM doktor se nije ni nadao da ce se oplodit pomirila sam se kao i MM vec planirali novi postupak CITA ali kad me doktor jutros zovnio da se oplodila i da dodemo u cetvrtak na 15 godisnjicu braka na transfer ja sam po kuci letila.Vjerujte to je bozije djelo nesto mi hoce reci,ja u cuda vjerujem.Pinky tebe posebno pratim i znam da si buduca trudnica vidjet ces ljubim vas i vibram za buduce trudnice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~izvinite na dugom postu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma