Stranica 19 od 55 PrviPrvi ... 9171819202129 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sretno sutra !!
    cim dođes dobijes inekciju jednu u jedan guz, drugu u drugi guz
    lezis malo, onda te sestra odvede do stola, vec te uvatilo, ne mozes sama,
    dr. ce ti dati valjda jos jednu dole, ja se ne sjecam , uopce ne boli, onda ces malo leci ,poslije, ako krvaris dobit ces ulozak, i lagano kuci, ti si budna citavo vrijeme ali omamljena, mi smo isli u virusa na kavu, sestra nam savjetovala,
    mm me vodio, ja malo sverala cik-cak, ali sve ok, ugl. poslije punkcije za odpril. 1h bit ces stara .

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja bila na 1. uzv, 7. dan ciklusa imam dosta vodecih folikula od 11 do 15mm, i jos dopsta manjih. Endometrij 7mm. nastavljam i dalje sa po jednim dec. i jednim menop. dnevno. Imam opet one iste simptome HS ko zadnji put al nisam tila nista govorit dr da me ne ostave opet u bolnici. Ako mi do srijede bude gore reci cu mu. Jel ima ijedna od vas da od hormona ima mucnine, slabost, tezinu u grudima, pritisak u prsima i trbuh tvrd ko kamen? Plinovi, napuhanost i slicno?
    Inace pisam svaku po ure a danas sam mozda 2 puta u cilom danu ufff....Sta bi vi na mom mistu??? Prosli put sam lezala u bolnici od punkcije do transfera a nisu mi nikakvu terapiju davali, samo su me pregledavali i vadili mi krv.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ajme kinki, nije se s tim za igrati! di si na uzv-ovima u zg ili st?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da hs bude što slabija

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~anibanani za punkciju

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kinki stvarno se time nije za igrati...imala sam sve te simptome, plus proljev i povracanje...nimalo ugodno...
    Hvala cure, nadam se da ce sve proci dobro. Pitam za oporavak jer moram vozit natrag za Zadar (mm ne vozi osim po Zadru ), pa da e bi duplo vidila......ali, oticemo kod kolegice na par sati, da malo dodjem k sebi....Bit ce sve ok..

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

anabanana, NE PREPORUČA SE DA TI VOZIŠ NAKON PUNKCIJE.

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A ma znam, ali sto cu, vidit cemo kako cu se osjecati, necu sigurno ici prije nego budem spremna.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

U zagrebu sam. Sve se nadam da mi je sve to u glavi
    Ovaj put sam na jednom jedinom menopuru, ako opet bude HS onda nije za mene stimulacija. Al bar ovaj put imam dosta jednakih folikula, inace ih imam preko 20 a samo dva budu veca...to mi je najgore, hiper a jedan embrij
    nek se raspuknem, boli me kita samo nek bude puno jaja
    Vidit cu do sutra kako ce mi bit pa ako mi bude gore ponit cu odma stvari za bolnicu na uzv....Drage moje, ako ste mislile da su nase Firule u kurcu-tribate vidit taj odjel ginekologije di sam ja lezala zadnji put u vinogradskoj. Da sam imala fotoaparat, slikala bih wc i obroke koje smo dobijali hmmmmm, mogla bih ga ovaj put ponit, da se uvjerite kako su Firule Hilton u stvari!!

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kinki, ~~~~~~~~~ i ovdje da sve bude OK i da ne bude HS-a u nekim ozbiljnim razmjerama
    SRETNO!

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Şretno ti kinki, nadam se i ja da je sve u tvojoj glavi. Ja danas bila na punkciji, u 7 i 30 vec gotovo sve bilo, nista nisam osjetila, da mi nije pao tlak, bilo bi super. Bila sam prva na redu, nisam vidila nikoga osim Stefani i doktora. Nemam pojma koliko su mi stanica izvadili, ali jako je brzo bilo gotovo. Sutra ce me sestra nazvati kad mi je transfer, pa cu valjda znati i koliko ih je bilo.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

bravo anabanana
    ja sam pitala , onak omamljena , koliko imam js
    sretno~~~~~~~~~~~nek budu lijepe vijesti sutra~~~~~~~~~

kinki sretno ~~~~~~~~

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Cure bog htjela bi nesto upitat imam transfer u cetvrtak a u subotu svadbu jako bitnu dali mogu ici samo bi sjedila,sta mislite?

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja ne bi, dugo sjedenje je lose kao i dugo stajanje......

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    bravo anabanana
    ja sam pitala , onak omamljena , koliko imam js
    sretno~~~~~~~~~~~nek budu lijepe vijesti sutra~~~~~~~~~

kinki sretno ~~~~~~~~
    Jel to malo cudno sto mi nisu rekli koliko imam js? Jel inace doktor kaze, ili mozda sto je bilo prerano, a ja sam bila prva?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

metkovka, ne bi ni ja. pusti svadbu, sad kad si već do transfera došla. baš sam se pitala šta je s tobom!

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj metkovk@ prvotno napisa Vidi poruku
    Cure bog htjela bi nesto upitat imam transfer u cetvrtak a u subotu svadbu jako bitnu dali mogu ici samo bi sjedila,sta mislite?

Ja sam u postupku u MB drugi dan putovala busom i vlakom i bila biokemijska. Poslije Cita mirovala i nista...u MB kazu da se ponanas kao i u svakoj trudnoci..ne znam...ja bih ipak mirovala sto vise mogu

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ne bi ni ja sjedila bas toliko....a to znaci sigurno 5-6h ,a 2dpt , tad sam sjedila samo kad sam rucala

aleks kad ti kreces ??

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nazalost crvenkapa, tek u sijecnju. U subotu je mm umrla mama, bio sin jedinac pa sada cekam da se malo vrati u normalu...lijekovi cekaju, i bas mi je zao sto sam morala odgadjati

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

a joj bas mi je zao, moja sucut

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hvala...idemo dalje, znas kako kazu: neka ide po redu.

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    U zagrebu sam. Sve se nadam da mi je sve to u glavi
    Ovaj put sam na jednom jedinom menopuru, ako opet bude HS onda nije za mene stimulacija. Al bar ovaj put imam dosta jednakih folikula, inace ih imam preko 20 a samo dva budu veca...to mi je najgore, hiper a jedan embrij
    nek se raspuknem, boli me kita samo nek bude puno jaja
    Vidit cu do sutra kako ce mi bit pa ako mi bude gore ponit cu odma stvari za bolnicu na uzv....Drage moje, ako ste mislile da su nase Firule u kurcu-tribate vidit taj odjel ginekologije di sam ja lezala zadnji put u vinogradskoj. Da sam imala fotoaparat, slikala bih wc i obroke koje smo dobijali hmmmmm, mogla bih ga ovaj put ponit, da se uvjerite kako su Firule Hilton u stvari!!
    ako možeš, kupi rehidromiks sol i općenito pij što više tekućine, to zna spriječiti razvoj hiperstimulacije! I, naravno, sretno !!

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

hvala vjerovatno cu vas poslusat,mada je ovo 5 transfer nisam jos popravila potpis sve 4 sam prelezala bas kako su mi rekli,nisam se cak ni penjala po stepenicama kazu nije dobro cjelo vrijeme mislils biti ili ne biti.Sada sam mislila malo opusenije razmisljat o svemu vjerovatno grijesim ali cure sa kojima sam pricala kazu da svaka koja se ponasala normalno cak i na trenutak zaboravile da su bile na transferu sada imaju djecu.Nemojte me krivo shvatit citam vas redovno i sa svakom placem sto od srece sto od tuge,vi ste mi naj bolje virtualne prijateljice znate sto prolazim.Sada sam imala naj goru situaciju sa JS. Imala 1 a i ona se jedva oplodila radi nalaza MM doktor se nije ni nadao da ce se oplodit pomirila sam se kao i MM vec planirali novi postupak CITA ali kad me doktor jutros zovnio da se oplodila i da dodemo u cetvrtak na 15 godisnjicu braka na transfer ja sam po kuci letila.Vjerujte to je bozije djelo nesto mi hoce reci,ja u cuda vjerujem.Pinky tebe posebno pratim i znam da si buduca trudnica vidjet ces ljubim vas i vibram za buduce trudnice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~izvinite na dugom postu.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

aleksandra, moja sućut.

a metkovko moja draga, ko što je jedna žena rekla - probala sam ležat 15 dana, pa ležat 7, 7 normala, pa normala svih 15, pa čak brati masline...
    i ništa.
    mislim da ti je bitno da ti nakon transfera i navečer do tog pira ležuckaš, da se ne truckaš autom po piru (tipa - po mladu, pa u mladoženje, pa na misu) već se lipo pojavi na večeri, izljubi mladence, sjedni i uživaj.
    i zaslužila si malo opuštanja za 15 godina braka
    a pratim te jer smo obe iz istog kraja i jer mi je zapela za oko tvoja priča. nadam se da ćeš što prije postati mama

kinki, čuvaj se, ali nemoj tajiti dr-ima informacije da ne napraviš kakvu štetu molim te ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

To sam i mislila pojavit se cisto da me vide to mi je od muzeve sestre sin,nemem namjere puno ni stat cisto da me vide ma bit ce mo mi sve mame netko prije netko kasnje ali da ce Bog svima andelke!!!!!!!!!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma dašta već možeš sjesti malo i proveseliti se. ali bez onog pirskog truckanja tamo-amo.lipo se provedi!!!

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

hvala srico ma kakvi ples ja cu samo gledat.Kako si mi ti ima li kakvi trudnickih simptoma?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma ništa, malo pms bolova, nadam se kao znak trudnoće lol

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

to ti je to trudnice moja pusa mazi trbuscic i uzivaj ljubim te!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
    ako možeš, kupi rehidromiks sol i općenito pij što više tekućine, to zna spriječiti razvoj hiperstimulacije! I, naravno, sretno !!
    Hvala ti, prvi put cujem za to, idem odma sutra to trazit!!!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

CURE SRETNOOOO!!!!
    Mislim na vas!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    CURE SRETNOOOO!!!!
    Mislim na vas!

i mi i mi i mi mislimo puno na sve vas iako ne pišemo puno!!!!!

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo svjezih vijesti, bila sam dobila 5 js, imamo 3 embrija, u petak u 11. transfer...jedva cekam!!!! Ima li tko sa Rode jos za transfer u petak?

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj anabanana prvotno napisa Vidi poruku
    Evo svjezih vijesti, bila sam dobila 5 js, imamo 3 embrija, u petak u 11. transfer...jedva cekam!!!! Ima li tko sa Rode jos za transfer u petak?
    Ajme super! Sretno u petak.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj metkovk@ prvotno napisa Vidi poruku
    hvala srico ma kakvi ples ja cu samo gledat.
    Ma Metkovka samo ti idi i uživaj laganini. Sve je to individualno. Ja jedini put kad sam ostala trudna (bez obzira na loš završetak) već drugi dan nakon transfera sam se pela po Trsatskim stubama. I eto, dogodilo se nakon puno godina. A svaki put kad bi mirovala ništa. Nema tu pravila. Uživaj i pozdrav od još jedne Metkovke.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

anabanana bravo!

ja lagano tonem u depru od ovih pms bolova.... tek 10dpt

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Metkovka i Anabana držim fige za ugnježđivanje i posebne fige na sve 4 da su od drage Pinky simptomi PMS-a ustvari simptomi trudnoće
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tikica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Danas radila test i opet ništa
    Može li se raditi paralelno AIH i pregledi koje treba obavit za IVF?
    I hoće li mi ti nalazi vrijedit 1god dok dođem na red u Maribor?
    Zna li netko koliko se čeka za Beć?

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

anabanana srećo sretno u petak,sara38 hvala na poticaju jos se cujemo ,pinky ti si trudnica i ko god kaze nesto suprotno od toga nije u pravu samo pozitiva,vesnare hvala fige su dobro dosle i ja drzim svim curama da dodemo do BETURINA!~~~~~~~~~~~~~~~~~~cure hvatajmo vlakic deny i blekonje cure puno poljubaca uzivajte u trudnoci!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma Metkovka samo ti idi i uživaj laganini.
    Ovako i ja mislim, jer ne vjerujem da mirovanje moze bitno utjecati na ishod postupka.

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ja lagano tonem u depru od ovih pms bolova.... tek 10dpt
    Pinky nema razloga za depru. 10. dpt blastocista bi bio 15. dpo, sto bi znacilo kraj lutealne faze da se ne radi o trudnoci. Zbog toga je najvaznije da nema nikakvih naznaka krvarenja. PMS bolovu su sasvim normalani i u ranoj trudnoci. Sada bi ti vec i test mogao biti pozitivan, ali znam da se ne zelis tako rano testirat. Stoga ti mogu samo savjetovati da zaboravis sve simptome i da se radujes izostanku menstruacije, sto je po mojem misljenju prvi i najpouzdaniji znaka trudnoce. Jos samo malo strpljenja i brzo ce proci i preostalih pet dana do bete...
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 24.11.2010. at 14:34

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja nemam pms bolove, njih nemam nikad
    mene zivcana puca ,

ovi dani nikad proci ,

anabanana ~~~~~~~~~super, jel to et 3dan ?

pinky ~~~~~~~~~~~~~

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

potpisujem auroru, pinky dok god nema vjestice mi smo trudne
    napominjem, da sam ja prosli ivf procurila 9dpt sa utricima, zato ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pinky , sto mi ne bi betu radile u petak ?

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj vesnare prvotno napisa Vidi poruku
    Metkovka i Anabana držim fige za ugnježđivanje i posebne fige na sve 4 da su od drage Pinky simptomi PMS-a ustvari simptomi trudnoće
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Isto, draga Pinky, vjeruj da to moze biti znak T...

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Draga moja Pinky
    U ovom našem dobitnom pokušaju moji simptomi pred betu su bili identični simptomima koje sam imala pred mengu. Inače za moj pms su karateristični neki lagani grčići u stomaku, isto kao da mi nešto lagano kurla po stomaku. Kada se to počne događati pred mengu, uvijek bi znala da stiže gospođa. Tako je bilo i ovaj put. Kada sam 7-8 dana nakon transfera počela osijećati te grčeve, cijeli dan sam proplakala, govorila mužu da nema ništa ni ovaj put od bebe, ma užasna sam bila. Bila sam uvijerena da menga stiže, svoji snovi su se raspršili, govorila neću raditi betu, svako jutro kada bih ustala prvo trčala u wc da vidim ima li krvi na vešu. A onda 12dpt uradila test i + se pokazao. Ajme koja je to radost bila.
    Koliko sam vjerovala u svoju trudnoću to jutro pred testić, zvala sam sve centre za socijalni rad gdje smo predali molbe za posvajanje, da vidim ima li koje malo biće za nas, da nas usreći.

Zato draga ništa ti simptomi PMS ne trebaju značiti a ja imam tako pozitivan filing za tebe, ma ti si nama trudnica 100%. Joj koliko samo navijam za tebe, trudnoća tvoja i matto bi tako razveselila. Draga mislim na tebe i čekam tvoju lijepu brojku bete.

Ogrpmnu pusicu ti šaljem.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

eh stara, amo biti optimisti na entu pa i ove krvave tragove proglasiti implantacijom

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

nije valjda? pinky?
    aj ti betu vadi u petak

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ma ništa, malo pms bolova, nadam se kao znak trudnoće lol
    Pms je meni bio uzasan, popila sam tabletu za bolove koliko me je grcio stomak, a beta 128....cijelih 3 mjeseca me je bolilo kao da cu procurit svaki cas...a niti jednu jedinu mucninu

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    ja nemam pms bolove, njih nemam nikad
    mene zivcana puca ,

ovi dani nikad proci ,

anabanana ~~~~~~~~~super, jel to et 3dan ?

pinky ~~~~~~~~~~~~~
    je draga, 3 dan po punkciji..vec sam rekla da meni te blastociste nista ne znace, moja je curica bila ocjenjena srednjom i vracena drugi dan, i sve je bilo super.

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

eh stara, amo biti optimisti na entu pa i ove krvave tragove proglasiti implantacijom
    Cak niti to nista ne znaci, meni je kolegica krvarila 2 mjeseca lagano, morala je strogo mirovati, sad je u 6. mjesecu.
    Ja te ne tjesim niti ne mislim da mi mirises niti imam filing da si trudna. Ja ti od srca zelim da jesi, ali samo onaj gore sad odlucuje o tome...mi smo tu sad nemocne...
    By the way, moja kuma 4 mjeseca imala vjesticu, NIJE IMALA POJMA da je trudna (ne radi se o MPO).
    Ja stvarno zelim od srca svima da dodju do svojih bebica, jer nema vece srece na svijetu.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa Vidi poruku
    Draga moja Pinky
    U ovom našem dobitnom pokušaju moji simptomi pred betu su bili identični simptomima koje sam imala pred mengu. Inače za moj pms su karateristični neki lagani grčići u stomaku, isto kao da mi nešto lagano kurla po stomaku. Kada se to počne događati pred mengu, uvijek bi znala da stiže gospođa. Tako je bilo i ovaj put. Kada sam 7-8 dana nakon transfera počela osijećati te grčeve, cijeli dan sam proplakala, govorila mužu da nema ništa ni ovaj put od bebe, ma užasna sam bila. Bila sam uvijerena da menga stiže, svoji snovi su se raspršili, govorila neću raditi betu, svako jutro kada bih ustala prvo trčala u wc da vidim ima li krvi na vešu. A onda 12dpt uradila test i + se pokazao. Ajme koja je to radost bila.
    Koliko sam vjerovala u svoju trudnoću to jutro pred testić, zvala sam sve centre za socijalni rad gdje smo predali molbe za posvajanje, da vidim ima li koje malo biće za nas, da nas usreći.

Zato draga ništa ti simptomi PMS ne trebaju značiti a ja imam tako pozitivan filing za tebe, ma ti si nama trudnica 100%. Joj koliko samo navijam za tebe, trudnoća tvoja i matto bi tako razveselila. Draga mislim na tebe i čekam tvoju lijepu brojku bete.

Ogrpmnu pusicu ti šaljem.
    ovog se razdoblja itekako sjećam

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

anabanana

hvala cure

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja imam svoje blago, svoju curicu, dobila sam je nakon 3 godine duge borbe. Suze, svadje, depresije, to je sad IZA mene. Zarko zelimo svojoj curici bracu ili seku, ali vise nego sebi samoj, zelim da bebu docekate vi cure koji jos niste docekale svoje smotuljke.Mi imamo razlog za zivot i nasu srecu koja nas uveseljava iz dana u dan, i svakog dana Bogu zahvaljujem na njoj. A vama svima koji to jos niste docekale, zelim sto prije da osjetite cari majcinstva!!! Veselim se svakom uspjehu, i stvarno sam jako tuzna zbog svake negativne bete..mi se ne znamo, ali nas sve veze ista borba....SRETNO SVIMA !!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •