-
-
Drage moje cure, prvo vam se moram zahvaliti što ste me prihvatile, bile uz mene i pomagale svojim savjetima dok sam pokušavala ostvariti svoju najveću zivotnu zelju - postati majkom jednom malenom stvorenjcu
.
Nisam prošla ni djelić puta kojim su,na zalost, prošle mnoge od vas, bili smo među sretnicima kojima je uspjelo iz prvog puta, ali sam se trudila da ni ja, a ni moja okolina ne zaboravimo kako smo blagoslovljeni zbog toga dok drugi još uvijek čekaju i nadaju se. Naš mali mišić nam je stigao 30.11. u noći i zauvijek promijenio naše zivote, kasnio je 4 dana unatoč točno određenom datumu oplodnje, ali mi smo ga strpljivo čekali i sad smo roditelji dječačiću koji nam se smješka dok ga drzimo u rukama i dok mu pjevamo i gugućemo.
Uslijedilo je još toliko trudnica na ovom topicu: Blekonja, Diana, Issa,Vesnare, Gargamelica, Zanet, Denny, Pinky i nemojte zamjeriti ako sam koju zaboravila spomenuti..
Svima vam zelim blazenu trudnoću kakvu sam i sama imala, ne sumnjam da ćete uzivati u majčinstvu, no najviše zelim da to isto iskuse i druge cure: naša Matto, Aleksandraj, Bublica, Adikica, Natica, Twisted, Crvenkapica, Kinki,neka vam se dogodi taj dan kad će sve drugo postati manje vazno i zanemarivo, a zivot će poprimiti novu dimenziju sreće
.
I poseban poljubac maloj Jeleni i mami Rozaliji
!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma