Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Gargamelice, kako je lipo čitati ovakve izvještaje! Pusa bebici!
    Twisted bravo za folikuliće i sretno na punkciji! Samo ti "think pink" ko ova buba gore, i stići će nam još beba mahalica!
    Svim curama u akciji, a posebno onima koje još nisu šaljem jedan ogromni CMOOOK!

Goa, nadam se da si do sada rodila i da uživaš sa svojim mišićem! Javi nam se kad budeš mogla!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Drage moje cure, prvo vam se moram zahvaliti što ste me prihvatile, bile uz mene i pomagale svojim savjetima dok sam pokušavala ostvariti svoju najveću zivotnu zelju - postati majkom jednom malenom stvorenjcu .
    Nisam prošla ni djelić puta kojim su,na zalost, prošle mnoge od vas, bili smo među sretnicima kojima je uspjelo iz prvog puta, ali sam se trudila da ni ja, a ni moja okolina ne zaboravimo kako smo blagoslovljeni zbog toga dok drugi još uvijek čekaju i nadaju se. Naš mali mišić nam je stigao 30.11. u noći i zauvijek promijenio naše zivote, kasnio je 4 dana unatoč točno određenom datumu oplodnje, ali mi smo ga strpljivo čekali i sad smo roditelji dječačiću koji nam se smješka dok ga drzimo u rukama i dok mu pjevamo i gugućemo.
    Uslijedilo je još toliko trudnica na ovom topicu: Blekonja, Diana, Issa,Vesnare, Gargamelica, Zanet, Denny, Pinky i nemojte zamjeriti ako sam koju zaboravila spomenuti..
    Svima vam zelim blazenu trudnoću kakvu sam i sama imala, ne sumnjam da ćete uzivati u majčinstvu, no najviše zelim da to isto iskuse i druge cure: naša Matto, Aleksandraj, Bublica, Adikica, Natica, Twisted, Crvenkapica, Kinki,neka vam se dogodi taj dan kad će sve drugo postati manje vazno i zanemarivo, a zivot će poprimiti novu dimenziju sreće .
    I poseban poljubac maloj Jeleni i mami Rozaliji !

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Goa draga moja iskrene čestitke tebi i TM povodom rođenja malog dečkića a maloj mrvici ja i moja Jelenčica želimo ogromnu dobrodošlicu, da ga kroz život prati puno zdravlja, radosti i sreće.
    Tako si lijepo napisala ovaj svoj post, da samo mogu ga potpisati i ja svim dragim curama sa potpomognute U Splitu od srca želim da što prije osjete radost majčinstva i da se svi mi zajedno veselimo njihovim prekrasnim betama.
    A našim trudnicama da uživaju u svojim trudnoćama i da se pripremaju za dolazak svojih malih mrvica.

Draga moja sretna sam zbog tebe, sada uživaj i ljubi, ljubi ljubi do besvjesti svoju mrvicu. Ja se nadam kada otopli na proljeće kada se nas troje zaputimo iz Mostara put Splita, našoj zajedničkoj kavici na Splitskoj rivi, da se naše mrvice upoznaju a i mi.
    Kako si dala ime malom dečkiću?
    ogromnu vam šaljemo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •