Drage, cure svima pozdravi, Denny, Kinki, Crvenkapice, Zlatice,
a vašim bebačima kako je lijepo čitati vas,
Pynki sretna sam zbog tebe, do neba, neka mi ostale cure ne zamjere, ali me tvoja trudnoća posebno veseli, jer kako kažeš, pratile smo se a nadam se da će se tako i nastaviti,
Novim curama želim dobrodošlicu i dok ih čitam ne mogu a da se ne sjetim one Balaševićeve „neki novi klnici, neki novi klinci“, tako mi se čini da su i na našem dijelu foruma, neki novi klinci… No, jutros razmišljam koliko je trudnica sa Cita pa kad se organizira kava s bebicama pred Virusom zauzet ćemo cijelu terasu,ovo ćemo namjerno ostavljam i ne pišem "ćete". Ne gubim nadu iako pomalo sličim na onaj lik iz crtića Dora koja spomene po stotinu puta Nikad ne odustaj Nikad ne odustaj, iako ne samo da me poznaje osoblje Cita, nego vjerujem i stanovnici okolnih zgrada će me početi pozdravljati. None kada krenu po spizu razgovarat će sa mnom o vremenu, cijenama, a ja ću računati koliko za kilo škampa mogu kupiti menopura, i samo jednu cetrotidu
Naime spremam se za postupak krajem veljače ili početkom ožujka trebam se čuti s doc. P. prije bilo kakve odluke. Do tada ću vjerujem riješiti ove poslove s nekretninama tipa- prodaj kupi-, i preseliti u novi stan, novi početak, ne razmišljam o padovima, ma koliko teški bili jer još imam snage ustati….