Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

tally biolog će sam odlučiti (ovisno o kvaliteti js) hoće li ići na blastice ili ne. Mislim da ne možeš baš birati, ali za utjehu imaju jako dobru opremu za analizu js, novu PICSI metodu, a i jako dobar uspjeh. U dobrim si rukama, jedino što možeš je opustiti se i misliti pozitivno, a mi ćemo vibrati da ovaj put bude bingo.

lela77 ako nisi iz ST pravilo je da se naručiš kod dr. (Poljak ili Šparac, svejedno) i naglasi što vam treba jer biolog tada mora biti tu. Muž će dati spermiogram, za pola sata ćete dobiti nalaze i onda s tim idete u dr. na razgovor što dalje.
    Briseve i hormone preporučam raditi preko HZZO-a jer su te pretrage skupe, a ako već plaćamo preglede da nam bar država plati to najosnovnije. Dakle dr. će ti napisati da izvadiš briseve, hormone itd. i s tim ideš u svog soc. gin.

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    tally biolog će sam odlučiti (ovisno o kvaliteti js) hoće li ići na blastice ili ne. Mislim da ne možeš baš birati, ali za utjehu imaju jako dobru opremu za analizu js, novu PICSI metodu, a i jako dobar uspjeh. U dobrim si rukama, jedino što možeš je opustiti se i misliti pozitivno, a mi ćemo vibrati da ovaj put bude bingo.
    Denny

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •