-
legal alien
1. cure koje ste u prirodnjaku a niste iz splita vi bi to mogle znati, jeli uopce izvedivo odnosno dozvoljava li cito da folikulometrije radis u svom mjestu? ja sam u DU i "malo" bi mi bilo nezgodno putovati od 8. dana svako dva dana na folikulometrije da ne spominjem da bi me na poslu razapeli.
U Citu je praksa Femara + Menopur, to je polustimulirani, i po meni puno bolja opcija. Ne znam jeli nertko radio čisto prirodni, mislim da dr. sa pokojim menopurom žele poboljšati reakciju i povećati šansu za uspjeh. Platiti IVF sa jednom prirodnom stanicom se zbilja ne isplati, a cijena je li-la.
2. radite li nakon punkcije do transfera? moj posao je sjedaci ali brate da je stresan, stresan je pa bi nakon transfera odmorila doma koji dan ali ako je moguce raditi do tranfera bilo bi super
Do transfera možeš raditi, a nakon ET-a će ti dr. napisati mirovanje, i idi na bolovanje do bete.
3. ide li se na blastice u prirodnjaku ako se embij dobro razvija ili ipak tranfer 3. dan radi sigurnosti?
Transfer je treći dan. Ali ako si u polustimuliranom i dobiješ kvalitetne js, ide se na blastice.
4. moguce je dobiti vise od jedne JS?
Da, ali za to treba bar neka stimulacija (Femara, menopur, gonal isl.)
5. mozes zapravo u prirodnjak svaki mjesec? nema tu ogranicenja? dobro financijskih sigurno ima 
Da, može se svaki mjesec. I u polustimulirani isto, ali mislim da to nekako fizički, a ni psihički nije izvedivo za ženu. Dobro se nakon takvog postupka odmoriti barem jedan ciklus.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma