Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Hvala vam cure sad mi je jasnije

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo nažalost prva inseminacija nije uspila
    inseminacija je bila 31.12., radila sam test prije neki dan i negativan je....a ja još uvik nisam dobila mengu...tj. imam par dana samo neki smeđi iscjedak...
    da li postoji mogućnost da mi se ciklus poremetio radi korištenja utrogestana??
    da li je praksa kod cita da se odma ide na drugi pokušaj ili treba pauzirat??

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj slava77 prvotno napisa Vidi poruku
    evo nažalost prva inseminacija nije uspila
    inseminacija je bila 31.12., radila sam test prije neki dan i negativan je....a ja još uvik nisam dobila mengu...tj. imam par dana samo neki smeđi iscjedak...
    da li postoji mogućnost da mi se ciklus poremetio radi korištenja utrogestana??
    da li je praksa kod cita da se odma ide na drugi pokušaj ili treba pauzirat??
    utrogestan većini cura produži ciklus za par dana. ako si sasvim sigurna da nisi trudna (testovi su GLUPOST, pogotovo kod inseminacije kad se ne može točno utvrditi kad je došlo do oplodnje, za razliku od ivf-a, dakle treba se vaditi BETA. uzmite uputnice i izvadite krv i nakon negativnog testa čisto da budete sigurne) prekidaš sa utrogestanom i za dan-dva dobiješ menzis.
    neke cure prokrvare i preko utrogestana.
    na aih možeš ići za redom. ja sam svoja preporučena 3 odradila 3 mjeseca za redom.

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    utrogestan većini cura produži ciklus za par dana. ako si sasvim sigurna da nisi trudna (testovi su GLUPOST, pogotovo kod inseminacije kad se ne može točno utvrditi kad je došlo do oplodnje, za razliku od ivf-a, dakle treba se vaditi BETA. uzmite uputnice i izvadite krv i nakon negativnog testa čisto da budete sigurne) prekidaš sa utrogestanom i za dan-dva dobiješ menzis.
    neke cure prokrvare i preko utrogestana.
    na aih možeš ići za redom. ja sam svoja preporučena 3 odradila 3 mjeseca za redom.
    evo konačno prokrvarila jučer i već danas dogovorila sa Šparcem novi postupak
    ja tek sad vidim da sam skroz neupućena vezano za testove za trudnoću i betu....znači kod inseminacije treba se beta vadit tj. važnija je ona nego test??
    di idem nju vadit ako ne želim privatno? i jeli skupo vadit betu privatno??

sorry šta te gnjavim

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj slava77 prvotno napisa Vidi poruku
    evo konačno prokrvarila jučer i već danas dogovorila sa Šparcem novi postupak
    ja tek sad vidim da sam skroz neupućena vezano za testove za trudnoću i betu....znači kod inseminacije treba se beta vadit tj. važnija je ona nego test??
    di idem nju vadit ako ne želim privatno? i jeli skupo vadit betu privatno??

sorry šta te gnjavim
    privatno oko 140 kn, lab je u istom hodniku di i cito, prva vrata lijevo kad uđeš u hodnik. čeka se par sati.
    uputnicom na firule, čini mi se. ne znam točno koliko se čeka, neka ti javi netko tko je išao.
    sretno!

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    privatno oko 140 kn, lab je u istom hodniku di i cito, prva vrata lijevo kad uđeš u hodnik. čeka se par sati.
    uputnicom na firule, čini mi se. ne znam točno koliko se čeka, neka ti javi netko tko je išao.
    sretno!
    pa i nije toliko skupo...hvala još jednom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •