Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    žanet avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Moja mala nečakinjica od godinu ipo stalno traži da je teta digne,stavi u ljulju....a je jadnu samo prosljedim pa mi bude žao.Naviknit će se i tvoja malena.
    Držim figice za bracu ili seku!
    Nekako mi se čini da je lakše ići na drugo dijete,tada već imaš malog čovjeka pored sebe uz čije je veselje ljakše sve proći.Dok smo ja i mm bili u postupcima pa nakon neuspjeha imali smo osjećaj da će kuća u kojoj živimo uvijek biti tiha,bez dječjeg veselja,smijeha,punoće i sreće koje ono donosi.Zato jedva čekam da mi moja mrvica poremeti sav ovaj mir,red,sve na svom mjestu jer je ovako već dosadno!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj žanet prvotno napisa Vidi poruku
    Dok smo ja i mm bili u postupcima pa nakon neuspjeha imali smo osjećaj da će kuća u kojoj živimo uvijek biti tiha,bez dječjeg veselja,smijeha,punoće i sreće koje ono donosi.Zato jedva čekam da mi moja mrvica poremeti sav ovaj mir,red,sve na svom mjestu jer je ovako već dosadno!
    Potpisujem od riječi do riječi! Pun mi je kufer reda i mira i da mi je sve na svom mjestu! Hoću igračke razbacane po sobi, hoću smijeh i galamu, i da mi male ručice od čokolade izmažu cijelu kuću! Barem ću znati za koga čistim!

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem od riječi do riječi! Pun mi je kufer reda i mira i da mi je sve na svom mjestu! Hoću igračke razbacane po sobi, hoću smijeh i galamu, i da mi male ručice od čokolade izmažu cijelu kuću! Barem ću znati za koga čistim!

Zlatice, žao mi je,sada razbistrit glavu i samo hrabro naprijed
    Vedre, Mojca, Maja-st sretno vam cure!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

mojca,nema na čemu.drago bi mi bilo da mogu pomoć.nezgodno je kada se dugo putuje.znam da se i dosta novaca potroši na ljekove,vitamine i na postupke,pa još uz to i smještaj.skupi se puno toga.
    u svakom slučaju želim ti puno sriće u četvrtak

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •