Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    jeste stimuliranim ali ako ides s femarom mozes upasti jer su u biti ogrančeni lijekovima (tako mi je Poljak rekao a frendicu je neki dan ugurao u svibanj)
    Što je to femara?
    Mi smo u našem jedinom stimuliranom dobitnom postupku koristili gonal-f, i dobili super reakciju, čak malo i predobru, bila je cijela masa folikula, od toga nakon punkcije od 45 minuta , iskorištene 24 js, na kraju oplođeno 8 blastica, vraćena jedna ( na rubu HS - bio upitan transfer i bingo, evo i potpisa ).
    Tako da, ako je to neka lakša stimulacija, pretpostavljam da bi možda moglo i to kod nas doći u obzir, jer ja očito dobro reagiram, ako je moguće s tim nastavit di Icsi...
    Možda su mi zaključci malo nesuvisli, ispričavam se za to, ispravite me...

Svakako, jučer sam dobila povratni mail, javio mi se dr. Šparac, i rekao da dođemo na konzultacije pa ćemo se lako na licu mjesta dogovorit. Sviđa mi se ta profesionalnost brzog odgovora, i sam način pisanja, tako da Cito ima ogroman plus od nas, a još nismo ni krenuli...
    Sljedeći tjedan skupljamo nalaze i zovemo za 1. konzultacije...
    Posljednje uređivanje od katka22 : 02.02.2011. at 10:11

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da se nadovežem, dr. nas traži hormonalni profil, spermiogram...
    E sad, s-gram bi radili privatno, u Zd, mislim da se može u Suncu. Može li mi neko to potvrdit, zvala sam ih par puta pa se ne javljaju. Što se tiče hormona, to je valjda ono 3.dc, zar ne?

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Da se nadovežem, dr. nas traži hormonalni profil, spermiogram...
    E sad, s-gram bi radili privatno, u Zd, mislim da se može u Suncu. Može li mi neko to potvrdit, zvala sam ih par puta pa se ne javljaju. Što se tiče hormona, to je valjda ono 3.dc, zar ne?
    I opet se moram nadovezati...
    Dr. mi naravno traži i povijest bolesti uspješnog postupka, kaže da vidi kakav je protokol i stimulacija bila.
    E sad, čitajući tu moju povijest bolesti, apsolutno nigdje ne piše količina stimulacije, piše samo što je korišteno, a ja se ne sjećam koliko sam točno ampula gonala primila...sjećam se samo da je bilo dosta...I sad sam baš malo zbedirana...tražila sam čak i tu na forumu, jer se sjećam da sam tada svakodnevno pisala izvještaje kroz cijeli postupak, ali sjećam se i da je forum nekako 2005/2006 bio pao i uništeno je dosta starijih info iz tog vremena, pa ja to ne mogu naći...
    Što ću sada???

maja_st avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    I opet se moram nadovezati...
    Dr. mi naravno traži i povijest bolesti uspješnog postupka, kaže da vidi kakav je protokol i stimulacija bila.
    E sad, čitajući tu moju povijest bolesti, apsolutno nigdje ne piše količina stimulacije, piše samo što je korišteno, a ja se ne sjećam koliko sam točno ampula gonala primila...sjećam se samo da je bilo dosta...I sad sam baš malo zbedirana...tražila sam čak i tu na forumu, jer se sjećam da sam tada svakodnevno pisala izvještaje kroz cijeli postupak, ali sjećam se i da je forum nekako 2005/2006 bio pao i uništeno je dosta starijih info iz tog vremena, pa ja to ne mogu naći...
    Što ću sada???
    možda vam ne bi bilo loše spermiogram napraviti u Cito, zbog nove PICSI metode, pa da odmah naprave i HBA test ako dr. Š misli da je potrebno, a ne naknadno jer se onda defacto spermiogram platiš dva puta

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Spermiogram ćemo onda i napraviti u St...Znači, ako sve bude kako treba s nalazima, sljedeći tjedan smo na prvim konzultacijama...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj maja_st prvotno napisa Vidi poruku
    možda vam ne bi bilo loše spermiogram napraviti u Cito, zbog nove PICSI metode, pa da odmah naprave i HBA test ako dr. Š misli da je potrebno, a ne naknadno jer se onda defacto spermiogram platiš dva puta
    slazem se potpuno ! 300kn je spermiogram a ovaj test HBA 500kn ali se vidi jel potreban PICSI ...on je nasoj pinky donio dvi bebice....
    i ja cu raditi taj test....samo mislim da bi onda trebala najavit , ne znam zasto tako dr. kaze, spomeni sestri kad budes se narucivala...

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A sad onako laički, što je to PICSI?
    pretpostavljam, nešto novije od ICSI?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •