Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tantolina prvotno napisa Vidi poruku
    Cure trebam malu pomoć od Vas.....htjeli bi se naručit za konzultacije u Citu.....gledala sam na njihovim stranicama da imaju ord. 1 i ord. 2.....gdje se naručiti.....prihvaćam sve savjete....u koje vrijeme su folikulometrije tamo.....a punkcije i transferi......imam milijun pitanja....imamo još dosta vremena do ponovnog postupka ( u biti se još dvoumimo da li Maribor - na listi smo u 06/2011 ili Cito ) ali treba početi planirati....šogor i šogorica žive na Lastovu pa bi nekako pokušali isplanirat da dio vremena provedemo kod njih.......zahvaljujem na pomoći
    Ja ti isto navijam za ord. 1 jer sam sama pacijentica dr. Poljaka, ali sam sigurna da nema razlike ukoliko bi bila pacijentica dr. Šparca, tamo svi rade kao team i nemaš razloga za brigu! Folikulometrije ti budu ili rano ujutro na početku smjene tvoga dr.-a ili oko 13:30 između 2 smjene, punkcija ranim jutrom (meni oba puta u 7:30), a ujutro su uglavnom i transferi! Ako ti treba smještaj, samo se javi, mi još uvijek imamo sobu viška!!!
    Posljednje uređivanje od medena8 : 08.02.2011. at 23:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •