-
Blekonja, pusa Marijeti!
Ja sam u Cita preko četiri godine. Dr. Poljaka sam izabrala zato jer sam odmah u startu znala koliko je stručan (mislim da je porodio skoro sve žene u mojoj familiji, a neke je i liječio od neplodnosti). Meni je već na prvom pregledu "spasio glavu" jer su mi bili postavili skroz krivu dijagnozu, i od onda je jednostavno "kliknulo". Za njega znam da će mi reći sve, bilo dobro ili loše, alii i učiniti sve da ostvarimo svoj cilj.
Dr. Šparca sam upoznala prije svoje operacije, i bilo mi je dovoljno samo pet minuta da shvatim da mu se mogu apsolutno prepustiti "pod nož". Štoviše, toliko me smirio da sam imala osjećaj da idem na kavu, a ne na operaciju. Da ne spominjem da su me svaki dan posjećivali i zvali kako sam.
Od tada smo prošli puno pregleda, razgovora, uzv-ova, držanja za ruku... Bilo je i smijeha, i šala, i suza i zagrljaja... Jednostavno, svi su predivni, svak na svoj način, i svak od njih je jednim dijelom zaslužan za ove srečice koje rastu u meni.
Drago mi je što u našem gradu postoji takva klinika, i iskreno se nadam da će usrećiti još mnogo parova, kao što su usrećili i nas.
Posljednje uređivanje od Denny : 09.02.2011. at 21:34
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma