Matto,koji lipi post.
Želim ti uspjeh u postupku i da se pridružiš u klub debeljuca!!!![]()
ah tek sad vidim da sam sve smućkala u postu i mame i trudnice i buduće trudnice i Jelenu naše Roze i zbunila naše nove Citašice, a izgleda nespretno od moje želje da pozdravim sve Citašice, ne zamjerite mi.
Sutra sam također dolje, nadam se da će kiša prestati i da će okrenuti na buru a ne na južinu, vjerojatno ću ostati par dana, pa ako budete u blizini možemo se družiti...
Pinky, za tebe i bebicekad si na UZV???
ostalim curama, da ponovo ne nabrajam tko zna što ću smućkati, pozdravi i ugodan dan![]()
na uzv sam 4.3., jedva čekam, nešto sam molto nervozna ovaj mjesec. valjda mi se maternica širi pa stalno imam neku neugodu u stomaku i nekakve grčiće.
nije ....nego iza zgrade gdje sam lezala kad sam radila HSG dolje ....u biti mozda je i tu ginekologija bila ne znam,ali mislila sam da je nuklearna u zgradi gdje sam bila na razgovoru za mpo prije davno,samo kat nize
....mozda se promjenilo
ugl. rijesila ja i AMHna nuklearnoj nemaju pojma ali zahvaljujuci jednoj curi koja je pisala da je radila neki dan na centralnom labosu odem i ja i pitam i kazu da, rade....nalaz gotov za 2tj. 0 kn
eto da znate !!
da na firulama,ulaz do hitne pise laboratorijska dijagnostika,
ajme koja guzva na nuklearnoj i tu uuuuu sreca ovi rade od 7h a ovi od 8 h pa se stigne napravit
i radili smo HBA test na CITU , PICSI ipak ne trebamo
i pretrage na trombofiliju sam napravila.... bas su me izboli danas![]()
crvenkapica77 fala ti na informacijama i drago mi je da napokon to možemo radit besplatno a ne plaćat npr.500kn kao ja.kad uvatim vrimena otić ću i ja još jednom napravit da budem 100% sigurna.iako mislim da oni iz analize nisu pogriješili amh 1.4,ali tješim se.
reci mi jeli se krv vadi od 8-10?
da, vedre otiđi i izvadi bas me zanima hoce ti biti isti rezultat
Cure, jel se može u Cita (ili negdje blizu) vadit beta,ima li ko iskustva,koja je cijena i kada nalazi budu gotovi?! Mislim da cu otić privatno u St, jer se kod nas nalazi čekaju toliko da bi se dijete već poćelo lagano ritati!![]()
sad je analizin lab (odnosno mjesto za vađenje krvi) odmah do cita. Umjesto da uđeš u hodnik prema citu, vrata do, ulaz sa parkinga. cijena cca 140 kn, nalaz za 2-3 sata na mail.
koliko košta beta u cito i da li nalaz bude gotov kao u analize za 2-3 sata.
drage moje supatnice, kolegice, prijateljice... ne znamo se, ali toliko toga znam o vama da mi se čini ko da se znamo već dugo, dugo. Ja čitam o tome šta imate za reć, čitam i o vama, pa je došlo vrime da skupin hrabrost i pridružim vam se na ovome cyber nebu ili kako se to već kaže. Za početak predstavljanja (ne znan stavit potpis, neće više od 2 reda da prihvati...) i šta je najvažnije, to su godine i dijagnoze! E pa, mm i ja smo 78. godište i nemamo nikakve dijagnoze (piše dr. P muški faktor, ali ta astheno. je bila i prošla), a 5 godina smo u braku i neće roda na naša vrata, pa neće... Nakon 5 x AIH u Cita, 2 prirodna IVF/ICSI na Firule (sve 0 bodova), 2011. je za nas počela polustimuliranim postupkom opet u Cita. Obavili smo sve pripremne radnje (Femare i Menopure), dobili 10 jajnih stanica, transferirali nam 2 osmostanične (6 js zamrzli ) i sad čekamo betu 25.02. Sve ću pisat; o strahovima, bolovima, raznoraznim simptomima i halucinacijama i leptirićima u stomaku od neizvjesnosti i uzbuđenja. Alaj san se raspisala. Ja mislin da je dosta za prvi put. E, i hvala vam na svim informacijama kojima ste me filale sve ove godine, pomogle su puno.
Posljednje uređivanje od MIJA 32 : 23.02.2011. at 12:18
dobro došla after eight! još malo pa beta, držim figetine i vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~.
Potpis radiš tako da dok si ulogirana izabereš gore Postavke, zatim s lijeve strane pronađi Uredi potpis i onda pišeš u prozor što želiš, s kojim fontom želiš i bojom i što već želiš. Zatim stisni Pregled potpisa ispod tog prozora da vidiš jesi zadovoljna i kad budeš zadovoljna stisni Spremi potpis.
Posljednje uređivanje od MIJA 32 : 23.02.2011. at 12:18
Mislim da biste zadnja dva posta trebali izbrisat iz očitih razloga.
i ja isto mislim da je aftereight nešto falila, jer znam da cito zakon ne krši, vjerojatno je pobrkala termine kao nova. (ili je neki trol)
ja na citu imam zamrznute 3 js, embriji se nigdje u hr ne zamzavaju već godinu ipo.
Takodjer sam pacijent Cita i meni su zamrzavali jajne stanice, a i curama koje sam upoznala u cekaonici.
Mislim da neke cure, unatoc tome sto su u MPO vodama, jos ne znaju razliku izmedju jajnih stanica i embrija.![]()
Ja sam isto u Citu ovih dana i zamrznuli su mi jajne stanice.
Evo sutra mi je transfer (5 dan)...![]()
After eight, nema šta, stvarno je dosta za prvi put! Ima i viška!
Ajde sretno s te dvi mrve!
I meni je zamrznuto 6 js, i molila bi nove cure da pripaze na termine, jer šest js nije isto što i šestostanični.
cure ako znate, da vas pitam...koliki uspjeh ima Cito sa postupcima iz zamrznutih jajnih stanica?
Evo rezultata za 2010. http://www.cito.hr/hrv/djelatnosti=ivf.html (tablica je na dnu).
Posljednje uređivanje od mare41 : 23.02.2011. at 10:33
Je, odnosno 4 trudnoće u kategoriji do 35 g. I još 2 trudnoće u kategoriji od 35 do 40 g.
Evo link, na dnu kliknuti: http://www.cito.hr/hrv/djelatnosti=ivf.html
Watson, koliko još čekamo?
After Eight se zabunila: umjesto 6 stanica, napisala 6-stanični. U svakom slučaju, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu preksutra. Javi nam!
Curke imate li informaciju dal se postupci obavljaju u kbc-u split,
ima li uspjeha,čeka li se dugo,kakvi su dr.?
Čini mi se da smo sve u cita.. o kbc nisam našla nikakvu informaciju![]()
Cure,
Ima li tko informaciji jel CITO počeo raditi IMSI? Kada sam ja bila na konzultacijama 12.02. dr. P je rekao da slijedeći tjedan treba stići taj stoj iz Engleske. E, sad me zanima jel stigao, jel tko radio IMSI? Jedva čekam da vidim rezultate uz kombinaciju PICSI+IMSI+OOSIGHT ( mi ćemo uzeti sve ove metode odabira)!!!
KBC radi al mislim da nemaju neki veliki uspjeh. Pogotovo ako par ima neki ozbiljniji problem-nemaju oni u bolnici neku opremu ni iskustvo....Čula sam za jednu ženu kojoj je uspilo al osobno ne poznajem nikoga, čak ni da im je inseminacija uspila. Ja sam bila tamo na par inseminacija i dobila par nervnih slomova za to vrime, al tad su još bili jako neorganizirani. Valjda je sad ipak malo bolja situacija(hmmmm)...
Curke, evo samo da javim, prvi uzv prošao, srce kuca!![]()
Joj koja sreća!
A moje cure se okrenile naglavačke, spremile se za izlazak!![]()
E pa pričekat će gospodične još bar dva mjeseca dok malo zatopli.
Bože, danas 26 tjedana! A trbuh nabubrio kao da ću svaki čas u rodilište!![]()
Je, Blekonja, osjećaj je famozan. Baš sam napisla u 39+, dragi je imao neki blentavo-sretan izraz lica, gledam ga i mislim se da ni ja vjerovatno ne izgledam bolje.A i doktorica se sva pretvorila u smješak!
A šta je nahvalila dr. Š i dr. R!
Denny, već 26. tjedan? Bome, ide vrijeme. Samo ti njima objasni da je rano za izać vanka i da nek se strpe. Moraš već sad gradit autoritet!(Kažem ja koja malom psu ne može zabranit penjanje na kauč.)
Što se tiče osjećaja... svima ga žarko želim!
Mojca, kako je lijepo čitati te
Denny i ostale cure, bila sam u Splitu, ali se nisam mogla javiti, naime u domaceg mob. mi se ispraznila baterija još na putu do St. a na Simpi nisam imala vaše brojeve...sreca da mi je Toni posudio nedavno u Virusa olovku i papir da zapisem br. vlasnika garsonijere,
inace malo je falilo da na Citu zamolim da puste da se prikopcam na Rodu da vam se javim, Draga Denny, nece cure one još vanka, samo se šale, jer su navikle na takvu atmosferu dok su u ordinaciji,
bit ce to vesele djevojčice, jer si ti takva trudnica,
Mury, mislim da je stigao taj aparatić za IMSI, i vjerojatno ćemo ga i mi isprobati uskoro, ako ne već sutra,
Jucer sam se zatekla na Citu na UZV dok je jedna od pacijentica javila pravilno duplanje bete, znate da ja volim tu ekipu (Janju, Doc.P., Stefi) ali nikad na nekoj klinici nisam vidjela da se doc. i osoblje tako iskreno raduju zbog uspjeha, i ja bih se radovala s njima ali ovaj put krila držim čvrsto svezana u mašnu,
Sutra sam tamo iza osam na boc. boc. ako netko želi doći bez obzira na buru vidimo se...mjesto znate
matto, sretno draga!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (5. je dobitni!!)
denny, a ja danas uletila u 17.tt
mojca, ja srca nisam ni doživila kako treba jer sam bila molto zbunjena - zaboravila da sam trudna čim sam legla na onaj stol, očekivala brojenje folikula ko toliko godina do tada, tako da dok sam se snašla uzv je bio gotov
sretno svima!!!!
Mato, hvala na info! Želim ti uspješan ovaj postupak ( a mora biti, još uz IMSI - nema šanse da ne uspiije)
!!!
Joj, cure, tako mi vas ljepo čitati, posebno ove trudnice maratonke u MPO vodama koje sada nose svoje bebice u buši, a posebno kada su blizanci u pitanju ( moram proznati da i ja potajno maštam o CITO blizancima)!
nažalost, moja beta je 1.2 na 13. dnt - šmrc...
dr. P kaže da sljedeći misec odmaramo zbog stimulacije pa onda u 4. idemo ponovo pokušat, imamo zaliha. ah, kad ćemo mi naše srce čut? nisam niti tužna više, nego nekako prazna. Ali, nema povlačenja ni predaje, idemo dalje uzdignute glave i skupit ćemo snage za novu nadu...
Mojca![]()
Posljednje uređivanje od žanet : 24.02.2011. at 16:51
matto puno puno puno srece ~~~~~~~~~~~~~~~~~~u ovom postupku
pinky vec 17tj ...super nek samo nastavi tako ~~~~~~~~~~~~~~~~~
sto ono tocno jeste IMSI metoda ?morfoloski odabir najboljih?
mojca
i ja se uvijek mislim gdje su cure sa kbc split , ili ih nema ili ne pisu .
meni je danas dosao nalaz iz splita , otvorim sa cuđenjem ma kud ce ranije, kad ono pogresan nalaz, drugo ime ja popiz****...najbolje da mi sad moj nalaz AMH izgube, zovem doli ispricavaju se , i kao nece bit gotov za mjesec dana a mozda ni tad, i pitaju me jesam li pacijentica dr. Šunj ( jel to oni imaju prednost?
)....kao prvo skupe par njih pa onda rade, ne kuzim jel oni rade u bolnici tu pretragu ili salju mozda u ZG .ma divno....
ajde cure na vađenje AMH da bude brze gotov![]()
Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 24.02.2011. at 19:21
Mojca
Meni danas bio transfer,sve prošlo u redu,kažu da su blastice odlične (vraćene 2 mrve-dobila i slikicu ). Beta 10.03. tri dana prije mog 30 rođendana.....ove godine želim samo jedno
P.S.nama je dr P. rekao da će raditi IMSI,ali ipak nisu,valjda kad su vidjeli spermiće nije bilo potrebe tako da ga rade.
[QUOTE=Lua;1824549]Mojca
Meni danas bio transfer,sve prošlo u redu,kažu da su blastice odlične (vraćene 2 mrve-dobila i slikicu ). Beta 10.03. tri dana prije mog 30 rođendana.....ove godine želim samo jedno
Bit će to super rođendan!