Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    (post od prošlog ljeta):

matto je jedna od onih cura koje jednostavno "zrače" i moraš ih zavoljeti čim ih upoznaš. Ona je bila vedra i nasmijana, bez obzira što je satima putovala po ovoj vrućini za desetominutni uzv. Smijala sam se i ja s njom, pojma nemam više čemu, ali dok su sve cure sjedile zamišljene i u svojim mislima, nas dvije smo imale širok osmijeh na licu, kao da se svi problemi IVF postupka nas opće ne tiću! Pa i kad je dr. P. objavio da prekida njen postupak, svi smo se šokirali i zanijemili u čudu... svi osim nje, koja je samo s osmijehom rekla: "Dobro, vidimo se sljedeći ciklus!"

matto, imala si pravo, postupak nije veličina folikula, ni koliko ih ima... Postupak je nešto puno više, nešto iznad toga svega...

Postupak je NADA, koja nekad gori više, nekad manje, ali se nikad ne gasi...
    Postupak je osmijeh kad si na rubu suza...
    Postupak je drveni leptirić, za kojeg znamo i ti i ja da će jednom ipak doći u ruke malenog dječaka...
    Evo, napokon vidim tipke od suza (radosnica)... Postoje dani kad napokon shvatiš da sve u životu ima smisla, da sve ima svoje mjesto i vrijeme, i da se čuda uistinu događaju. Danas je jedan takav dan.
    matto, nema tih riječi kojima bih opisala koliko smo sretni zbog tebe, i ja i MM, i koliko si nam uljepšala ovaj tnurno-oblačni dan! Ako je itko na ovom svijetu zaslužio sretan kraj, ti si onda ti, prekrasna i nasmijana buduća mamice!

Želim ti isto što i sebi, predivnu i mirnu trudnoću, da se mala mrvica (ili mrvice, nikad se ne zna!) udobno smjesti u "zlaćanoj beši", i da za osam mjeseci sretno stigne svojoj mami i tati.

A ako vas put opet dovede u Split (iz potpuno drugih razloga) vidimo se, jer ti želim pokazati dvije male princeze koje su zdušno vibrale za tebe.

I na kraju, hvala jednoj dragoj osobi na ispunjenom obećanju!
    Posljednje uređivanje od Denny : 14.03.2011. at 15:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •