Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj slava77 prvotno napisa Vidi poruku
    dobro da ste nam to rekli za punkciju...obavezno muza vodim sa sobom

eto jutros smo sve pretrage za ivf napravili...sad samo nalaze triba čekat...bockalo me čak 4 puta...ruka mi je ko u narkomana

koji dan ciklusa većinom bude punkcija??...pretpostavljam da je transfer 3-5 dana iza toga??
    Muža i moraš voditi sa sobom jer taj dan on isto ima posla, osim ako nije kao moj pa je zbrisao na službeni put a ostavio svoje plivače u frižideru.
    Punkcija ti je negdje između 10. i 13. dana ciklusa, a transfer kako si napisala.

Ajme cure drago mi je da se nisam jedina koja se ničeg ne sjećam. Sutra ću napast Poljaka kako ga nije sramota, lipo nas drogira, mi valjamo gluposti, a on nam se smije.

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj sildad prvotno napisa Vidi poruku
    Muža i moraš voditi sa sobom jer taj dan on isto ima posla, osim ako nije kao moj pa je zbrisao na službeni put a ostavio svoje plivače u frižideru.
    Punkcija ti je negdje između 10. i 13. dana ciklusa, a transfer kako si napisala.

Ajme cure drago mi je da se nisam jedina koja se ničeg ne sjećam. Sutra ću napast Poljaka kako ga nije sramota, lipo nas drogira, mi valjamo gluposti, a on nam se smije.
    a do sad je se na aih-u uredno svaki put izvlačia da će on to u tišini svoga doma obavit
    al ovog puta mu nema mrdanja....
    e onda ću ja taman oko Uskrsa imat transfer.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •