Dobra vam proljetni, sunčani dan,
Denny mislim na tebe, da što duže ostanete 3 u 1, toliko nas šalje pozitivne vibre tako da će sve biti uredu, jednostavno nije moguće drugačije zbog tvog optimizma kojim si zračila od samog početka postupka i s kojim si nas većinu zarazila i posula svojom trudničkom prašinom i postala strojovođa našeg trudničkog vlakića.
inaa, ni sumnjala nisam da ćeš usporiti ili odustati, pročitala sam te na prvom susretu, iako se nismo službeno upoznale, u tebi sam prepoznala borca onako na prvi pogled bez obzira na tvoju početničku zbunjenost.
Sildad draga, želim ti za trinaest dana moj scenarij, a sve je nekako počelo kao i kod mene, prvo razočarenje malim brojem stanica/folikula, pa dva osmostanična mališana, pa plusić i beta,
Nakon što sam jučer prespavala dobar dio dana, sad mi je i D.zdravlja malo daleko, i dobar dio jutra, ljenčarila na suncu, teresi kvartovskog kafića sada mogu pisati. Vjerujte, nisam mogla ovih dana što od umora, možda i malo lijenosti, a nisam takav tip. Prije bih spavala jedno navečer, oko 23 sata u krevet, sad spavam poslije ručka, ne mogu pogledati cijeli film, navečer mi se spava prije 21 sat,

mm je zabrinut jer sam inače cijeli dan na nogama i , pa me stalno pita što se sa mnom događa.