Stranica 46 od 55 PrviPrvi ... 364445464748 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,251 do 2,300 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

a meni pada ca. na Uskrs punkcija, dan -dva dole gore
    vidimo se

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

samo mene brine sad sto mi papa kasni ,vec 6tj jos ga nema, brisevi kasne vec 10 dana proslo (nikad toliko nije bilo) sto ako je nesto...
    radi kakvog nalaza bi mi se postupak mogao otkazat , moze odgovor?
    ako bi bila kakva upala na papa testu jel se ivf odgađa?
    Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 21.03.2011. at 19:16

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    a meni pada ca. na Uskrs punkcija, dan -dva dole gore
    vidimo se
    šifra raspoznavanja je 77

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo i mene da malo pripomognem svojim trudničkim iskustvom , Gargamelice, Žanet,termin je uvijek okviran, mi svi, naravno, točno znamo kad je bila oplodnja pa je svejedno moj bebač kasnio 4 dana na svoj vlastiti porod , tako da se ne iznenadite, i to se može dogoditi!
    A velik je bio također, malo me namučio, ali uistinu se poslije sve zaboravi !
    Denny,bit će sve ok, puno žena preleži cijelu trudnoću, ali sve je vrijedno krajnjeg cilja, uživaj u ovom stanju dok traje, poslije ti počinju neke druge radosti !!

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sta ce tek onda onaj konobar u Virusa pomislit (jer je uvijek jedan te isti ) cesto mu dolaze zene full razvaljene
    bit će jadan čovik misli da ovi u Citu umisto trudnoća dilaju travu

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Aleksandraj, ja startam za nekih 7-10 dana

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Aurora, očekujem da se javiš za kavu.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

samo mene brine sad sto mi papa kasni ,vec 6tj jos ga nema, brisevi kasne vec 10 dana proslo (nikad toliko nije bilo) sto ako je nesto...
    radi kakvog nalaza bi mi se postupak mogao otkazat , moze odgovor?
    ako bi bila kakva upala na papa testu jel se ivf odgađa?
    odgađa se svakako ako ti brisevi ne budu u redu. nema smisla ići u postupak sa npr. e.coli, klamidijom, ureaplazmom ili nekom drugom beštijom koja može prouzročiti spontani ako dođe do trudnoće. mislim da je isto tako sa upalama. koliko god mi htjele što prije ići u postupak, dugoročno gledajući bolje ga je odgoditi i zalječiti neko s##nje, nego ostati trudan pa zbog toga, nedao bog, izgubiti bebu.
    uvijek treba izvagati i potpuno zdrav ići u postupak.
    ja sam i sve zube popravljala (ili čekirala) prije postupka.
    svako 3 žešće stimulacije bi trebalo provjeriti i jetrene probe, uzv dojki, uzv štitnjače. to su točke gdje stimulirane žene najviše pucaju.
    i sve je to ulaganje u zdravu trudnoću.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj bracka prvotno napisa Vidi poruku
    Molim vas ako ima itko iskustva iz KBC Split. Jer baš i nisam optimistična. Već sam mjesecima na raznim pretragama i neznam ima li uopće smisla pokušavati u bolnici.
    prima je bila, znam još jednu curu koja je bila, ali nisu još imale uspjeha u kbc-u.
    ne znam kakav je realni uspjeh kbc-a.

na kakve su te pretrage slali? kakva vam je dijagnoza? jeste li odradili inseminacije? jer sve smo mi prošle puno pretraga, to je sastavni dio ovog mpo puta, na žalost.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Molim vas ako ima itko iskustva iz KBC Split. Jer baš i nisam optimistična. Već sam mjesecima na raznim pretragama i neznam ima li uopće smisla pokušavati u bolnici.
    ja poznam curu koja je dva puta bila na iVF u KBC u splitu, al nije uspilo..

redovito vas citam, navijam za sve vas iz petnih žila!
    danny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da jos ostanete 3u1

svim trudnicama, trudilicama i cekalicama da bude sve u najnajboljem redu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

bila, nisam uspila, ali nisam još izbacila definitivno iz svih planova.Zasad se držim Cita. A zašto mjesecima radiš pretrage? Probaj ukombinirati privatno da malo pobrzaš stvar, npr. odeš u Cita na konzultacije, oni će ti u jednom susretu napisati sve pretrage koje trebaš napraviti, i onda s tim popisom odeš svom socijalnom ginekologu po uputnice, nema potrebe da i pretrage radiš privatno ( jedino HSG po meni ima efekta platiti, ostalo bez problema na uputnicu).

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ja jutros dobila M,nisam ni išla vaditi betu.

Bit će bolje drugi put....bar se nadam

Kada bih trebala javiti u Cita?
    Što mislite kada bi mi mogao biti sljedeći postupak,ako je ovaj bio blago stimulirani?

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj sildad prvotno napisa Vidi poruku
    Tikice, ČESTITAM!!!!

Baš sam s jednom forumašicom jutros popila kavu i kažem ja njoj Tikica je 100% trudna i onda otvorim forum i vidim lipe vijesti.
    Još jedanput isprike Venddy, draga ako te ne prepoznam u gradu nemoj zamjerit, jer se ničega ne sjećam šta se događalo iz punkcije. Ovaj put me stvarno dobro drmnulo. Forumašica koja me vodila na punkciju rekla mi je da smo pričale, ali meni u glavi totalni vakum. Kad mi je pričala kakva sam bila totalno sam odvalila od smijeha. A još smo bile i na kavi u Virusa iza punkcije, a ja nemam pojma šta sam s njom pričala na toj kavi.
    U svakom slučaju javili mi iz Cita da mi je transfer u utorak.
    Ža mi je jedino šta te nisam snimila pa ti posli pustila da se vidiš. Ja sam odvaljivala od smija kakva si bila. Totalka ha ha ha ha ha.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad ću ja to sve popravit na transferu, bit ću smrtno ozbiljna. ))

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Inaa, stvarno mi je žao. I naravno da će biti bolje drugi put. Da li ti je ovo 1.IVF?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Inaa, stvarno mi je žao. I naravno da će biti bolje drugi put. Da li ti je ovo 1.IVF?
    Ovo mi je prvi put u Cita. Bila sam jednom,prije deset godina u Zagrebu,isto ICSI,ali je to bilo davno pa to i ne računam.
    Tada sam odustala zbog financijskih razloga,ali ovaj put akb neću.

Tebi puno sreće,da ti ovaj bude dobitni.
    Jesi li ti sve radila u CIta,čini mi se da ti je ovo peti?

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Naravno da nećeš odustati. Nazovi Cito i šta prije se upiši za slijedeći postupak.
    Hvala ti na lijepim željama. Da, ja sam ti Cito-fan i sve sam odradila tamo, ali nisam baš neka reklama, no ja sam počela sa IVF postupcima dosta kasno pa to pripisujem svojim neuspjesima.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

inaa ali naravno da nema odustajanja. Negdje na Internetu sam pročitala da vani dosta klinika ne pravi preveliku pauzu (pretpostavljam da ovisi i o stimulaciji i općem zdravlju žene). Prvi slijedećji mjesec nakon stimulacije odmaraju, pa drugi mjesec već ponovno u postupak.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

MM me razveselio,prestala sam plakati,čak sam se i nasmijala.

Cure hvala vam na lijepim riječima,puno mi značite,s vama je sve lakše.

Dr P je druga smjena,popodne ću zvati.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Cure,mene malo zabrinjava što nam se matto ne javlja.

Daj Bože da je sve u redu i da plavi leptir dobije malog vlasnika~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    prima je bila, znam još jednu curu koja je bila, ali nisu još imale uspjeha u kbc-u.
    ne znam kakav je realni uspjeh kbc-a.

na kakve su te pretrage slali? kakva vam je dijagnoza? jeste li odradili inseminacije? jer sve smo mi prošle puno pretraga, to je sastavni dio ovog mpo puta, na žalost.
    Bok
    m.m. ima kriptohizam. u 10. mj je u cita napravio spermiogram (bilo je oko milijun spermića) nakon 3 mj je u bolnici napravio spermiogram( nalaz- NULA). Neznam kojem nalazu da vjerujem. Al svejedno treba ići na umjetnu.
    m.m. je povišen fsh 14,6 a normalno je od 1-8
    bio je kod urologa i naručen u 4 mjesec u endokrinologa
    oboje smo naručeni za kariogram

Ja imam pcos -dr mi je rekla da će me poslati na driling jajnika.
    pijem euthirox za štitnjaču
    A najviše me muče bakterije trihomonas, ureaplazma, šerihija. Svaki mjesec imam drugu i naravno gljivice su mi 2 puta mjesečno, dok m.m. nema uopće bakterija.
    Ukratko to je to.
    Išla bi rado u Cita ali nemam novaca. Probat ću bar jednom u kbc.

Hvala vam na odgovorima

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

inaa, draga potajno sam se nadala da ćeš ti biti slijedeća Cito trudnica, odmah nakon mene, žao mi je, Ti si u postupak išla kao i ja s femarom i menopurom pa ti je dovoljno dva mjeseca pauze do postupka, fizički, naravno sve ovisi od tebe jesi li spremna psihčki u nove borbe
    Čitam vas svakodnevno, ali sam se razlijenila i ne pišem još nisam bila na prvom UZV, nekako mi je rano ići tamo u 5. tjednu, ali sam uzela trudničko, namjeravam odmarati od posla i političkih zavrzlama barem prvih dvanaest tjedana. Oprostite što sam lijena ovih dana, ali vas pratim, ugodan dan

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Neka Matto, samo ti odmaraj i dalje. Jel počeo trudnički umor? Vjerujem da ti je teško čekanje tog 1. UZV.
    Ja sam danas postala vlasnica dvije osmostanične mrve, pa i meni sad slijedi ono najteže - čekanje.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sildad da bude lijepa beta za 14 dana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nakon onako vesele punkcije to bi bila savršena točka na i

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj venddy prvotno napisa Vidi poruku
    sildad da bude lijepa beta za 14 dana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nakon onako vesele punkcije to bi bila savršena točka na i
    xxx!

Sildad *************************!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

denny šaljem puuuuuuno poljubaca curkama i tebi naravno, drži se

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sildad i venddy~~~~~~~~~~~~~~~ za bete do neba.
    Danny

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Samo ti odmaraj matto, budi lijena,zaslužila si.

A i ja sam se potajno nadala da ću biti sljedeća,ali eto...
    Zvala sam dr rekao mi je da mogu doći odmah u petom mjesecu,nakon dva ciklusa odmora. Ja mislim da će tako i biti.

Sildad,puno sreće i veeeeeeeliku betu za 14 dana,bit ćeš u mojim mislima i molitvama.Puno vibrica i tebi i vendy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Dobra vam proljetni, sunčani dan,
    Denny mislim na tebe, da što duže ostanete 3 u 1, toliko nas šalje pozitivne vibre tako da će sve biti uredu, jednostavno nije moguće drugačije zbog tvog optimizma kojim si zračila od samog početka postupka i s kojim si nas većinu zarazila i posula svojom trudničkom prašinom i postala strojovođa našeg trudničkog vlakića.
    inaa, ni sumnjala nisam da ćeš usporiti ili odustati, pročitala sam te na prvom susretu, iako se nismo službeno upoznale, u tebi sam prepoznala borca onako na prvi pogled bez obzira na tvoju početničku zbunjenost.
    Sildad draga, želim ti za trinaest dana moj scenarij, a sve je nekako počelo kao i kod mene, prvo razočarenje malim brojem stanica/folikula, pa dva osmostanična mališana, pa plusić i beta,
    Nakon što sam jučer prespavala dobar dio dana, sad mi je i D.zdravlja malo daleko, i dobar dio jutra, ljenčarila na suncu, teresi kvartovskog kafića sada mogu pisati. Vjerujte, nisam mogla ovih dana što od umora, možda i malo lijenosti, a nisam takav tip. Prije bih spavala jedno navečer, oko 23 sata u krevet, sad spavam poslije ručka, ne mogu pogledati cijeli film, navečer mi se spava prije 21 sat,

mm je zabrinut jer sam inače cijeli dan na nogama i , pa me stalno pita što se sa mnom događa.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Bok
    m.m. ima kriptohizam. u 10. mj je u cita napravio spermiogram (bilo je oko milijun spermića) nakon 3 mj je u bolnici napravio spermiogram( nalaz- NULA). Neznam kojem nalazu da vjerujem. Al svejedno treba ići na umjetnu.
    m.m. je povišen fsh 14,6 a normalno je od 1-8
    bio je kod urologa i naručen u 4 mjesec u endokrinologa
    oboje smo naručeni za kariogram

Ja imam pcos -dr mi je rekla da će me poslati na driling jajnika.
    pijem euthirox za štitnjaču
    A najviše me muče bakterije trihomonas, ureaplazma, šerihija. Svaki mjesec imam drugu i naravno gljivice su mi 2 puta mjesečno, dok m.m. nema uopće bakterija.
    Ukratko to je to.
    Išla bi rado u Cita ali nemam novaca. Probat ću bar jednom u kbc.

Hvala vam na odgovorima
    mislila sam ti poslati privatnu poruku, ali ne mogu još.
    dakle - o razlikama spermiograma u cita i kbc se već ovdje pisalo, većina nas više vjeruje citovom nalazu.

za bakterije ti je najbolje napraviti slijedeći smrdljivi, ali učinkoviti napitak: u litri crnog vina kuhaš pola kila oguljenog češnjaka 10-15 min na umjerenoj vatri, dok se vino ne reducira na pola. procjediš nazad u staklenu bocu i kad se ohladi držiš u frižideru. piješ 2 jušne žlice napitka ujutro i 2 uvečer.
    JAKO je smrdljivo i ružno (začepi nos, popij, operi zube, stavi žvaku pa tek onda prodiši) ali JAKO učinkovito. ja sam se tako par puta dosta brzo očistila od svih beštija.
    gljivice - izbaci iz prehrane kruh, pekarske proizvode i sve slatko. kupi u ljekarni lactogyn http://www.lactogyn.com/intimnozdravlje/index.php i pij jednu dnevno.
    kupi vaginalete http://com.hok.hr/web/marinalab/acid...nalete_hr.html i odradi barem 2 ture sa tjedan dana pauze među njima.

postoje i antibiotici koji djeluju na te bakterije i ako ih dobiješ (a nadam se da hoćeš) OBAVEZNO uz antibiotik piti lactogyn 2 sata prije ili poslije antibiotika. zbog njega ja nikada nisam dobila gljivice uz antibiotik.

postoji i prirodni "lijek" za visoki fsh - suhe smokve staviš u teglu i preliješ maslinovim uljem. nakon mjesec dana neka ti muž jede smokvu dnevno. kad ih počne jesti možeš odmah pripremiti novu turu.

u cita ti upisuju i pacijente preko hzzo-a pa ne bi bilo loše da se uputiš i tamo na konzultacije, ako ne za postupak ove, onda slijedeće godine (znam da ovo zvuči malo deprimirajuće, ali ja sam dosta godina išla na postupke pa sam malo realnija).

sretno i ako te nešto zanima, samo pitaj!

svakako ne preporučujem nikakav postupak prije nego poubijaš sve te beštije, a budući da ih muž još nije dobio, svi odnosi MORAJU biti uz upotrebu prezervativa. jer ako ih još i on dobije, to je dupli problem.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala Matto i svim ostalim curama na dobrim željama. Matto, nije bilo tako davno pa se i ja sjećam svog trudničkog umora. Navečer bi zaspala već prije 9 sati, a kad smo MM i ja šetali ja sam stalno ponavljala kako sam umorna. Šetanje od vrha do dna Marmontove bi me već poprilično umorilo. Stvarno nisam ni sama mogla vjerovati koliko je to bilo izraženo.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Danny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ za što duži ostanak 3u1

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

pinky jel ovaj recept sa češnjakom pomaže kod ešerihije??

za acidosalus imam samo rječi hvale uvik mi pomognu kod candide

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja imam samo riječi hvale za acidosalus, a puno je ukusniji, poput jogurta. Uz pomoć njega sam se riješila streptokoka nakon 3 ture antibiotika koje mi nisu pomogle. Žena koja radi u laboratoriju mi je to preporučila jer sam joj se skoro rasplakala na telefon kad mi je rekla da je nalaz opet pozitivan.
    Posljednje uređivanje od sildad : 23.03.2011. at 14:43

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Da se nadovežem na prirodne lijekove protiv beštija. Nisam osobno isprobala (nasreću, s tom se nisam susretala!), ali nedavno primila link od prije http://www.coolinarika.com/recept/li...herichie-coli/.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj slava77 prvotno napisa Vidi poruku
    pinky jel ovaj recept sa češnjakom pomaže kod ešerihije??

za acidosalus imam samo rječi hvale uvik mi pomognu kod candide
    je, pomaže. ja ubila e. coli za 10 dana, a prije toga (dakle prethodni put kad sam je imala) trebalo mi je godina ipo antibiotika i homeopatije da je se riješim.

prvenstveno sam mislila na acidosalus za vaginalnu upotrebu, ali dobar je i oralni.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam kombinirala acidosalus i vaginalno i oralno.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Budući da ja i MM često muku mučimo sa raznim bakterijama ( E coli, enterococcus, gardanella, morganella...) molim vas tko zna gdje mogu kupiti taj acidosalus za oralnu primjenu? Jel to nešto kao jogurt ili...?
    Hvala

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mury, ovdje je popis ljekarni http://com.hok.hr/web/marinalab/popis_ljekarni.pdf a na njihovoj stranici možeš pročitati sve o proizvodima.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Budući da ja i MM često muku mučimo sa raznim bakterijama ( E coli, enterococcus, gardanella, morganella...) molim vas tko zna gdje mogu kupiti taj acidosalus za oralnu primjenu? Jel to nešto kao jogurt ili...?
    Hvala
    imaš u biljnoj ljekarni preko puta realke na pazaru, u zagrebačkoj ulici. kad iščeprkam adresu i broj telefona stavit ću ga.
    ali za vas je onda savršen ovaj smrdljivi napitak. i ja i mm smo pili. poduplala dozu - 2 litre vina i kil češnjaka

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam ga kupila u ljekarni u zgradi Montera.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sta nemaju te vaginalete u svakoj ljekarnoj? prvi put cujem za njih

bracka poslusaj pinky
    i javi se u Cito zbog postupka preko HZZO , nek te upise bar za 2012 ako moze....a u međuvremenu probaj u kbc ( naravno kad se rijesis bakterija) SRETNO

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala maca papucarica, kupit ću u nekoj od ljekarni. Iako je MM danas napokon dobio sterilan nalaz ejakulata, ipak ćemo si kuiti preventive radi, još se nadam da će moji brisevi cerviksa biti čisti - trebam ih dobiti za 5 dana.
    Pinky, nemam ti ja pojma gdje je pazar ( ako misliš na pazar u ST), ja sam iz ZG. Inače sam nekada čula za taj pripravak sa češnjakom, ali MM ga odbio, pa se i meni nije samoj dalo piti. Ali ako bi se bakterije vratile, popit ćemo mi i to, samo da beštija nema.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a onda ti je još lakše - evo ti njihova kontakta http://com.hok.hr/web/marinalab/kontakti.html

ma i ja sam prvi puta odustala, pa se godinu ipo zezala sa e. coli, nikako u postupak. pa mi je pukao film, skuhala i ćao bao...

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

potvrđujem da je vino-češnjak smrdljiv ali odličan lijek. Ja nisam imala problema ali moja prija jeste s ureap., nakon pola godine antibiotika ništa nije riješila a nako jedne ture vina nalaz negativan. Jeste da je smrdekila (spavala je sa mnom u krevetu na vikendici, ajme majko, zabranila sam joj da se u krevetu okrene prema meni) ali problem je bio rješen. Zato kome je potrebno samo navalite.

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

pinky i ostale puno hvala na receptu...mam mi već godinama muku muči sa ešerihijom...odma ću joj prosljedit ovaj recept....

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Jel Cito daje ikakvu anesteziju za punkciju?

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da, da, daje naravno. Možeš na prethodnoj stranici pročitati moje iskustvo. Anestezija od koje se nećeš ničeg sjećati.
    Posljednje uređivanje od sildad : 24.03.2011. at 10:58

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Da, da, daje naravno. Možeš na prethodnoj stranici pročitati moje iskustvo. Anestezija od koje se nećeš ničeg sjećati.
    a je li to uključeno u cijenu od onih 8000kn ako plaćaš privatno?
    i koliko još koštaju ljekovi??

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj slava77 prvotno napisa Vidi poruku
    a je li to uključeno u cijenu od onih 8000kn ako plaćaš privatno?
    i koliko još koštaju ljekovi??
    Da, uključeno je, a lijekovi su ovisno o stimulaciji, to ne možeš znati unaprijed dok ne dobiješ protokol.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •