Drage moje trudilice Mury,Jopam i ostale...ja sam imala osjećaj da moj postupak nikad neće bit dobitni,tako sam bila tužna zbog toga i činilo mi se da su svi oko mene sretni jedino ja i moj mm stalno na mjestu pa je i nas Bog pogledao iz četvrtog puta nakon svih dodanih problema ,nakon 5 godina braka i sad smo već sve zaboravili i cijeli svijet nam se preokrenuo.Dobili smo volju za sređivat kuću do detalja,vikendicu jer nam sve sad ima nekakvog smisla,a sve se to promjenilo u jednom danu,mada se još uvik ne opuštam,sve dok ga ne vidim da mi je zdrav i živ.Zato samo neka vas vjera ne napušta!!!Ja sam stvarno mislila da ja nemam tu sreću u životu da to doživim pa sam se prevarila.Jedina razlika u postupcima je bila ta što sam taj put sva sretna,bez grča ušla u postupak i cilo vrime sam bila nasmijana što do tada nije bilo tako jer sam svaki postupak doživljavala kao stres.
Želim vama i svima s istim problemima da sljedeći bude taj sretni postupak i tako će biti!!!

Gargamelice,ja sam isto bila na jednoj vrsti konizacije ali malo lakše, s laserom su mi skinute zločeste stanice pa sam baš mislila da mi nije zbog toga kraći cerviks.Zanimalo me koliki je tebi da znam koliki bi trebao biti.Meni je 3,4 i nadam se da se neće skraćivat.Mirujem uglavnom ako nešto i radim na nogama uru vrimena odma idem odmarat.Istina treba usporit kad smo već ovako lipo došle do tu.