Dobar vam sunčani dan,
Aurorablu, Jopam, Venddy sretno cure, i nemojte se zamarati brojem folikula niti jajnih stanica, na vama je da kroz postupak ostanete u dobrom raspoloženju, opuštene i s vjerom u uspjeh. No samo se sjetite mene: predzadnji postupak 6 stanica, dvije blastociste i beta nula, zadnji četiri stanice, dva osmostanična i beta 270, pa 670, a danas.

Danas sam bila sam na prvom UZV. Znam malo sam zakasnila, ali sam odlučila zbog svog iskustva u prvoj trudnoći, da neću ići prije 7. tjedna. Tako da sam danas prvi put čula dum dum i uspjela se osramotiti pred liječnikom, naime suze su se same od sebe, najavljeno počele slijevati niz lice. Liječnik me inače poprilično dobro poznaje izgleda da sam ga iznenadila, no na sreću brzo sam se pribrala jer je dosta toga trebalo objasniti (trombofilja fragmin, utrogestani, bromrgon, dan transfera, dan punkcije, itd.), na kraju smo zaključila da sam ja specifična trudnica i da mi treba posebna pažnja.

Želim da sve uskoro plačete od sreće, kao ja danas na UZV kad čujete otkucaje srca vaše bebice, a do tada uživajte na kavici na terasi Virusa (tako bih voljela da mogu doći u Split), a ja šaljem trudničke prašine***** (i ne mogu vjerovati da to pišem, moram prestati pisati jer ću se ponovno rasplakati) ajme baš u nekom drugom stanju).