Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

punkcija je bila jutros, od 6 folikulića imamo 4 stanice, dvije su bile nezrele. Volila bih da je bio veći broj zbog boljeg izbora, ali što je tu je. U utorak ću znati idemo li na transfer 3 ili 5 dan.
    Aurora držim ti fige za sutra

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

matto i mene si rasplakala,konačno i taj dan,mogu misliti kako si se osjećala,puuuuuno vibrica za tebe i maminu bebicu, želim vam najdosadniju moguću trudnoću

jopam baš si me nasmijala,ja sam na punkciji bila sasvim prisebna,svega se sjećam,osobito McDonald’s-a nakon toga-,valjda sam dobila manju dozu.
    Šaljem ti milion~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer i da ti bude dobitni

venddy i tebi takođe puno sreće ovaj put,da ti bude dobitni~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sildad,jesi li razgovarala s dr.,kada bi mogla iskoristiti preostale stanice?

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Inna, sjećam se samo kako se je sestra S. čudila i u dva navrata za mene rekla kao "a dala sam joj samo pola doze".
    Venndy, ja sam imala samo 2 stanice, a evo 1 se je oplodila sigurno, a u subotu ujutro su bili mišljenja da će i druga. A šta se može napraviti tek sa tvoje 4. Čuda!

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

imam jedno pitanje za vas koje ste prošle ivf a koje ste zaposlene...
    jeli mi dovoljno uzet g.o. samo na dan punkcije..onda radit 2-3- dana i onda od dana transfera uzet nekih 4-5 dana g.o.
    kako ste se ponašale u tih 14 dana nakon transfera...jeste se strogo čuvale bilo kakvih napora ili funkcionirale kako i inače funkcionirate??

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ako folikulometrije možeš uklopiti sa poslom, dovoljno ti je uzeti go na dan punkcije i dan transfera ( a tm na dan punkcije).problem je što nemožeš sigurno znati kad će to biti pa nemožeš u firmi najaviti koje točno dane koristiš. zato ispadne bolje uzet odokativno cca 5-7 dana kad su najveće šanse da upadnu punkcija i transfer.
    o mirovanju se puno pisalo, nema dokaza da koristi, sigurno ne šteti...

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Inaa, ovaj mjesec ću odmorit pa u slijedećem idem po preostale JS i to je moj zadnji pokušaj. Nemam nikakve nade u taj pokušaj, već sam bacila na proučavanje tema o posvajanju.
    Venddy, AuroraBlu, Jopam i svim ostalim curama želim puno uspjeha.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •