Drage moje ,evo da vam se i ja prikljucimUglavnom ja i mm smo trenutno na samom pocetku pretraga, pa bi me zanimalo vase iskustvo nikako se odluciti dali da sve idemo privatno ili prvo socijalno ? kakva su vasa iskustva sa potpomognutom u rodilistu ,koliko se ceka ,ima li kakvih rezultata? saljem vam puno puno pozdrava

tonka86 prvotno napisa
 tonka86 prvotno napisa

,konačno i taj dan,mogu misliti kako si se osjećala,puuuuuno vibrica za tebe i maminu bebicu, želim vam najdosadniju moguću trudnoću
,konačno i taj dan,mogu misliti kako si se osjećala,puuuuuno vibrica za tebe i maminu bebicu, želim vam najdosadniju moguću trudnoću baš si me nasmijala,ja sam na punkciji bila sasvim prisebna,svega se sjećam,osobito McDonald’s-a nakon toga-
 baš si me nasmijala,ja sam na punkciji bila sasvim prisebna,svega se sjećam,osobito McDonald’s-a nakon toga- 

zbog vibrica   ,necu vise
   zbog vibrica   ,necu vise 
 !!!
!!! 

ja bih voljela ići na blastice kad bih imala više js (iako mislim da neće biti ništa od toga). Ali i matto je 3. dan bio dobitni pa si nam ti slijedeća trudnica~~~~~~~~~~~~~~~~za još jedne ST dvojčeke.
 ja bih voljela ići na blastice kad bih imala više js (iako mislim da neće biti ništa od toga). Ali i matto je 3. dan bio dobitni pa si nam ti slijedeća trudnica~~~~~~~~~~~~~~~~za još jedne ST dvojčeke.
						 ali sada mi to  piece of cake. Prvi puta su mi drhtale ruke da sam mislila da cu sve izliti.
 ali sada mi to  piece of cake. Prvi puta su mi drhtale ruke da sam mislila da cu sve izliti.