Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: skok u razvoju- traje li predugo?

kosjenka19

Početno skok u razvoju- traje li predugo?

nova sam na forumu i molim vas pomoć. beba mi ima 4 mjeseca i par dana i sada već više od dva tjedna (dva i pol, da budem precizna) imamo problema kod dojenja. u početnoj fazi su se problemi manifestirali kroz lagano nezadovoljstvo nakon zadnjeg večernjeg obroka (nije bio smiren i nije htio lijepo zaspati), da bi se nakon par dana pretvorilo u vrištanje i plakanje nakon skoro svakog obroka. zvala sam SOS telefon i savjeti su malo pomogli (dojiti u smirenoj okolini ili dojiti i nositi bebu...)- hvala Lidiji. Od tada ide nabolje, ali ne prolazi. Zadnjih nekoliko dana je moj bebač nezadovoljan obično kod jednog obroka dnevno (nakon što mu dam iz druge cice se smiri) i kod večernjeg obroka gdje posiše obje cice i dalje neutješno plače i odbija dalje prihvatiti cicu.
    pratim popišane i pokakane pelene i sve je ok. u danu dojim 7-9 puta, od toga jedan ili dva noćna podoja. povremeno mu dam malo čaja i to samo u večernjim trenucima kada on plače, a mi smo očajni.
    dobivanje na težini je išlo ovako:
    3500 na porodu
    3280 kod izlaska iz bolnice
    sa navršenih 23 dana 3570 (premalo)
    sa navršenih 28 dana 3740
    sa navršenih 36 dana 4070
    sa 2 mjeseca 4800
    sa 3 mjeseca 5450

sada nismo bili na kontroli, ali prema mojim mjerenjima (važem se sa njim) mislim da ima otprilike 6200 ili 6300.

uglavnom, moje je pitanje samo ne traju li ti naši problemi sada već predugo i mogu li se nadati ponovo lijepom i smirenom dojenju.

puno hvala

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

regoču

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •