Pokazuje rezultate 1 do 50 od 315

Tema: Djecji doplatak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    I mene muči isto pitanje. Muž je od 01.01 na burzi i prosjek nam je sad koma!
    Da li će nam uvažiti činjenicu što je on na burzi, jer relano gledano, sad nam taj DD treba više nego ikad ili se strogo drže prošle godine?
    Hoće. Sigurno će vam uvažiti. Samo moraš naglasiti prilikom predaje papira da muž ne radi i onda će te vjerojatno tražiti potvrdu od burze za njega.
    Tako je meni bilo prije 8 godina kad sam u travnju završila kao tehnološki višak na burzi i odmah sam otišla u Žajinu i prijavila to te su mi rekli da donesem potvrdu od burze o nezaposlenosti i visini naknade i sve su mi to uvažili.
    Što prije to napravi jer ćeš doplatak početi dobivati od datuma predaje zahtjeva.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Hoće. Sigurno će vam uvažiti. Samo moraš naglasiti prilikom predaje papira da muž ne radi i onda će te vjerojatno tražiti potvrdu od burze za njega.
    Tako je meni bilo prije 8 godina kad sam u travnju završila kao tehnološki višak na burzi i odmah sam otišla u Žajinu i prijavila to te su mi rekli da donesem potvrdu od burze o nezaposlenosti i visini naknade i sve su mi to uvažili.
    Što prije to napravi jer ćeš doplatak početi dobivati od datuma predaje zahtjeva.
    Tanči ovo je kod tebe bilo prije 8 godina.
    u Splitu se strogo drži prošle godine. i gleda se prosjek primanja za prošlu godinu. jer i da se hoće - nema muljaže. HZMO je uvezan s poreznom i svi podaci se sistemski "vuku" s porezne. ako je bilo i nekih dodatnih primanja preko tekućeg računa korisnika i to se prikaže i ne rijetko se dogodi da ljudi ako su npr. bili članovi glasačkih odbora ostanu bez DD-a zbog novaca koje su dobili za izbore.
    cenzus je 1663 kune po članu kućanstva i sve preko toga znači - ispadanje iz cenzusa. tragično je kad se to dogodi za par kuna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •