-
Peticija da se izmjeni Zakon o dječjem doplatku i da ga imaju sva djeca, molim potpišite: https://www.peticijeonline.com/izmje...latku_za_djecu
-
Jeste predali zahtjev za dječji s obzirom da su od 1.3. dignuli cenzus?
-
Kaj to ne ide automatizmom, cenzus, na ono što je prijavljeno ranije ove godine?
-
Ako si ove godine žuta prijavila, onda bi automatski trebalo ići
Mašnica cenzus je dignut na 600 i nešto eura po glavi, rečeno je slušala sam na radiju da se može predati do kraja mjeseca, i ako spavaš u određenu kategoriju da će dat lovu kao da je predano do 1.3.
-
-
Da da predala sam u veljači u obradi je pa ćemo vidjeti. Baš me zanima jel ce se čekati rješenje mjesecima.
-
Vjerojatno se bude čekalo rješenje , ali kad počnu plaćati onda će dati i zaostatke!
-
Zaostatke za kad? Od trećeg nadalje?
-
sad zavisi kad si predala, ako si prije 1.3 onda bi trebalo od dana predaje, ako si oko ili iza 1.3 onda bi trebalo od 1.3. bar su tak pričali
-
Pisalo je da se može predati u roku 120 dana od 1.3. a zaostaci će ići od 1.3. To valjda vrijedi za one koji prije nisu imali pravo.
-
U prvom mj sam. Nije bilo razlike sad u isplati.
-
Možda si u istoj grupi žuta? Pa ti se radi tog nije mjenjača svota?
-
Novi iznosi idu tek od travnja, kada se isplaćuje dječji doplatak za ožujak. Ako si primala do sada sigurno će se povećati.
-
Da, msm da svima neš malo povećaju, al da, ista grupa, al i da, tek od travnja menščini.
-
Jel netko možda dobio rješenje? Mi još u obradi...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma