Gdje mogu pronaći info o jeftinijim avio-kartama za Dubrovnik?
Na stranicama Croatiaairlinesa najjefinija karta mi ispada 1100kn+takse...
Ljudi se hvale da kupuju karte za 300-500kn... Gdje?Kako?
Gdje mogu pronaći info o jeftinijim avio-kartama za Dubrovnik?
Na stranicama Croatiaairlinesa najjefinija karta mi ispada 1100kn+takse...
Ljudi se hvale da kupuju karte za 300-500kn... Gdje?Kako?
Posljednje uređivanje od Vrijeska : 08.08.2010. at 22:10 Razlog: tipfeleri
Kupuju ih unaprijed. U sezoni nema šanse doć do jeftinijih karata.
Inače, kad kupuješ on-line, daju ti pregled kolikoje ostalo karata i po kojoj cijeni.
evo ti na aviokarte.hr nadam se da smijem staviti link
s tim da ti je to u jednom smjeru https://www.aviokarte.hr/wp-content/....hr/index.html
Pokusaj kupiti kartu za iduci mjesec ili cak listopad. Sigurno ce ti izbaciti bar jednu od 355 kuna.
Pregledavala sam i aviokarte.hr... Tražim karte za 10. mjesec pa opet ta cijena ... Nas petero 4300kn...
Uz što bismo brže bili dolje, mislila sam da bi nas jeftinije koštalo avionom nego autom...ovako mi to uopće nije povoljno...
Posljednje uređivanje od Vrijeska : 08.08.2010. at 22:18 Razlog: tipfeleri grrrrrrrrr
Pokusaj promijeniti datum? Obicno je skuplje ako se vracas u jednom danu. Evo ja ukucala za jedan datum u listopadu i povratak za 2 dana, cijena sa taksama 550 kn za odrasle, ali ima samo jedna takva karta.
Ovisi za kad trebas. Ja sam srpanjski let po cijeni od 280kn kupila u travnju (upecala zadnja mjesta po toj cijeni), a u avionu je bilo bar 10 slobodnih sjedala.
Možda su sve takve karte već rasprodane jer je to dugi vikend ...
najjeftinija karta u jednom smjeru je oko 270 kn
ali, kako su cure rekle, trebas je kupiti vise mjeseci ranije, od kolovoza do listopada je na knap, jer je dolje u to vrijeme jos posezona
pretpostavljam da imaju jeftinijih listopadskih samo za radne dane, a vi vjerojatno birate vikend
za pronaci jeftinu kartu trebas biti fleksibilan s datumima, odnosno cijelo putovanje trebas prilagodit i pocet planirat tek kad rezerviras letoveja sam u par navrata pronasla cijenu od 550 kuna za povratnu kartu. pa cak i u sezoni
Ne znam koju si ti stranicu gledala, ali meni ispada da u listopadu skoro svaki dan još uvijek ima karata po 273kn...
Evo link pa pogledaj...http://www.croatiaairlines.com/Defau...iateid=AC00001
Ja sam npr. sada krajem srpnja kupila kartu iz Dbk za Zg za 19.08. (znači u sezoni), za sebe i dijete - ukupno cca 480kn.
Nekoliko savjeta kod pretrage jeftinih ljetova:
-Upotrebiti trazilicu za pretragu ljetova : SkyScanner ili domacu Jeftine Avio KArte
-dan plaska i povratka odaberite Utorak
Jos jedan savijet.treba pratiti stranicu CA redovito.pojavi se i neka jeftinija karta naknadno.ja sam 10.8 kupila povratnu kartu za 561 kn za 19.08
Pratila sam svaki dan i samo se pojavila jeftinija karta.s tim da meni nije bilo vazno koji dan se ide i koji let.to je bio onaj "postarski" let u 6 ujutro