-
Dojenje i nošenje grudnjaka
Ne znam da li postoji već ova tema, ali ja je nisam našla
moja beba ima malo više od mjesec dana, dojim je, a u kući ne nosim grudnjak, jer mi smeta, bradavice su još pomalo osjetljive, pa se trudim da ih što više mogu zračim
da ne spominjem što su mi konačno narasle sike
i da me sad grudnjaci stežu (imam dojilački koji odgovara veličina, ali mi opet smeta)
kad su me neke žene vidjele bez grudnjaka, rekle su mi da moram ositi grudnjak tokom dojenja, da je to preporuka ljekar, ali nisu rekle zašto
pa me zanima ima li stvarno veze i kakve nošenje grudnjaka?
-
Ne znam da li ima veze... Ja nosim grudnjak i smeta me ali kako mi zna curkati mlijeko, moram ga nositi a i jastučiće. I spavam u grudnjaku što prije nisam, i ne, nije mi to uopće udobno
-
Evo me opet na tvojoj temi! 
Ne, ne vidim kakve bi veze imalo, niti sam kada za takvo nešto čula, upravo suprotno!
Ukoliko ti ne smeta biti bez grudnjaka - samo ti luftaj!
Ja ih imam i previše i bilo mi je nezamislivo hodati bez nekakve potpore, ali to je situacija suprotna tvojoj i zapravo bi radije hodala bez ičega, da mogu, tj. da mi ne smeta mlataranje tih cica po svuda!
-
Osoblje foruma
nošenje i nenošenje grudnjaka ovisi samo o tvojoj udobnosti; ako ti paše, nosi ga, ako ti ne paše - nemoj ga nositi.
jedino što se ne preporuča uz dojenje su grudnjaci sa žicama, budući da pritisak na mliječni kanalić može prouzročiti zastoj.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma