Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: chicco 0+ i novorođence help!!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno chicco 0+ i novorođence help!!

kratko pitanje u vezi nase "stare" AS. Chicco model iz kolica ct01. Kad smo pakirali luku unutra sve mi je bilo super.. glava mu je stajala ravno i pojasevi cvrsto na ramenu.

E sad.. petra je par cm kraca i kojih pola kile laksa.. mada je vjerojatno vec dosegla lukinu tezinu tada, ali nju kad stavimo u sjedalicu nikako pojaseve namjestiti da stoje.. ko da jednostavno ima preuska ramena. Nemogu je zategnut divljacki jer se bojim da je svu ne polomim.. a ako zategnem taman koliko treba.. pojasevi spadnu jako brzo.. barem s jednog ako ne sa oba ramena. Jedino sto mi pada napamet preselit pojaseve na vise rupe.. amda mi to nema smisla.. jer po duzini od trece tocke spajanja do ramena taman stane u najnizu rupu.

neznam.. ako stavim pojaseve vise.. onda cu ih lakse moci zategnuti jer nece pritiskat bebu prema nogama.. nego prema sjedalici..

Samo da napomenem.. zasad je unutra i anatomski ulozak (do 6kg)

jel moguce da je petra jednostavno premala ( preuska ramena) ili sto vec? Da stavim pojaseve da joj budu vise od ramena?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a od koliko se Luka voil u njoj, i pa valjda je ne vozaš već svaki dan. mala će brzo porast.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

luka je od prvog dana (izlaska iz rodilista) lijepo "sjel" u nju..
    pa ne vozam se svaki dan al nisam u gradu pa kamo god da idem moram autom

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

u sjedalici 0+ pojas mora izlaziti iz sjedalice malo ispod ramena. znači kod novorođene Petre on mora biti u najnižoj mogućoj točci, nikako podizati. teško je ovako napamet govoriti ali ne bi smjelo biti problema ako se dijete snažnije pritegne. jel imate jastučiće za ramena na pojasima?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ma ne ide..koliko god zategnem pojasevi padaju...preuska je
    ima jastucice

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mi smo sličan problem (kaiševa koji padaju) rješavali tako da smo vezali međusobno pojaseve u prsnoj visini

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

e to mi je predlozila jedna mama.prsnu kopcu...
    ali mislim da je kod nas nema a dok mi dodje izvana vec ce narasti...

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ma kakvu prsnu kopču? mi smo to vezali čim smo stigli, pojasom od džempera, pertlama i kojekakvim drugim improvizacijama. ne kažem da je ispravno, sigurno je bolje imati tu kopču koju spominješ, ali za prvu pomoć možeš se valjda poslužiti i nečim drugim???

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •