Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: CL kolica

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno CL kolica

Jel ima netko možda takva kolica: http://www.kika.com/hr/katalog/m/dje...cja-kolica-cl/
    Kako ste zadovoljni?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ovak nešto slično imala moja mama za najmlađeg buraza

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ajmeeeee koja sjatka kolica....

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

E a di vozite ta kolica kad idete na more ili negdje (kamion,kombi) pa to je ogromno a i meni su pomalo kičasta,bez uvrede

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Jeste ih kupili? Da su drugačija, jesu!! Različitost je poželjna. Nisu praktična, ali su baš slatka i posebna, a vjerojatno i udobna.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ali stvarno kako se s tim putuje ili imate to samo za podoma,ne provociram nego pitam stavrno???

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

slatka su!!!!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Meni su predivna! Možda malo jesu kičasta, ali su baš onako za curkice. I posebna. ALI...znam da su jako skupa, a s obzirom da su totalno nepraktična (osim za šetkaranje po kvartu) mislim da si ih u današnje vrijeme rijetko tko može priuštiti jer uz to ti sigurno trebaju još jedna.
    A istot ako kad bi svoju bebu furala u takvim kolicima onda bih ju u oblačila u skladu s kolicima, što je danas teško izvedivo, osim ako djete ne oblačim i Jacadi-u ili tak nekim sličnim jako skupim dućanima. Ova moderna oblekica mi nikako ne ide uz ova kolica, već čipkasto, cifrasto...I dakako nepraktično.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

duplo...joj
    Posljednje uređivanje od ana.m : 27.10.2010. at 23:16

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su predivna! Možda malo jesu kičasta, ali su baš onako za curkice. I posebna. ALI...znam da su jako skupa, a s obzirom da su totalno nepraktična (osim za šetkaranje po kvartu) mislim da si ih u današnje vrijeme rijetko tko može priuštiti jer uz to ti sigurno trebaju još jedna.
    A istot ako kad bi svoju bebu furala u takvim kolicima onda bih ju u oblačila u skladu s kolicima, što je danas teško izvedivo, osim ako djete ne oblačim i Jacadi-u ili tak nekim sličnim jako skupim dućanima. Ova moderna oblekica mi nikako ne ide uz ova kolica, već čipkasto, cifrasto...I dakako nepraktično.
    Ah, da sad vidim i cijenu ispod...imaju li ta kolica ono da se dijete može voziti i kad "izađe" iz košare? U svakom slučaju pun previše para za baciti.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja kad vidim takav kolica prvo mi napamet pada jel skripe
    slatka su mi, ali nefunkcionalna. i slazem se superx, koliko mjesta zauzimaju u autu?
    a ana sto se tice love, svi lovu ponekad bacamo na nepotreben stvari koje su nam slatke, samo je pitanje cjenovnog razreda. no moj nije takav da bi si priustial sminkanje s ovakvim kolicima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •