[QUOTE=SaraRi;1932999]Ima nas ima, nas sin ima 20mjeseci, i OD RODJENJA se redovito budi,SVAKU NOC, najmanje par puta, najcesce 5-6 puta ili cak i vise, a nerijetko se budio i 20ak puta ali to vec duze nije, srecom 
Jos ga dojim, nikad se nisam naspavala, ALI da te utjesim, nema to nikakve veze s hranom, ni sa zubima, bar kod nas.
Ja mislim da ce budjenja prestat kad prestanemo dojiti, a kad prestanem javiti cu vam jel tako.
I kod nas je ovako; moj mišić ima godinu i 10 dana i još nismo prespavali cijelu noć.
Unatrag mjesec i po dana je počela takva tortura (moram to tako nazvati, jer sam sada već stvarno preumorna i neuračunljiva

) da se budi svakih 40ak minuta i traži cicu.
Prije je sve bilo ok, uspavala bih ga sa dojenjem i budio bi se svakih 3-4 sata i ja bih mu opet dala cicu, malo bi pocicao i nastavio spavati. Sada je to stvarno koma ritam; lijepo ga uspavam sa dojenjem i onda počinje buđenje, obavezno se prvi put probudi nakon 40ak minuta i onda ga opet podojim pa nastavi, pa se opet probudi za cca 40min ili sat i po i onda mu opet dam cicu, ali se sada više ne mogu izvući iz kreveta, stalno traži cicu i doslovno želi spavati sa cicom u ustima. Kasnije je to još par puta po noći, ali uglavnom se to svede na to da spavam cijelu noć na boku, a on sa mojom cicom u ustima.
Slomljena sam, sve me boli, nenaspavana sam, a da ne kažem da imam i stariju kćerkicu koja me čeka na kauču i s kojom ne pamtim kad sam zadnji put provela večer, uspavala je ili samo razgovarala....ovaj ritam me izluđuje i ne znam što napraviti....probala sam ga uspavati bez dojenja, ali on tako slatko traži cicu da mu je nemam srca oduzeti. Nema bočice, neće dudu, ona mu je sve

. Inače jako dobro jede tijekom dana, ne ide gladan spavati, u isto vrijeme, itd., poštuju se rituali...