Pokazuje rezultate 1 do 50 od 72

Tema: što kada razbijemo nešto u dućanu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ulalal sad sam i ja svašta propustila - odem u dućan i propustim jucy raspravu!

draga fm,
    tema nije otvorena da bi se pljuvalo po prodavačicama - nego da bi se jadna ja požalila a druge drage cure dodale svoja iskustva!
    čak niti ja koja sam imala loše iskustvo jer sam tražila malo ljubaznosti u 'dućanu sa malim bojama' nisam pljuvala po prodavačici, pa mi nije jasno odakle ti takav dojam! vjerojatno u toj svojoj veselosti i dragosti nisi dobro pročitala predhodne postove!? ali eto apricot je savladala umjetnost višestrukog citiranja pa ti je malo pomogla!
    svi smo mi sretni kada su prodavačice/konobarie/učiteljice ljubazne i dobre volje. a naši su roditelji ponosni što smo dobro odgojeni ljudi!
    i dok ne zabrijem na filozofiju jer vidim da je tema u 'servisnom kutku' ja mislim da je tema zapravo dobila svoj smisao onda kada su cure počele nabrajati svoja iskustva i odgovorile na moje pitanje 'imate li slična iskustva?'

i bez obzira na moje iskustvo - meni je baš drago čuti da cure imaju pozitivna iskustva u razbijanju po dućanima i nemojte se ljutiti ali bijelko je moj heroj - ona je trgovac koji razbija - hihihihih

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Bobica prvotno napisa Vidi poruku
    bijelko je moj heroj - ona je trgovac koji razbija - hihihihih

Dalo bi se tu pričat.... Nakupovala sam se i deterđenata za veš dok sam skužila baratanje skalpelom.... a šta sad, nisam doktor da mi to ide.

Fm, pomisli samo što bi medicinari trebali, ili službenici na raznoraznim šalterima, patronažne, novinari... da ne nabrajam na koga smo se sve znali obrušiti tu na forumu jer je neka xy osoba bila drska ili neprofesionalna. Ne svi, xy osoba! Zna se da u svakom žitu ima kukolja. Uostalom nije tema i niti mi se ne da objašnjavati.

OT, jednom mi je lik rekao kako se vidi da nisam fakultetski obrazovana (ipak sam ja trgovac, jelte). Što reći, bila bih ga zadavila. A ja njemu sa smješkom... naravno da nisam, ali vidi se da vi jeste. Pametnome dosta.

Uglavnom, nije bed ako nešto razbijete jer događa se i profesionalcima

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj bijelko prvotno napisa Vidi poruku
    Dalo bi se tu pričat.... Nakupovala sam se i deterđenata za veš dok sam skužila baratanje skalpelom.... a šta sad, nisam doktor da mi to ide.

Uglavnom, nije bed ako nešto razbijete jer događa se i profesionalcima

samo ne kužim ovo sa skalpelom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •