ulalal sad sam i ja svašta propustila - odem u dućan i propustim jucy raspravu!
draga fm,
tema nije otvorena da bi se pljuvalo po prodavačicama - nego da bi se jadna ja požalila a druge drage cure dodale svoja iskustva!
čak niti ja koja sam imala loše iskustvo jer sam tražila malo ljubaznosti u 'dućanu sa malim bojama' nisam pljuvala po prodavačici, pa mi nije jasno odakle ti takav dojam! vjerojatno u toj svojoj veselosti i dragosti nisi dobro pročitala predhodne postove!? ali eto apricot je savladala umjetnost višestrukog citiranja pa ti je malo pomogla!
svi smo mi sretni kada su prodavačice/konobarie/učiteljice ljubazne i dobre volje. a naši su roditelji ponosni što smo dobro odgojeni ljudi!
i dok ne zabrijem na filozofiju jer vidim da je tema u 'servisnom kutku' ja mislim da je tema zapravo dobila svoj smisao onda kada su cure počele nabrajati svoja iskustva i odgovorile na moje pitanje 'imate li slična iskustva?'
i bez obzira na moje iskustvo - meni je baš drago čuti da cure imaju pozitivna iskustva u razbijanju po dućanima i nemojte se ljutiti ali bijelko je moj heroj - ona je trgovac koji razbija - hihihihih
![]()
![]()
![]()