Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Prva Simpatija :)

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Prva Simpatija :)

Jednog dana se desi da mi Mila dolazi kuci iz vrtica i saopstava: "Mama, mene on samo gleda! -KO? -Dzejk!" To je jedan simpaticni plavi decak koji ima 5god. Auuuuu! Ona je srecna sto je on gleda. Pa zar je moguce da tako mali (puni 4. god u novembru) oni znaju i da se gledaju??? da li treba podsticati, negodovati ili pustiti da samo prodje, ako prodje? Devojke pomagajte! Sta da radim sa zaljubljenom cetvorogodisnjakinjom???

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Spremi se i na to da možda neće proći
    :iskusna-mama-već-godinama-svaki-mjesec-u-drugog-zaljubljene:

Da, smiješni su kad krenu .

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Inače, svakako nećeš negodovati...saslušaj ozbiljno sve što ti ima za reći, prihvati upoznavanje, upoznaj roditelje...sve ko zaupravo!

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Inače, svakako nećeš negodovati...saslušaj ozbiljno sve što ti ima za reći, prihvati upoznavanje, upoznaj roditelje...sve ko zaupravo!

sva sreća pa večinu roditelja prema čijim klincima T. gaji neke simpatije znam. Ne mogu zamisliti da me mala od 3,5 g. upoznaje s klincem od npr. 4 g. i njegovim starcima, a da ja pritom ostanem ozbiljna, mislim da bi pukla ko kokica ( u ovom slučaju od smjeha ) . Ona je u fazi kad joj se netko sviđa i jer nosi smiješnu majicu tak da uz one koji su stariji, veći, imaju fora igračke itd. ona vjerojatno dnevno promjeni 3 simpatije

ivananeda avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moja devojcica (6 god) ima decka vec 2 godine , rekle joj drugarice "taj je tvoj " , ona mu kazala " Ti si moj decko", on mukica prihvatio i sad je to ljubav na nivou.
    Kad smo bili na moru, jedan mali je dosao da joj kaze da se zaljubio u nju, i dan danas place kad joj ga neko spomene. Ima Petra i kraj. Nije na majku...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sad mi je lakse, hvala curke, al da upoznajem roditelje...(hahaha) to mi je ipak mnogo rano.............

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pa nije to onako službeno upoznavanje, nego te neka mama zaustavi u garderobi vrtića slušajući razgovor i pita ozareno: Ma jeste li vi XY mama? A da vi znate koliko moj Vito priča o vašoj X. itd.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sreca pa je ljubav obostrana inace bih morala da resavam jos i ljubavne jade....

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Moja je krenula u vrtić sa dvije godine i za dva mjeseca je već našla dečka...
    umrli smo od smijeha, što drugo

arwenzg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Naš J se opasno zaljubio kad je prešao u vrtićku grupu... u Luciju... i otada već godinu dana Lucija je ta, to je ozbiljna veza
    I kako će zaljubljeni 4-godišnjak nazvati svoju seku, naravno nikako drugačije nego Lucija :D Sad je čak i počeo razmišljati da možda ipak bilo dobro da se seka zove drugačije,
    jer kad mu Lucija bude žena kako će onda biti dvije Lucije R??? XD
    Posljednje uređivanje od arwenzg : 28.08.2010. at 08:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •