Results 1 to 10 of 10

Thread: Prva Simpatija :)

Default Prva Simpatija :)

Jednog dana se desi da mi Mila dolazi kuci iz vrtica i saopstava: "Mama, mene on samo gleda! -KO? -Dzejk!" To je jedan simpaticni plavi decak koji ima 5god. Auuuuu! Ona je srecna sto je on gleda. Pa zar je moguce da tako mali (puni 4. god u novembru) oni znaju i da se gledaju??? da li treba podsticati, negodovati ili pustiti da samo prodje, ako prodje? Devojke pomagajte! Sta da radim sa zaljubljenom cetvorogodisnjakinjom???

Osoblje foruma čokolada's Avatar

Spremi se i na to da možda neće proći
    :iskusna-mama-već-godinama-svaki-mjesec-u-drugog-zaljubljene:

Da, smiješni su kad krenu .

Inače, svakako nećeš negodovati...saslušaj ozbiljno sve što ti ima za reći, prihvati upoznavanje, upoznaj roditelje...sve ko zaupravo!

tajchi73's Avatar

Quote Originally Posted by čokolada View Post
    Inače, svakako nećeš negodovati...saslušaj ozbiljno sve što ti ima za reći, prihvati upoznavanje, upoznaj roditelje...sve ko zaupravo!

sva sreća pa večinu roditelja prema čijim klincima T. gaji neke simpatije znam. Ne mogu zamisliti da me mala od 3,5 g. upoznaje s klincem od npr. 4 g. i njegovim starcima, a da ja pritom ostanem ozbiljna, mislim da bi pukla ko kokica ( u ovom slučaju od smjeha ) . Ona je u fazi kad joj se netko sviđa i jer nosi smiješnu majicu tak da uz one koji su stariji, veći, imaju fora igračke itd. ona vjerojatno dnevno promjeni 3 simpatije

ivananeda's Avatar

Moja devojcica (6 god) ima decka vec 2 godine , rekle joj drugarice "taj je tvoj " , ona mu kazala " Ti si moj decko", on mukica prihvatio i sad je to ljubav na nivou.
    Kad smo bili na moru, jedan mali je dosao da joj kaze da se zaljubio u nju, i dan danas place kad joj ga neko spomene. Ima Petra i kraj. Nije na majku...

Sad mi je lakse, hvala curke, al da upoznajem roditelje...(hahaha) to mi je ipak mnogo rano.............

Pa nije to onako službeno upoznavanje, nego te neka mama zaustavi u garderobi vrtića slušajući razgovor i pita ozareno: Ma jeste li vi XY mama? A da vi znate koliko moj Vito priča o vašoj X. itd.

Sreca pa je ljubav obostrana inace bih morala da resavam jos i ljubavne jade....

Moja je krenula u vrtić sa dvije godine i za dva mjeseca je već našla dečka...
    umrli smo od smijeha, što drugo

arwenzg's Avatar

Naš J se opasno zaljubio kad je prešao u vrtićku grupu... u Luciju... i otada već godinu dana Lucija je ta, to je ozbiljna veza
    I kako će zaljubljeni 4-godišnjak nazvati svoju seku, naravno nikako drugačije nego Lucija :D Sad je čak i počeo razmišljati da možda ipak bilo dobro da se seka zove drugačije,
    jer kad mu Lucija bude žena kako će onda biti dvije Lucije R??? XD
    Last edited by arwenzg; 28.08.2010 at 08:55.