curke, ako ima koja online, možete li mi reći može li moja povišena temperatura (38.6) škoditi mlijeku?
i koliko lupoceta smijem popiti da bi ju snizila (smijem li uopće?)??? :?
curke, ako ima koja online, možete li mi reći može li moja povišena temperatura (38.6) škoditi mlijeku?
i koliko lupoceta smijem popiti da bi ju snizila (smijem li uopće?)??? :?
koliko znam možeš(ja jesam) i možep popit lipocet aiko sam ja radila tako da mi prođe cca 2h od tablete do dojenja
i ja sam dojila sa tolikom temp. i pila sam lupocet 500 bez obzira na vrijeme
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=1758
pred kraj piše o dojenju i tempici
hvala cure!![]()
nije mi bbed zbog mene, samo da bebaču ne bi kaj bilo preko mene...
laku noć
Dojiti smiješ, temperatura nije kontraindikacija. Naravno dokle se ti osjećaš dobro.
Lupocet sadrži paracetamol koji također nije kontraindiciran dojiljama.
Vibram da što prije ozdraviš ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ista stvartoffifeee prvotno napisa
temperaturu si dobila jer tvoje tijelo se bori protiv virusa, trenutno ti je u krvi puno antitijela (oni su ti borci) i ona se izlučuju kroz mlijeko
doji koliko god možeš tako da i beba dobije ta antitijela, pa ako se i razboli od te virozice (prenosi se zrakom, ne mlijekom) njeno tijelo će već biti spremno pa će puno bolje proći nego ti (iz iskustva ti kažem, mene bi temp satrala a na njoj ne bi se ni vidilo da ima povišenu temp - ponašanje bi bilo normalno a ja nisam mogla iz kreveta..)
![]()
lupocet piju i bebe kod povišenih temp. tako da no frks
da samo što ja pijem antibiotike zbog "one kvrge na vratu" već 6. dan pa mi nije jasno otkud sad temperatura...
morat ću sutra do doktora :/
kak ti je danas![]()
jučer i danas nema temperature, hvala Bogu...
išli smo na mjesečnu kontrolu s P. i nisam stigla svojoj doktorici... i opet hval Bogu, bebač je super i to je najvažnije... valjda će moje boljetice proći uskoro...
još jednom hvala svima na brizi i potpori..
cure, super ste![]()
![]()