-
tekuća i pjenasta stolica
danas nam je 15. dan
ela voli kakati kad ju presvalčim pa sam tako vidjela kako izgleda stolica neposredno nakon što se pokaka - pjenasta je i često potpuno tekuća
je li to u redu ? hrani se isključivo mojim mlijekom ...
-
Da to je normalno za dojenu djecu da je stolica tekuča, samo mislim da bi morala biti zlatne boje, ali o tome će ti stručne cure više znati reći.
-
Osoblje foruma
Bebe koje su isključivo na majčinom mlijeku mogu imati tekuću, žitku ili krutu stolicu.
Koliko stolica beba ima u 24 sata?
-
A ako je pjenasta, znači da se nagutao zraka i to tako izlazi sa stolicom.
-
imam tri-četiri stolice dnevno
-
ne imam, ima
-
-
za tebe bi bilo previse stolica, ali za bebu je to super broj
-
Je li joj svaka stolica pjenasta?
Miha se pjenio samo kad bih ja jela određenu hranu (kiselo zelje/sarma). Tad mu je stolica bila konzistencije pjene na kapućinu i maslinastozelene boje. Tako da ćemo k. zelje preskočiti (bar još) ovu zimu.
-
svaka koju sam uspjela vidjet je takva
-
Kejt, moj sin takode ima pjenastu stolicu. I ja sam bila zabrinuta.
Lakse mi je kad cujem da i drugi je imaju. I moja beba je isljucivo dojena.
Samo ti nastavi da dojis i ne brini....
Nema mame koja nije imala pitanje o stolici dojene bebe.
-
Imam i ja pitanje vezano za tekuće stolice. Moj N. je ispočetka kakao nakon svakog podoja, onda se to smanjilo na 3-4 stolice dnevno. Kad bi mu mjenjala pelenu i očistila guzu onda bi počeo kakat i to prvo kašasto zlatno-žuto sa mrvicama, pa onda sve rijeđe i na kraju tekuće (to sve u jednom kakanju). Od 6. tjedna su mu se stolice malo prorijedile i kaka svaki ili svaki drugi dan, večinom jedanput dnevno puna pelena i stolice su mu potpuno tekuće, nema više onih grudica, i dalje su zlatno-žute boje. S obzirom da doji svako malo dala bi mu jednu dojku unutar 3 sata, a u zadnje vrijeme sam primjetila da ako po nekoliko puta doji na istoj dojci (koja je naizgled prazna) jako puno bljucka nakon podoja, a kad mu dam drugu koja je puna onda ne bljucka ili vrlo malo?? Da li način dojenja ima veze sa stolicom (promjenom stolice) i da li ima veze s bljuckanjem ili je to samo slučajnost??
-
ela isto u zadnje vrijeme ima potpuno tekuće stolice, svijetlo/tamno zelene ili zlatnožute, kako koji put
ovo s bljuckanjem ću baš probati pratiti jer nekad jaaako bljucka, a nekad uopće, a tko bi ju znao 
možda se nagutaju zraka nako su na manje punoj (praznijoj) dojci ili tako nešto
-
Dižem prastaru temu.
ALi...
na topicu STOLICA foruma 0-1 baš sam se neki dan pohvalila kako tekuće stolice nisu problem.
Eh, danas kad smo vježbali desilo se upravo ovo - pjenasta stolica i to jako, jako obilna. On ne pokazuje nikave znakove neke infekcije ili sl. Unazad tjedan dana obično bi se toliko iskakao u pelenu da bi procurilo na sve strane. A danas sam vidjela sadržaj - baš pjenasto, zlatno žuto, ali stvarno puno.
Je li može uzrok biti gljivice u ustima?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma