namjeravam preći sa Vipove pretplate na Tomato. čitam da ima nekih poteškoća u primanju poziva sa drugih mobilnih mreža.
zanima me da li je to istina i da li postoje još kakve loše strane Tomata, jer im cijene nekako predobro zvuče![]()
namjeravam preći sa Vipove pretplate na Tomato. čitam da ima nekih poteškoća u primanju poziva sa drugih mobilnih mreža.
zanima me da li je to istina i da li postoje još kakve loše strane Tomata, jer im cijene nekako predobro zvuče![]()
imam ja
neko vrijeme me muž nije mogao dobiti sa 095,ali sada bez problema
zadovoljna sam jako
jeftino telefoniram i svaki put kad nadoplatim dobijem još cca 30 kn od njih (ona fora kad te zovu iz drugih mreža)
ja sam imala tomato, ali me sa 095 nisu mogli dobiti.
muz mi ima tomato i ja njega ne mogu dobiti.
nemaju sluzbu za korisnike, a brojevi mi se ne daju non stop mijenjati.
fora s nadoplatom racuna kad te zovu iz drugih mreza je totalno cool, no nije mi bas nesto vrijedila kad me gotovo nitko nije mogao dobiti.
mozda je bila graska u mojoj kartici, nemam pojma; ali nije mi se dopalo. pogotovo kad me prijateljica pokusavala dobiti jer mi je sin bio gadno pao kod nje....
MM ima tomato i svako malo ga nemogu dobit sa drugih mreza
i to me zivcira
ali ovo da ti dobijes kad te drugi zovu znaci da ne placas pozive po 0,29lipa nego 1kn po minuti da bi mogla dobit takvu nadoplatu
sve u svemu nije lose
ja se planiram prebaciti na tomato
nadam se da su ove "problemčiće" riješili
To sa dobivanjem love na racun je ok.ali dobijes novce samo kod nadoplate racuna i svi pozivi koje zoves se naplacuju po 1 kn inace 43 lipe.tako da i nije neki biznis.a taj bonus koji dobis kod nadoplate racuna brze se trosi nego inace dok nemas ti aktivirano
Tapatalk u trku HTC hd2