Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Roemer KIDFIX

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znas li mozda, jel ima za kupiti ta ljetna presvlaka u brezicama? gdje ima kod nas? cijena?

a kako se snalazite s onim cudom za spustanje naslona, jel se mora otkopcavati isofix?

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa Vidi poruku
    a kako se snalazite s onim cudom za spustanje naslona, jel se mora otkopcavati isofix?
    Ponavljam ovo pitanje Felix, od prošle godine. Prakticira li netko to? Kao i Felix, pretpostavljala sam da se mora izvući iz isofix kopči da bi se naslon polegao, ali nigdje ne vidim "službenu" potvrdu. I malo mi je to onak :/ da ne koristim isofix.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    Ponavljam ovo pitanje Felix, od prošle godine. Prakticira li netko to? Kao i Felix, pretpostavljala sam da se mora izvući iz isofix kopči da bi se naslon polegao, ali nigdje ne vidim "službenu" potvrdu. I malo mi je to onak :/ da ne koristim isofix.
    Koliko ja vidim na našoj, ako koristič onu policu (polugicu) ili kako bih to več nazvala za ublažavanje okomitosti naslona, isofix mora biti iskopčan.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko ja vidim na našoj, ako koristič onu policu (polugicu) ili kako bih to več nazvala za ublažavanje okomitosti naslona, isofix mora biti iskopčan.
    Nda, očito. Ajd baš ćemo isprobati. Hvala!

anavi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi imamo tu sjedalicu, i ako želimo malo polegnuti naslon, tj. postići položaj udobniji za spavanje, postoji na sredini samog sjedala rupa u navlaci kroz koju se stisne mala polugica i sjedalo izvuče prema van.
    Nije potrebno iskočavati isofix da bi se to napravilo.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj anavi prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo tu sjedalicu, i ako želimo malo polegnuti naslon, tj. postići položaj udobniji za spavanje, postoji na sredini samog sjedala rupa u navlaci kroz koju se stisne mala polugica i sjedalo izvuče prema van.
    Nije potrebno iskočavati isofix da bi se to napravilo.
    Možda ovisi i o autu i položaju isofixa u sjedalu.
    Meni su u Slo. gdje smo kupili AS (tamo se prilično kuže u AS), rekli da se mora isofix iskopčati.
    Moram pogledati u uputstvima.
    Mada, u dedinom autu nemamo isofix, i koristimo tu AS bez njega. Isto je ok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •