-
bolne ranice na dojci, help !!!
drage sve,
u početku smo imale problema s namještanjem na dojku i zaradila sam bolne ranice na desnoj dojci
činilo mi se da prolazi, međutim ipak ne - danas sam primjetila rascjepe s donje strane bradavice - to bi bile ragade ?
koliko će to trajati, kako će proći, kako da si pomognem ? boli strašno prilikom dojenja ili kod iritacije tkaninom ...
-
Kupi purelan, lanolinsku kremu.
Ja sam isto još u bolnici zaradila ragade ne obje dojke, a na desnoj puno jače. Ova krema mi je pomogla. prošlo za 2-3 dana ali s tim da ta dva dana nisam dojila jer je Vita taman dobila žuticu pa ju nisam mogla dojiti.
Bradavice su mi još uvijek osjetljive i ružičaste pa ih povremeno opet mažem s ovom kremom.
sretno!
-
Osoblje foruma
Kejt, na drugom topicu vidim da su vas i gljive napale.
Onda nema nikakvih krema za pomoć ragadama - svaka takva krema dodatno hrani gljivice i pogoduje njihovom razmnožavanju i ukorjenju.
dakle, tek kada izliječiš soor, onda možeš tretirati ragade. Do tada ih samo luftaj na zraku.
-
ok, hvala
nastavljamo s nistatin kapima i kod ele i kod mene, a purelan kad se riješimo gljivica
-
kejt, samo da ti kazem da je meni ranica zarasla tek nakon mjesec i pol. stavila nekoliko puta (kršitelj koda)ovu kremu, no kad su mi forumasice rekle da to nije dobro, prestala sam i zaraslo je samo od sebe. srecom nisam imala gljivice, no doslovce sam cijeli dan provodila luftajuci cice po stanu.
-
i ja se luftam dosta, samo kad netko zazvoni navučem štogod preko
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma