Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: bolne ranice na dojci, help !!!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno bolne ranice na dojci, help !!!

drage sve,
    u početku smo imale problema s namještanjem na dojku i zaradila sam bolne ranice na desnoj dojci
    činilo mi se da prolazi, međutim ipak ne - danas sam primjetila rascjepe s donje strane bradavice - to bi bile ragade ?
    koliko će to trajati, kako će proći, kako da si pomognem ? boli strašno prilikom dojenja ili kod iritacije tkaninom ...

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Kupi purelan, lanolinsku kremu.
    Ja sam isto još u bolnici zaradila ragade ne obje dojke, a na desnoj puno jače. Ova krema mi je pomogla. prošlo za 2-3 dana ali s tim da ta dva dana nisam dojila jer je Vita taman dobila žuticu pa ju nisam mogla dojiti.

Bradavice su mi još uvijek osjetljive i ružičaste pa ih povremeno opet mažem s ovom kremom.

sretno!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Kejt, na drugom topicu vidim da su vas i gljive napale.
    Onda nema nikakvih krema za pomoć ragadama - svaka takva krema dodatno hrani gljivice i pogoduje njihovom razmnožavanju i ukorjenju.
    dakle, tek kada izliječiš soor, onda možeš tretirati ragade. Do tada ih samo luftaj na zraku.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ok, hvala
    nastavljamo s nistatin kapima i kod ele i kod mene, a purelan kad se riješimo gljivica

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

kejt, samo da ti kazem da je meni ranica zarasla tek nakon mjesec i pol. stavila nekoliko puta (kršitelj koda)ovu kremu, no kad su mi forumasice rekle da to nije dobro, prestala sam i zaraslo je samo od sebe. srecom nisam imala gljivice, no doslovce sam cijeli dan provodila luftajuci cice po stanu.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i ja se luftam dosta, samo kad netko zazvoni navučem štogod preko

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •