Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Geliranje noktiju

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno Geliranje noktiju

Evo zanima me da li gelirate, koliko često, što mislite o tome i smatrate li jako štetnim za nokat? ja se još nisam odvažila, al danas sam jednu djevojku u dućanu u gradu morala pitat tko joj radi nokte, i dala mi je broj od svoje cure za nokte, inače radi u kozmetičkom ali i doma privatno gelira...strašno lijep primjerak sam vidjela, predivni su bili, onako dosta prirodno izgledaju uz neke male detalje u ljubičastoj i srebnoj...krasni su bili...inače imam jako lomljive nokte, pa možda bi mi geliranje dalo čvrstoću i mogli bi napokon bit dugi, al pretpostavljam uz konstantno geliranje...štovi mislite o tom? i da li prakticirate? iskustva...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Dok se ne javi netko tko gelira nokte, ja ću ti napisati zašto se ja na to nikad ne bih odlučila.

Kao prvo imam leće , i ne mogu kopat po očima s tolikim noktima, kao drugo mislim da nokat treba "disati" , smatram da i pretjerano lakiranje šteti.

Doduše ,jako puno mojih kolegica nokte gelira godinama i ne vidim da su im otpali ili da imaju problema.( i na rukama i na nogama )

Istina je da izgledaju urednije nego moji, ali opet mene je strah .....

jella avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Predivno je to što uvijek imaš uredne ruke, lijepe nokte... Gelirani nokti s francuskom manikurom naprimjer, meni osobno su najljepši i pašu ti na bilo koju odjevnu kombinaciju Vrlo teško ih možeš slomiti tako da bilo koji kućanski i ini poslovi ne trpe, s njima apsolutno sve možeš raditi. Kad se na njih navikneš naravno, a to bude vrlo brzo
    Ako si ljenčina kao ja, onda ti je bed što to moraš održavati svaka tri tjedna...plus što trpiš torturu kao i prvi put (kad gurneš ruku pod onu lampu oči ti ispadnu na trenutak ). Meni je i sa financijske strane igralo ulogu hoću li jedan mjesec imati lijepe nokte, a drugi bit s preružnim, napola izraslim noktima. U ovom drugom slučaju već počnu pucati, odljepljivati (odvajati) se i idu ti na živce pa ili odustaneš ili nastavljaš dalje...
    Ako odustaneš, treba vremena da potpuno izraste tvoj novi zdravi nokat...dakle, nećeš imati ispod gela svoje lijepe i dugačke nokte. Jednom kad kreneš s geliranjem teško da ćeš prestati... Zato sam ja odustala

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

prednosti - lijepi uredni nokti, izuzetno čvrsti (možeš s njima doslovce strugati zagorenu padelu) - naravno ako su dobro napravljeni
    mane - financije
    ako želiš da budu lijepi, moraš ih sređivati svaka 2 tjedna (barem sam ja morala, jer mi rastu jako brzo), a izrasli gelirani nokti su nešto najružnije što sam vidjela

kad skineš gel, treba nekoliko mjeseci da tvoji nokti cijeli izrastu, i nokti su isti kakvi su i prije bili - ništa čvršći, ništa krhkiji

što se tiče leća, bez problema se vade s geliranim noktima, naravno, ako nemaš 3cm duge nokte

2 godine sam ih gelirala, presudile su financije i posao s kojim nisam mogla par dana ranije dogovorit termin

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja nisam mogla istiskivat prištiće, ha ha.. E sad, to može biti mana ili prednost..

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj noisita prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nisam mogla istiskivat prištiće, ha ha.. E sad, to može biti mana ili prednost..
    istina. nikad nisam imala tako lijep ten kao tada

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Imala sam preloše izgelirane nokte! Nakon 2 tj. tri su mi otpala pa sam ostatak morala iščupat sama. Kako je to neugodno, al morala sam jer mi je bilo hitno.. a kad sam vidila na što mi moji nokti sliče poludila sam.. bili su totalno hrapavi, užaaaaaas! Pazite cure di radite nokte, moj savjet!

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

meni je nokte napravila šogoricina sestra za vrlo malo novaca i prezadovoljna sam.. ništa me nije boljelo i prekrasni su a imam dojam kao da su moji.. jedino što mi brzo rastu, a najveći problem su i meni prištići

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sama kući radim french s običnim bijelim lakom i onim mliječno bijelim kojeg stavim tri sloja. Razlika postoji, ali ne toliko drastična da bi se odlučila za geliranje. Osobno su mi gelirani nokti predivni i obožavam to vidjeti, no kako sama svoje znam lijepo urediti geliranje mi je baš bacanje novaca.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

znam i ja svoje urediti, i uvijek sam voljela imati svoje duge nokte jer sam za njih imala vremena.. Jako dugo sam imale kratke uredne nokte jer mi se baš i nijee dalo stalno lakirat, skidat, rašpat.. Sa ovima nemam brige, stalno su uredni i lijepi..s obzirom da imam bebu i malo veću bebu s mojim prirodnim noktima ih pogrebem, a sa ovima ne.. Tek sam ih zapravo stavila (po drugi put; 1.put prije 4 godine za vjenčanje, nakon toga ništa), pa ću baš vidjet kad će mi dosadit..

Što se bacanja novaca tiče, plačam samo stotku, to nije tako strašno..

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Meni je također prekrasno vidjeti gelirane nokte, ali ih osobno nisam nikada imala.
    Jedan od razloga su financije, smatram da ne živimo u vremenima gdje bih svaka 3 tjedna davala 150kn za nokte!
    Drugo, nemam ja ni vremena ni živaca svaka tri tjedna sjediti negdje 1-2 sata, koliko već, dok mi to radi, jedva nađem vremena za frizera kojeg stvarno moram psojetiti...
    Treće, meni osobno dugi nokti smetaju u baratanju s djecom, a i nedavno mi se desilo da sam držala Ivu za ruku u busu, bus je malo cimnuo a ona je ličekom pala drito na moj (prirodni i ne predugi) nokat i urezao joj se drito pored okeka. I od tada ih režen na milimetar.
    Osim toga, ne bih si mogla dozvoliti mjesec dana nesređenih noktiju (dok radim, sada sam trenutno na porodiljnom pa mi pogotovo ne trebaju dugi nokti) jer radim s ljduima koji mi gledaju ruke svakodnevno i jako bi mi neugodno bilo s preizraslim noktima tikati pred njima po tastaturi...

p.s. ni muž mi ne voli duge nalakirane nokte (jedan od rijetkih??)
    Posljednje uređivanje od ana.m : 11.08.2010. at 08:12

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo vidim da vam nokti nisu pootpadali hehe a ni nikom koga znam pa se možda i odlučim, istina da se fakat mora pazit kome se ide i kako radi, kumče je išlo kod neke mlade cure koja je to vrlo nestručno radila, i svu kožicu oko nokta joj je izderala do krvi valjda i gel se počeo dizat 2 dan čim je kosu oprala i očaj je bilo, je da je mizerno platila, al mislim radje dat malo više para u tom slučaju i otić nekom provjerenom...budem nazvala tu djevojku danas da vidim što kaže za cjenu i čula sam da u klaićevoj ima super salon za nokte, da cure rade stvari koje si ne možeš ni zamislit...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •