Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2653

Tema: MPO trudnoća nakon svega...kako se osjećamo...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Trudničice drage!
    Sve same lijepe vijesti! Bravo!!! Uživajte u ovom periodu, koliko možete, naravno...koliko vam strah dopušta! Hahaha! Evo mi sutra ulazimo u 16 tt, pa se malo lakše diše, lagano se opuštamo, jer smo do sada bili u sreći punoj nekih grčeva i opterečenja! Al valjda će biti bolje!
    Jesen82, kidam se od smijeha na tvoj post! Mi smo jučer bili na UZV (isto 19.05), a vjerovatno je isti i broj UZV (obe smo u 2 mj- IVF, pa smo tu negdje) i saznali da je 90-ak % curica! Baš slatko!
    Ali rekao nam je dr da nije za javnost, dok nije 100% siguran. Kad vam je termin?
    Kako je lijepo čitati ovakve stvari na Rodinom forumu!!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj tally prvotno napisa Vidi poruku
    Trudničice drage!
    Sve same lijepe vijesti! Bravo!!! Uživajte u ovom periodu, koliko možete, naravno...koliko vam strah dopušta! Hahaha! Evo mi sutra ulazimo u 16 tt, pa se malo lakše diše, lagano se opuštamo, jer smo do sada bili u sreći punoj nekih grčeva i opterečenja! Al valjda će biti bolje!
    Jesen82, kidam se od smijeha na tvoj post! Mi smo jučer bili na UZV (isto 19.05), a vjerovatno je isti i broj UZV (obe smo u 2 mj- IVF, pa smo tu negdje) i saznali da je 90-ak % curica! Baš slatko!
    Ali rekao nam je dr da nije za javnost, dok nije 100% siguran. Kad vam je termin?
    Kako je lijepo čitati ovakve stvari na Rodinom forumu!!
    ma meni i da pređe u dečka na slijedećem uzv svejedno

termin 9.11.2011

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •