Stranica 21 od 54 PrviPrvi ... 11192021222331 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 2653

Tema: MPO trudnoća nakon svega...kako se osjećamo...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Klara, baš mi je drago da je sve ok, samo laganini dalje

Cure, ja sam poglupila otkad sam trudna. Baš sam ono - tupava! Doma sam, ne radim više, pa mi mozak ne apsorbira informacije kao prije, pače - neke čak i blokira, što mi itekako paše... ali... nisam navikla na ovaj state of mind...

Kako vi?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ksena milina draga - eldorado i obećana zemlja Blago tebi što se možeš tako lijepo opustiti i otkačiti. Uživaj! Ja još uvijek radim, OK 4 sata na dan, ali radim, pa mi mozak mora šljakat bar u jutarnjim satima..ali zato popodne je na paši skroz
    Klara Jupi za uzv!!! Samo laganini sada!
    Pinky nisam znala da utrići idu oralno kad se pojavi iscjedak. Ja sam u panici ugurala 3 umjesto dva kad sam vidjela mrljicu...

Idem i ja na pedikuru, šišanje i lagani shopping nekih lanenioh hlača sa mekanom pasicom jer sam cijele dane u jedim te istim trapericama koje sam uvijek smatrala ogromnima - a sad su - milina Jedine koje mi pristaju.
    Je li se samo meni trbuh odmah proširio ili i vama? Od stimulacije mi je bio jako velik i napuhnut i nije se nimalo povukao, kaže ginica da niti neće, već će se samo širiti (logično, zar ne?) ali sada konstantno izgledam kao da sam se dobro prejela i zalila sve pivčinom - još to nije trudnički trbuščić...

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ksena, ja sam rodila prije 4 mjeseca i jos uvijek sam tupa ko stup

ono... totalne blokade, ne mogu se sjetiti jednostavnih rijeci - mozak jednostavno ne sljaka.
    a stanje se nakon poroda jos pogorsalo - valjda umor cini svoje...

joj, da znate da sam malo ljubomorna na vas - kad sam bila trudna, bojala sam se tu pisati, a i tema je otvorena kad sam vec dobrano bila trudna. a sad mi takoooo faliii trbuscic bez obzira na to sto mi je trudnoca bila jako teska... uzivajte i u ovom dijelu majcinstva jer prodje za cas

pusa svim trudnicama

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

štaaaa????
    a ja sam mislila da ću se opametit kad rodim! ništa od toga, a?
    ma valjda nas je tako majka priroda uredila, kad niš' ne kopčaš nemožeš se ni nervirati! nema stresa - samo bonaca!
    sad ste me "napalile" za pedikuru, moram i ja ići, a već sam se mislila kako ću MM nagovorit da mi reže nokte na nogama!
    a da vrijeme leti - to je istina, ja sam odlučila maximalno uživati u ovom stanju i maziti sama sebe što više, to znači jesti sladoled u ogromnim količinama bez grižnje savjesti njam

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ksena, ja sam u totalnom tupilu.
    I zapravo uživam u njemu... namjerno ne čitam novine i ne gledam vijesti... nedavno smo gledali film koji se očito dešava u 60-tima, a ja to skužila tek na kraju filma kad se pojavio neki vojnik iz vijetnamskog rata... uopće nisam ubrala ni odjeću ni aute ni frizure...
    Doduše... moglo je biti i štete od tog tupila jer sam se do te mjere sam se opustila da sam skoro zaboravila ići do doktorice uzeti doznaku i ići na HZZO... u nedjelju navečer se sjetila i jučer to obavila... inače bi bila bez primanja jedan mjesec.

Šunskica, meni se trbuh nikad nije vratilo na mjere prije stumulacije. Ni trbuh ni kilaža. I tko zna hoće li ikad!

Curke, bila sam danas na anomality scan u 20. tjednu, sve ok.

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

jaaoooo curke sad ste me malo oraspoložile...ja sam već pomislila da sam samo ja otupila u trudnoći...MM već ludi sa mnom...ničeg se ne mogu sjetiti pa čak ni nekih stvari koje sam inače super pamtila...
    a još sada kad sam po cijele dane u kući bez nekog doticaja sa ostatkom svijeta...
    stalno tražim nešto po stanu jer neznam gdje sam što ostavila, posebno odjeću i obuću od prošlog ljeta a sve sam lijepo "negdje"spremila...
    možda ima neka vježba za mozak...da se ne opusti...što će biti kad se vratim na posao, neću znati upaliti komp

maja_st avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ma cure moje, blaženo neznanje.......nema te vježbe za mozak koja može pomoći jer se prioriteti mijenjaju....nekoć mi se sve činilo jako važnim, a sada je frka na poslu ništa u usporedbi s činjenicom da je zvjezdica zakašljala ili da nije dobro ručala......zato uživajte .......u promijenjenim životnim stavovima.....

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

ja se mogu pohvaliti da nisam otupila , vec sam ono se skolovala i konacno doktorirala ......sad sam pred kraj trudnoće i uzivam, super mi je doslo ovo vrijeme kod kuce , ulozila sam u sebe za bolju budućnost moje bebe, mm i svi ponosni na mene )))

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj maja_st prvotno napisa Vidi poruku
    Ma cure moje, blaženo neznanje.......nema te vježbe za mozak koja može pomoći jer se prioriteti mijenjaju....nekoć mi se sve činilo jako važnim, a sada je frka na poslu ništa u usporedbi s činjenicom da je zvjezdica zakašljala ili da nije dobro ručala......zato uživajte .......u promijenjenim životnim stavovima.....
    Veliki potpis na ovo!!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

glupa sam skroz, odavno, na to sam se navikla. nema šanse da film pogledam jer se pogubim nakon 30 minuta. idealna sam za glupe serije poput dharme i grega di ne trebaš pratiti radnju i imaš 5 likova kroz 20 minuta.

fizički sam sve gore i gore tj. teže i teže. imam 4 kila djece u sebi, plus 2 posteljice, 2 plodne vode, 12 kila u stomaku. ništa se srećom osim stomaka nisam nadebljala, ne mogu ni zamislit kako bi tada bilo...
    a još najmanje mjesec i kvarat do poroda.
    ne mogu disat, pričam ko onaj mali invalid crnac iz malkolma u sredini: danas...sam...loše...volje... (di su ... tu je uzdah). pričam tako kad samo prošetam po kući, neću vam ni pričat kakva sam nakon 4 kata skalina...

ne mogu sjediti, ne mogu stajati, hodati mogu jako kratko, stomak ispod sisa/oko rebara me toliko boli da se moram poduprit sa 6-7 kušina i nekako uglavit, samo da dišem normalno bez boli.
    veselje tek slijedi, danas su mi proradili hemeroidi i počele naticati ruke. sad kad krenu i noge... ijao.

eto, drago mi je da sam se negdi mogla ižugeljati.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pinky, slažem se Dharma i Greg je i moja omiljena serija... a Šaptač psima kojeg sam redovito pratila mi je postao prezahtjevan.
    Nisam to htjela reći... već ovo: rekla mi je fizioterapeutica koja drži vježbe za trudnice, pa se druži s njima svaki dan, upućena je u sve trudničke teme, poznaje iz priče stanja u svim rodilištima, sve doktore itd., da čaj ok koprive pomaže kod oticanja nogu.
    Litra, čak dvije ako treba, osim toga dobar je za dezinfekciju mokraćnih puteva i ima puno željeza, taman ono što trudnicama treba. Rekla mi je da je jedna trudnica bila jako otečena, pa je pila po dvije litre dnevno i nakon toga joj je vjenačani prsten gotovo pao s ruke.

Za hemeroide nemam savjet, samo držim fige da te ne gnjave jako.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pozdrav svima!
    Eto i mene na ovoj temi.Još sam u transu i uživam u prvim tjednima trudnoće(7+4)i imam pitanja za sve koji su voljni odgovoriti.
    Muči me nadutost i napetost u trbuhu,problemi sa probavom a dobila sam i nekih 2-3kg od vađenja bete.Previše?
    Imam pitanje i uvezi kefirskih gljivica.pomažu li u probavi i dali se taj kefir može konzumirati u trudnoći?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

tika08 dobro nam došla. Nas dvije smo +- na istome, ja sam danas 7+3 i isto sam naduta u trbuhu, isto sam dobila 2 kg (dobro od 7dnt-a ali to je više manje to) i probleme s probavom rješavam na parove i razbroje (tj. ponekad mi je bolje, ponekad lošije). Probavu sam aktivirala sa magnezijem (biolecta + Donat) i sokom od suhih šljiva. Pokušala sam s puno voća, ali me mučnina i žgaravica ako pretjeram s voćem. Za kefir sam čitala, ima tu na rodi cijeli pdf o njemu, pa makar da ukucaš u pretražnik. Milsim da je OK u trudnoći.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tika, dobrodošla.
    Ja sam se do danas (20. tj) udebljala oko 8 kg. Probleme s probavom sam imala na početku, isto tako Donat i Magnezij (Bioelecta), a sad je sve ok. Većinom imam stolicu i dva put na dan. Kažu da su dobre pšenične posije (mekinje), ali nisam probala. Frendica je te probleme riješavala DM-ovim sokom od šljiva.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tika mene je svaka stimulacija udebljala za par kila, bez obzira na uspijeh.

za probavu su dobre i najobičnije suhe šljive, a usput su i fine. Moj tata ih često gricka pa mu se ja pridružim. I svježi krastavci pomažu (samo ne iz Španjolske )

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Drage moje ja danas 16+1 mene muce teske migrenske glavobolje sa povracanjem i prije trudnoce sam ih imala i jedino resenje su bile tablete jake.
    sada naravno to ne dolazi u obzir paracetamol sta mi moj dr veli da more znam da mi nece pomoc,tako da se mucim
    Prosli put sam si masirala glavu sa rakijom malo jacom i ko da ni je bilo bolje i prije sam se samo masirala ali nije puno pomagalo tako mislim da rakija pomaze.
    Malo me strah ipak je to alkohol i kroz kozu brzo ulazi u krv a opet se tjesim da nije puno otprilike svaki 7 dana me glava zaboli oko 1 cajne zlicice po masazi potrosim.
    Ako imate neko bolje rijesenje pisite.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pretorija, sve što staviš na kožu je u roku 10 min u krvotoku, kažu. Ja bi izbjegla rakiju.
    Mene isto ponekad muče migrene (i prije trudnoće) i pomagalo je jedino spavanje... sad ni to, ali su mi vrući oblozi na čelo i na stražnju stranu vrata par puta pomogli. Skužila sam da imam migrene kad se preforsiram s aktivnostima, kad preskočim popodnevno odmaranje i sl. Pa sam se malo disciplinirala i sad ih već gotovo 2 tjedna nemam... a možda je i stvar u tome da su prestale jer se općenito zadnja dva tjedna odlično osjećam i manje umaram.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Osim ako nemas problem s kraljeznicom migrene cesto nastaju radi toksikacije tijela. Probaj dobro pripaziti na prehranu i na unos toksina i na aditive u hrabi: suhomesnato,gotova hrana,gotovi keksi i kolaci, umaci, gotove juhe itd. Probaj to sve izbaciti i piti najmanje litru vode dnevno, dosta sirovog voca i povrca, pa vidi ima li razlike.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam danas 8+4. Još uvijek imam bolove (najviše noću) kao da ću dobiti m. Da li ste vi imale takve bolove i do kada?

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam danas 8+4. Još uvijek imam bolove (najviše noću) kao da ću dobiti m. Da li ste vi imale takve bolove i do kada?
    Ja sam ih imala, ali se ne sjećam do kada. Znali su se vratiti i u drugom tromjesečju i izluđivali su me jer mi šalju podsvjesnu poruku "nisam trudna". Ali mislim da nisu ništa opasno ni neobično, pogotovo na početku trudnoce.

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

evo ja jučer bila na pregledu...beba se razvija , trudna sam 25+5 a udebljala sam se samo 4,5 kg...jel se to vama čini malo premalo...a normalno jedem...nekako me strah za mališu, nadam se da neće imati nekih problema zbog toga...jer po mjerenju malo je manji trup od glavice po tjednima...nije valjda zbog toga? a glavica odgovara tjednima

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

nije ništa komentirao...po njemu se ne bi trebali ništa debljati jer mi stalno spominje da se slučajno ne udebljam previše ali ovo mi se čini premalo...a neznam što bi jela...inače obožavam voće i povrće i stalno to vrtim po ustima...a sada dolaze tjedni za bebino debljanje a neznam što bi jela...što on ima od mene ako se najedem tjestenine, kruha ili tako nešto slično...

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

draga nije bitno koliko se debljas nego kako se beba razvija , a i nemoj brinuti sve se to na kraju regulira, neko nosi vece bebe neko manje ako sama sumnjas bas na nesto idi na 4d..ali to ti je sve uredu i hraniš se raznoliko i kvalitetno,imas zena koje moraju biti u trudnoći na dijetama zbog gestacijskog dijabetesa i nabace samo par kg i s bebama bude sve o.k., da je vec nesto doktor bi ti rekao..beba si uzme hrane koliko njoj treba tako da one silne nabacene kile kod zena donose samo tezi porod a ne razvoju bebe,moj savjet je eto pij dodatno još vitamine kao dodatak prehrani.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

snow.ml a šta ti ginić/ka kaže? je li bilo komentara na tvoje skormno debljanje? Ako nije, mislim da nema razoga za brigu.
    MiaLily imam i ih i ja (makar sam tjedan dana iza tebe) i svugdje sam čitala da je to normalno jer nam se maternica širi i da sve dok nema jakih bolova i krvarenja, da nema problema ni straha.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

klara i šumkica, hvala vam!
    Mislila sam da bi ti bolovi već trebali prestati. Već sam poluluda od strogog mirovanja.
    Jedva čekam da konačno dobijem dozvolu od dr. i maknem se iz kreveta.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

klara i šumkica, hvala vam!
    Mislila sam da bi ti bolovi već trebali prestati. Već sam poluluda od strogog mirovanja.
    Jedva čekam da konačno dobijem dozvolu od dr. i maknem se iz kreveta.
    Zašto si na strogoj mirovanju?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

za glavobolju probajte nezašećerenu kavu sa limunom.

mia, imat ćeš ih povremeno i u 2. tromjesječju, ne brini se.

snow, i ja sam se bojala jedem li dovoljno, dobijala sam samo po pola kila mjesečno, a blizanci. ali nema frke, moje bebe su u 30.tt imale svaka po 2 kila, što je prosjek jednoplodnih beba u 33.tt. tako da sam se bezveze brinila.

probaj jesti meso. meni se u trudnoći meso nikako ne jede, ali moraš zbog željeza. dakle, što raznovrsniju prehranu, bogatu voćem i povrćem i nema brige-ne moraš količinski puno jesti, beba će biti ok.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mia Lilly, i mene su ponekad držali takvi bolovi/grčevi, uhvatila bi me panika, pa sam legla i popila magnezij... bilo je lakše. Probaj.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

snow, ne brini - super da si se samo toliko udebljala! vecina se trudnica najvise udeblja zadnja 2 mjeseca, a optimum kg dobivenih u trudnoci je 9-12. i tvoje debljanje/nedebljanje nema veze s bebinim rastom i razvojem - bebac si uzme sto mu treba! vazno da jedes zdravo, a kako si opisala, to je to! ja sam na kraju trudnoce smrsavila, a N. dobila kilu u tom razdoblju.

sto se tice trupa i glavice - svi smo mi razliciti i nema bebice kojoj su mjerenja glavice i trupa jednaka i koja odgovaraju istom tjednu. mojoj su stalno glaviu mjerili bar tjedan vecu od trupa.

a menstrualni su bolovi sasvim normalni u prvom tromjesecju.
    Posljednje uređivanje od frka : 01.06.2011. at 14:30

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

bas sam se htjela pozaliti da me vec dva dana rastura glava, i znam da je to od glupe promjene vremena i sparine koja je ovdje u slavoniji prestrasna. vec dva dana grmi, a sija sunce, gdje to ima??? inace, isprobana metoda za bar kratkotrajno olaksanje je pranje kose uz masazu, bar meni, i pustanje naizmjence vruca pa hladna voda. malo proradi cirkulacija u glavi i dva-tri sata sam bez bolova. losa strana toga je feniranje, he, he, jer imam blajhane pramenove, pa sva strsim bez feniranja. ali, eto, mozda kome pomogne, meni pomaze uvijek!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

snow budi sretna glede kila...bez zajebancije...ja sam 17+ i na +4kg...i jedva se držim na tome...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Mojca,Abys,Pinky,Makica hvala vam puno pokusacu sve sta predlazete za glavobolju sve se isplati probat jer bolovi su grozni.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

drage moje da se i ja javim s novostima , na današnjem pregledu bebač težak 1600 , 29+4 tt . U plusu sam 11 kg , ostalo sve ok ... dobro se osjećamo . Bebač je malo teži za tt , doktorica kaže sve ok to je usljed terapije clexanima. Koristim ih od 20 tt . prvo sam bila na clexanu 40 , a u zadnja 3 tj . clexan 60.

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj kety28 prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje da se i ja javim s novostima , na današnjem pregledu bebač težak 1600 , 29+4 tt . U plusu sam 11 kg , ostalo sve ok ... dobro se osjećamo . Bebač je malo teži za tt , doktorica kaže sve ok to je usljed terapije clexanima. Koristim ih od 20 tt . prvo sam bila na clexanu 40 , a u zadnja 3 tj . clexan 60.
    kakve veze ima clexane sa veličinom bebe..ja sam od prvog dana na clexane 20 ali su mi sada povećali na 40...čula sam da kažu da to odgovara bebi ali neznam zašto

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

evo i nas s UZV-a... imamo također 1600 gr, za 30 tt valjda nije prestrašno samo se sjetim pinkyce

nego brine me jedna druga stvar, beba je na zadak i doktorica mi sumnja da će se okrenuti... kao zbuksala se fino... znam da ima još fore, ali eto

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ksena, sve je moguće, moja frendica 3 dana pred terminom bila na uzv, beba je bila na zadak i dogovoren je carski za 3 dana. Kad su za 3 dana došli u rodilište, prvo su napravili uzv i sve je bilo ok, cura se okrenula i išli su na inducirani vaginalni porod. Imaš još dosta vremena.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ksena drago mi je da je sve u redu.
    Nadam se da će se beba okrenuti, ali i ako ostane na zadak nije to nista strasno.

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Vidim da smo sve gledale svoje bebice..Moj jucer 937 g, 27 tjedana, ja zatvorena, dobila 6 kg, sve idealno osim bebice koja je na zadak....ALi ima vremena još da se okrene...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kako su ovo predivni postovi
    Curke drage bebice su lijepe velike i milina je čitati kako rastu i napreduju

MiaLilly zašto si na strogom mirovanju?

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zato što sam imala smeđi iscjedak. Reko mi je strogo mirovanje. Ja sam već luda od ležanja.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Zato što sam imala smeđi iscjedak. Reko mi je strogo mirovanje. Ja sam već luda od ležanja.
    Mia koliko već ležiš? Ja sam ležala do 12-og tjedna....

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Uh mogu misliti. Moje mišljenje je da lijecnici često preporucuju to strogo mirovanje bez da uzmu u obzir koliko je to fizicki i psihicki teško za izdržati.
    A i ljudi koji nisu lijecnici a nikad nisu bili prisiljeni ležati često misle da je to ugodno. Pa kažu "samo ti odmaraj i uzivaj" :p
    Nadam se da ćeš uskoro dobiti dozvolu za šetnje.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    Mia koliko već ležiš? Ja sam ležala do 12-og tjedna....

Evo već 3 tjedan. Ma tog me i strah, da ću morati mirovati do 12 tjedna. Isti doktor, ista pravila!

Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
    Uh mogu misliti. Moje mišljenje je da lijecnici često preporucuju to strogo mirovanje bez da uzmu u obzir koliko je to fizicki i psihicki teško za izdržati.
    A i ljudi koji nisu lijecnici a nikad nisu bili prisiljeni ležati često misle da je to ugodno. Pa kažu "samo ti odmaraj i uzivaj" :p
    Nadam se da ćeš uskoro dobiti dozvolu za šetnje.
    Nakon transfera uopće nisam ležala. Radila sam sve laganini, prošetala, popila kavicu i odlično se osjećala. Ovo ležanje me ubija psihički i grozno sam. Stalno sam u strahu da će se nešto dogoditi.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Evo već 3 tjedan. Ma tog me i strah, da ću morati mirovati do 12 tjedna. Isti doktor, ista pravila!

Nakon transfera uopće nisam ležala. Radila sam sve laganini, prošetala, popila kavicu i odlično se osjećala. Ovo ležanje me ubija psihički i grozno sam. Stalno sam u strahu da će se nešto dogoditi.
    Imamo istog doca? ma gle... ja sam se bila i malo previše zbuksala doma od straha čekajući pregled u 11-om tjednu da me i on počeo ganjati da nema za tim potrebe jer je sve ok i hematoma više nije bilo... ne bude te on tjerao da strogo miruješ kao nećeš morati... ne brini

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja sam isto bila na uzv,prekjučer..sad sam 29.tjedana,malac je procijenjen na 1400g.
    I već se okrenuo

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto bila na uzv,prekjučer..sad sam 29.tjedana,malac je procijenjen na 1400g.
    I već se okrenuo
    Mislim da nas ima dosta koje smo trenuto u 30-tom tjednu

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

MiaLilly ma koliko je bilo tog tvog iscjetka? Ja sam ga imala u dva navrata (2x 2 kapi) i nisu me strpali u mirovanje (hvala bogu) već su m i rekli da mogu sve polako.
    MM misli da se ne čuvam dovoljno jer sam jučer bila kod frizera, idem u dućan svaki drugi dan, odem u šetnju uz more popodne i skuham ručak/večeru. I da, radim 4 sata na dan miran uredski posao koji me apsolutno ispunjava. Ja smatram da se čuvam sve u 16, da previše mirujem i spavam, da mi je kuća u rasulu, svo rublje neispeglano, kupaonica neuredna, pod za pobrisati itd i sve to stoji i čeka jer se čuvam... Ne znam, mislim da želja MM-a da me "veže uz krevet" nebi bila smislena niti bi imala pozitivne učinke, jer i ovako mi nije baš ugodno, a kamoli da sam vodoravno cijelo vrijeme... Nisam sigurna koja je mjera i kako se to točno moram "čuvati". Vodim se vlastitim osjećajem, dobro mi je, pa nešto se malo mrdnem, pa odmorim, pa mrdnem i onda spavanac Dajte mi svoje mišljenje please...ovo je vrlo relativno pitanje...

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    MiaLilly ma koliko je bilo tog tvog iscjetka? Ja sam ga imala u dva navrata (2x 2 kapi) i nisu me strpali u mirovanje (hvala bogu) već su m i rekli da mogu sve polako.
    ...
    Ma malo. Četiri dana za redom po par kapi.
    Čak se ni ja nisam uplašila.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

MM misli da se ne čuvam dovoljno jer sam jučer bila kod frizera, idem u dućan svaki drugi dan, odem u šetnju uz more popodne i skuham ručak/večeru. I da, radim 4 sata na dan miran uredski posao koji me apsolutno ispunjava. Ja smatram da se čuvam sve u 16, da previše mirujem i spavam, da mi je kuća u rasulu, svo rublje neispeglano, kupaonica neuredna, pod za pobrisati itd i sve to stoji i čeka jer se čuvam... Ne znam, mislim da želja MM-a da me "veže uz krevet" nebi bila smislena niti bi imala pozitivne učinke, jer i ovako mi nije baš ugodno, a kamoli da sam vodoravno cijelo vrijeme... Nisam sigurna koja je mjera i kako se to točno moram "čuvati". Vodim se vlastitim osjećajem, dobro mi je, pa nešto se malo mrdnem, pa odmorim, pa mrdnem i onda spavanac Dajte mi svoje mišljenje please...ovo je vrlo relativno pitanje...
    Draga Šumskica ti radi kako se osjećaš ugodno... očito si znaš granice i pomalo...ako ti nisu stavili na strogo mirovanje očito da radiš sve kako ti paše...

ja sam morala ležati... prvo po doktorovom naređenju a poslije, iskreno, trebalo mi je vremena da se oslobodim straha pa me čak i doc počeo tjerati da se šećem, idem na kave i tako

kako si rekla... sve je relativno... ja velim da ako se ne mora strogo mirovati po nalogu liječnika treba biti umjeren i raditi stvari koje i koliko vam pašu

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

MiaLilly Vodim se vlastitim osjećajem, dobro mi je, pa nešto se malo mrdnem, pa odmorim, pa mrdnem i onda spavanac Dajte mi svoje mišljenje please...ovo je vrlo relativno pitanje...
    ovo i ja potpisujem.
    Mirovanje na kojem sam sada se ne može usporediti s onim iz prve trudnoce, radim lakše kućanske poslove, ponekad odem u šetnju. Osjećam se puno bolje, nema onog stalnog straha i nervoze, a cerviks se drži puno bolje nego prvi put. Zašto je tako ne znam objasniti. Ali sve mi se vise čini da ima vise u glavi i načinu razmišljanja nego u maternici, cerviksu i svemu o cemu naši lijecnici brinu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •