Stranica 28 od 54 PrviPrvi ... 18262728293038 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,351 do 1,400 od 2653

Tema: MPO trudnoća nakon svega...kako se osjećamo...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Seka35 Super što je sve dobro prošlo!
    Opremila sam se danas - kupila Elevit, Laneno ulje, Biolectru za magnezij i Donat. E sad se osjećam kao kad sam prije postupka pila sve i svašta "too boost your fertility"
    A za vezu Omega3-sprečavanje preeklampsije i preranog poroda ima sve više i više tekstova na netu...vrijedi pokušati, pogotovo nama mamama blizančeka.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jooooj, dobro da si spomenula laneno ulje, odmah me asociralo na bedemovo i na činjenicu da se nisam namazala već dva dana.
    Ma tko bi se mazao po ovoj vrućini.

Nego... jedete li više, manje ili isto sad kad je ovako vruće?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam na početku T pa možda nisam mjerodavna, ali događa mi se kao i u prvoj, prvih 3-4 tjedna proždrljivost, sve bih jela a sada ne mogu hranu pogledat, sve mi je gadljivo.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure kad su vama pocele mucnine? Ja sam sad 7+5(po komp. procjenama) i dolazi mi povremeno mucnina tokom cijelog dana i ako pojedem nesto odmah prestane.Jel to tako treba izgledatiili moja psiha radi pa hocu da se bolje ''ufuram'' da sam trudna Sramezljivo pisem na ovoj temi jer smo do sad imali samo jedan UZ

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

jooooj ženske moje....što se tiče hrane...ja sam to drugačije zamišljala...meni se jede svašta...a kad pojedem onda je koma....mučnina, nemoć, bez povraćanja.....ponekad imam osjećaj da bih bi mi bilo bolje da barem mali dio odleti van iz mene da bi mi bilo lakše...

mene samo opali umor i ne mogu se pomaknuti....ne mogu baš niti spavati...sve mi je nešto na tanane...uf...valjda još samo par tjedana ovoga a onda se nadam da će biti bolje

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    i dolazi mi povremeno mucnina tokom cijelog dana i ako pojedem nesto odmah prestane.
    Tako je bilo mojoj frendici, morala je stalno držati želudac zaposlen.
    Ja nisam imala ni jedne jedine mučnine... samo mi se gadilo slatko u početku. Sad ni to.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je bilo mojoj frendici, morala je stalno držati želudac zaposlen.
    Ja nisam imala ni jedne jedine mučnine... samo mi se gadilo slatko u početku. Sad ni to.
    Au,to nije dobro...i onako imam visak kila jos ako budem morala po cijeli dan nesto zvakati nabicu 10 kila za 3 mjeseca. Moram potraziti one ploce od rizinih pahuljica,mislim da imaju nekih 3 kalorije u cijelom pakovanju od 10 kom pa cu to zvakati,jeste da je kao ukus kao piljevina ali sta zna zeludac

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I ja sam gladna cijelo vrijeme i poslije jela mi bude super nekih pola sata, pa onda ili nova glad ili neka mučnina. Zato i jesam digla 4 kg u 13. tjedana...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Mojca hvala na utjehi za zivu iz toplomjera mene jos to muci jer na netu stvarno sta pisu u vezi udisanja ti isparavanja je uzas tako da jos nemogu sebi doc ali procice.
    u moju kucu nikad vise nece nista sta ima zive u sebi uc.

Sta se tice hrane ja imam los apetit od pocetka trudnoce i nista mi se ne jede pogotovo nista slatko ni danas kad sam vec 22tt vecinu toga jedem zato sta znam da moram jest zbog bebe redovito i raznovrsnon.
    Prije trudnoce sam morala pazit sta i koliko jedem jer me se sve lovilo,sad kad bi mogla jest meni se ne jede niti imam kakvih zelja i neke stvari koje sam prije rado jela sad mi se uopste ne jedu.

Neznam sta je u pitanju jedino mislim da je to nesto povezano kod mene sa hormonima
    Mlijecne proizvode ne jedem zbog alerije,mesojed niukad nisam bila a sada jos manje na pocetku trudnoce mi se jela slanina sad vise ni to.
    Jedino rado pojedem pastu sa povrcem i gljivama i salate zato jedem vise badema i bucvinih sjemenki.

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja isto slabo jedem i to što jedem jedem jer znam da moram. U petak ću vidjeti koliko sam dobila u ovih 4 tjedna Nekako mi je prevruće pa mi se ni žvakat ne da

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Negdje sam čitala da se mučnine i javljaju zbog praznog želuca. Zanimljivo, meni počnu obično popodne a pogotovo pred večer kad baš želudac i nije prazan. Ujutro ništa. Alma, samo ti piši, ja sam samo jedan dan "više trudna" od tebe a već sam se baš lijepo uigrala u trudničkim razgovočićima. Treba mislit uvijek pozitivno!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

[QUOTE=andream;1924179]Negdje sam čitala da se mučnine i javljaju zbog praznog želuca. Zanimljivo, meni počnu obično popodne a pogotovo pred večer kad baš želudac i nije prazan. Ujutro ništa. Alma, samo ti piši, ja sam samo jedan dan "više trudna" od tebe a već sam se baš lijepo uigrala u trudničkim razgovočićima. Treba mislit uvijek pozitivno![/QUOTE

Super,nisam znala da si dan ''trudnija'' od mene,sad cu moci ''virnuti'' na tvoj Ticker jer svoj neznam napraviti a i strah me jos (da budem iskrena)

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam imala mučnine po noći. Hvala Bogu, to je prestalo. Negdje sam pročitala da se ne smiješ previše najesti (što kod mene nije slučaj jer mi je sve fino).
    Imala sam problema sa spavanjem negdje do 11 tt, užasne bolove i pritisak isto do 11 tt.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

andream i alma ma pišite cure, ovaj pdf je melem za dušu i mislim da ne treba strahovati od pisanja i čitanja. Zaslužile smo pravo na trudnički pdf i sada trebamo uživati u njemu punim plućima
    pretorija ma ja nisam ništa htjela pisat oko te žive jer se ne kužim baš, ali po mojoj logici proizvod koji je u širokoj prodaji i u uporabi već desetljećima ne može sadržavati toliku količinu žive da šteti ljudima. Da je tako, već bi bio povučen iz prodaje i uporabe odavno. Ne brini, svi ste dobro
    MiLilly kakve bolove si imala? Ono tipa M grčevi ili probavne grčeve ili nešto treće?

Meni svi govore neka sada uživam u hrani, da nema veze za kile - a meni sve to neuvjerljivo zvuči. Kako sam krenula imam potencijala za masovno debljanje, koje nebi bilo dobro ni za dječicu ni za mene (bar tako mislim, jer ako je moje tijelo teško s puno viška kila bit će mi teže rodit, oporavit se, pa brinut za dječicu i tako...) Šta mislite vi o toj tezi?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Meni svi govore neka sada uživam u hrani, da nema veze za kile - a meni sve to neuvjerljivo zvuči. Kako sam krenula imam potencijala za masovno debljanje, koje nebi bilo dobro ni za dječicu ni za mene (bar tako mislim, jer ako je moje tijelo teško s puno viška kila bit će mi teže rodit, oporavit se, pa brinut za dječicu i tako...) Šta mislite vi o toj tezi?
    Teza stoji. I last but not the least... kako skinuti sve te kile nakon svega?
    Ja sam zatrudnila s 10 (po nekima i 15 kg viška)... sad sam dobila još 11. Izgledam ko dvogrbi kit. Jedna grba trbuh, druga guzica. Jučer jedva našla hlače. Jedva.

Ako imate povećanu potrebu za jedenjem, unosite nešto što nema puno kalorija, poput Alminih rižinih pločica. Radije puno povrća nego puno voća, jer voće sadrži šećere. Naravno, nije preporuka da ga se izbjegava, ali bolje za grickanje 5. krastavac nego 5. breskva.

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

meni je s porastom temperature pao apetit
    doručkujem isto kao i prije, ručam jedva a večeram ništa a između obroka se DAVIM u voću i sve jedno sam dobila 3kg u ovih mjesec dana
    po meni, tjelo (tj beba) traži da jedemo ono čega nema dovoljno u organizmu, tako sam ja od jednom tj. meso na stolu zamjenila na svaki dan meso na stolu, i to najbolje masno i pečeno (to mi je prije bilo bljak), do malo prije nisam uopće imala želju za slatkim, mječnim proizvodima, jogur još uvjek nemogu smislit....

jučer obavili ultz, 29tt a miško već na 1400gr, gin. mi kaže da će po njoj doći tjedan dana ranije, ali da neće mjenjati službeni termin????
    i još nešto za cure koje uživaju u kupanju i moru, od prošlog ultz bila sam 3 puta na moru po sat vremena u večernjim satima i evo me s gljivicama, prvi puta u životu!!!, sad sam na vaginaletama tjedan dana i po preporuci gin. nema više mora za mene....neznam gdje sam ih drugdje mogla pokupiti???

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

vojvođanka gljivice hjuuuuuu možda od vlažnog kupaćeg? Meni je dopustila kupanje u utorak i još oklijevam - em mi je vruće, em nisam baš sigurna. Jedna ginica iz OB Pula mi je rekla da se ona s blizancima ne bi kupala, ali ona nebi mnogo toga, pa sam ipak pitala moju soc ginicu koja mi je dala zeleno svjetlo...

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja nosim blizance i kupala sam se prije 10 dana i nije mi nista, samo doktor mora odobriti u slucaju da si otvorena da ne bi dobila neku infekciju

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

alma , ja sam imala mucnine od 7 tjedna ,pa skoro non stop, ujutro manje ,tokom dana vise ,a navece najvise... meni je odgovaralo da stalno nesto jedem ,pa sam u prva tri mjeseca dobila 8 kg. a sad mjesecno dobijem po 1,5kg do 1,9 ,a da nisam toliko dobila u pocetku sad ne bih bila ovoliko debela ... ha.
    do sada sam dobila ukupno 12 kg ,au 24 nedjelji sam .

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj seka35 prvotno napisa Vidi poruku
    alma , ja sam imala mucnine od 7 tjedna ,pa skoro non stop, ujutro manje ,tokom dana vise ,a navece najvise... meni je odgovaralo da stalno nesto jedem ,pa sam u prva tri mjeseca dobila 8 kg. a sad mjesecno dobijem po 1,5kg do 1,9 ,a da nisam toliko dobila u pocetku sad ne bih bila ovoliko debela ... ha.
    do sada sam dobila ukupno 12 kg ,au 24 nedjelji sam .
    Seka sad kad sam pročitala tvoj post...lakše mi je...indentične simptome imam sada...

Zaboravih pitati ... a kada su ti prestale mučnine ???
    Posljednje uređivanje od Iva Mia 2009 : 14.07.2011. at 15:00

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Da se i ja malo javim na ovoj temi .. danas nam je 12+0 tt i veliki smo 55,6mm , NN 1,7, bebica je super i živahna..

A ja sam koma.. Muka mi je od svega i ništa ne pomaže, gotovo svaki dan bude po nekoliko rigoleta..
    A priča o kilama je smješna ..
    Inače moja normalna težina je 58 do 59 kg (visoka sam 169 cm), u svakom postupku do sad bi smršavila kojih 2 do 3 kile, tako i ovaj puta..
    Pozitivnu betu sam dočekala sa 56kg a sad u 12 tt imam čak nevjerojatni 55 kg..
    MM me pila po cijele dane da jedem, pa onda i jedem i zvačkuljim , al ništa mi ne odgovara, muka i samo muka..po cijele dane..
    nadam se da će uskoro proći

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo jedan mah iz rodilišta!!
    tu smo već 8. dan, crkajemo od vrućine klimi usprkos, crkajemo od gladi i polako guramo do susreta negdje slijedeći tjedan.
    cmok svima!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni za muku u želucu pomažu bademi i (znam da ne bi smjela) gumeni bomboni, to je otkriće!

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    evo jedan mah iz rodilišta!!
    tu smo već 8. dan, crkajemo od vrućine klimi usprkos, crkajemo od gladi i polako guramo do susreta negdje slijedeći tjedan.
    cmok svima!
    Drž se Pinky, svakako sretnooooo

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pinky jos malo i susret sa tvojim srecicama je tu. Vjerujem da si svima nama u mislima,meni naumpadnes barem 20 puta u toku dana,pa provirim na forum da vidim ima li novosti,ali sad kad znam da je nekad slijedece nedjelje lakse mi je jer idem na odmor pa necu biti cesto on line,a vijesti od tebe ne bih nikako da propustim.Mazi bebice i izdrzite jos malo u "jednom komadu"'

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hej Pinky, drago mi da si se javila, da je sve po planu.
    Jesi se uspijela izboriti za carski?

ina7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    Da se i ja malo javim na ovoj temi .. danas nam je 12+0 tt i veliki smo 55,6mm , NN 1,7, bebica je super i živahna..

A ja sam koma.. Muka mi je od svega i ništa ne pomaže, gotovo svaki dan bude po nekoliko rigoleta..
    A priča o kilama je smješna ..
    Inače moja normalna težina je 58 do 59 kg (visoka sam 169 cm), u svakom postupku do sad bi smršavila kojih 2 do 3 kile, tako i ovaj puta..
    Pozitivnu betu sam dočekala sa 56kg a sad u 12 tt imam čak nevjerojatni 55 kg..
    MM me pila po cijele dane da jedem, pa onda i jedem i zvačkuljim , al ništa mi ne odgovara, muka i samo muka..po cijele dane..
    nadam se da će uskoro proći
    Šiškica točno znam kako ti je. Meni su sve mučnine i rigoletta prošla kad smo napunili 12tt. Trudnoću smo počeli sa 60kg a danas kada nam je 17tt+6 imam 58kg i to već duže vrijeme. Pupica raste ajme ali kg ne idu niš iako jedem sve i ništa mi ne smeta-osim što od tekućine mogu samo da pijem običnu vodu, limunadu i mlijeko.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pinky, sretno!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Pinky sretno ..

Ništ ne pomaže ni badeni , ni čaj od matičnjaka,ni čaj od đumbira.. Gozno mi je od mlijeka, kave, jogurta, čololade, voća, povrća, ma skoro svega.. meso mi najviše odgovara..

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Vojvođanka bome ste već veliki .... žao mi je što su te napale gljivice, meni je kupanje ujutro i navečer pravi spas za ove ljetne vrućine.ž
    Pinky kako vrijeme leti, još samo malo i imat ćeš svoje beboline u naručju... prekrasno!!
    Šiškice ja nisam imala neke strašne mučnine, ali mi se jelo samo meso, kruh i salama (inače nisam baš od toga).

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Pinky sretno

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

pinky, sretnoooooo!
    cure moje, moje bebe mene vec dobro lupkaju, i to je taaaaaaako divno! boze, kako sam sretna.
    jos uvijek ne mogu vjerovati da ih je dvoje...... dvoje......
    sorry, kasno je, a neka sam sva raznjezena. placem, pa se smijem....toliko ih volim!
    puse svima i slatki snovi!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pinky, draga, ajde još malo !
    Pusa svim trudnicama a posebno Vojvođanka i Dani82 !

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala cure! mi smo danas 37+2, čekaju 38+0 da me odvedu na carski- bebe su zadak i poprečno, nema šanse za vaginalno.
    na mom katu je 6 duplica, 5 ivf duplica koje čekaju porod.
    mislim da ću ljubiti cure sredinom slijedećeg tjedna. nadam se da neće krenuti porod prije toga.
    čitam vas sa moba, al ne znam zašto ne mogu pisati... sad sam uštekala laptop da se javim.
    moram žuriti
    sretno svima!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Teza stoji. I last but not the least... kako skinuti sve te kile nakon svega?
    Ja sam zatrudnila s 10 (po nekima i 15 kg viška)... sad sam dobila još 11. Izgledam ko dvogrbi kit. Jedna grba trbuh, druga guzica. Jučer jedva našla hlače. Jedva.

Ako imate povećanu potrebu za jedenjem, unosite nešto što nema puno kalorija, poput Alminih rižinih pločica. Radije puno povrća nego puno voća, jer voće sadrži šećere. Naravno, nije preporuka da ga se izbjegava, ali bolje za grickanje 5. krastavac nego 5. breskva.
    uh... meni malo rak rana u trudnoći... moje kile... što ne bi trebala jer nakon svih muka.. to bi mi zadnje trebalo biti na pameti.. ali ja sam sklona debljanju... nisam nikada bila debela...ali me ima...i navikla sam voditi računa o tome što i koliko jedem.... tek toliko da držim kile pod kontrolom

ja sam startala trudnoću sa 72kg i 172cm... od stimulacije sam dobila 1,5kg u samom postupku

sada sam 23+2 i dobila sam 8kg....ne jedem ništa više nego prije... stvarno... nemam nikakvih napadaja gladi.. kada me uhvati u ponoć to većinom riješim sa pola šalice mlijeka i nekoliko badema...

i pojedem kada mi se jede i pizzu i čipse, sladoled, kokice...naravno to ne jedem stalno.. povremeno si to priuštim jer kada si sve zabranim onda samo o tome razmišljam i dok to ne pojedem nema mira....

jedem povrće i voće svaki dan... sada ima malina i ribizla koje obožavam ali ih onda malo pošećerim sa fruktozom a ne šećerom

sada krećem na more 3 tjedna, više ću se kretati i nadam se da će se to i odraziti na moju kilažu

vjerujem da i dosta vode zadržavam.. vidim si sada ruke i noge navečer.. i lice... i tako

ali kada me malena lupne...kažem sama sebi da ću naći neki modus za izgubiti kile poslije trudnoće... možda ne bude lako ali nešto ću smisliti

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pinky kako te lijepo čitati - izdržite još malo
    Jesen82 evo tvoj post se savršeno uklapa sa mojim stanjem - samo što sam ja manja (160 cm - 62 kg u početku stimulacije) i nikad nisam bila ono debela - ali me ima
    I kad sam bila u stimulaciji pazila sam se jako (u 1. postupku sam dobila 4kg koje sam srećom skinula prije ovog uspješnog postupka) ali sada- ma sada jedem kad sam gladna, to je u pravilu ujutro i popodne, navečer tamanim lubenicu i breskve, pijem kamilicu i spavanjac - pa makar mi trbuh krulio u 1 ujutro ne jedem nego pijem. Najgluplje mi je što sam mislila da kad uspijem me neće biti briga za kile - a sada vidim da se brinem oko toga... mah - samo da su bebe dobro, pa ćemo i kile poslije skidati dojenjem
    Piše na rodinom portalu da se dojenjem dnevno troši 500 kalorija - ne vjerujem da se to množi sa 2 u mom slučaju, no svejedno je dosta kalorija - dojit na zahtjev, brinut se za bebe i malo za kućanstvo - nekako mi se čini da bi i kile mogle nestat u neko dogledno vrijeme
    U kojem si tjednu sada? Osjećaš bebicu - wow

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hvala cure! mi smo danas 37+2, čekaju 38+0 da me odvedu na carski- bebe su zadak i poprečno, nema šanse za vaginalno.
    na mom katu je 6 duplica, 5 ivf duplica koje čekaju porod.
    mislim da ću ljubiti cure sredinom slijedećeg tjedna. nadam se da neće krenuti porod prije toga.
    čitam vas sa moba, al ne znam zašto ne mogu pisati... sad sam uštekala laptop da se javim.
    moram žuriti
    sretno svima!
    pinky još malo i stižu tvoje curke
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 15.07.2011. at 12:26

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Bas nesto razmisljam o ovoj MPO i trudnoci i kako je vrijeme relativan pojam.Kod nas spermici punktirani 2009,jajne stanice punktirane i oplodjene 2010,embriotransfer 2011 a beba ce se ako Bog da roditi 2012

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Pinky kako te lijepo čitati - izdržite još malo
    Jesen82 evo tvoj post se savršeno uklapa sa mojim stanjem - samo što sam ja manja (160 cm - 62 kg u početku stimulacije) i nikad nisam bila ono debela - ali me ima
    I kad sam bila u stimulaciji pazila sam se jako (u 1. postupku sam dobila 4kg koje sam srećom skinula prije ovog uspješnog postupka) ali sada- ma sada jedem kad sam gladna, to je u pravilu ujutro i popodne, navečer tamanim lubenicu i breskve, pijem kamilicu i spavanjac - pa makar mi trbuh krulio u 1 ujutro ne jedem nego pijem. Najgluplje mi je što sam mislila da kad uspijem me neće biti briga za kile - a sada vidim da se brinem oko toga... mah - samo da su bebe dobro, pa ćemo i kile poslije skidati dojenjem
    Piše na rodinom portalu da se dojenjem dnevno troši 500 kalorija - ne vjerujem da se to množi sa 2 u mom slučaju, no svejedno je dosta kalorija - dojit na zahtjev, brinut se za bebe i malo za kućanstvo - nekako mi se čini da bi i kile mogle nestat u neko dogledno vrijeme
    U kojem si tjednu sada? Osjećaš bebicu - wow
    ja sam trudna 23+2 danas da, da lupka me.. ne ono po cijele dane ali se javlja

čuj.. ja sam godinu dana bila manje više na nekim hormonima stalno, ostavi to traga jer se ja od njih debljam, ne mršavim nikada...pa će trebati vremena da se hormoni ustabile nakon poroda i tako... pretpostavljam da će mi tijelu trebati vremena da dođe na neko realno stanje

ono što je dobro je da mi se te kile toliko ne kuže.. iako ja sada imam 80kg (ti bogca štrecne me kada ovo kažem na glas)

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pinky, sretno!!!

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Pinky, tebi i curama, kako je lijepo čitati tvoja izvješća iz rodilišta,
    a kao da smo jučer pisale o broju i veličini folukila te punkcijama.

Trebalo mi je malo duže da se odvažim pisati na ovom dijelu foruma,
    nekako sam se uvijek vraćala na potpomognuta u St. no ovih dana selim na ovaj dio
    jer me tamo neki postovi razbjesne a u trudnoću kažem svakom što ga sljeduje
    pa bih da tamo mogla povrijediti mlade i neiskusne cure.
    Uglavnom, mučnine su kod mene počele jako rano i povremeno se javljale tijekom dana u 5. tj.,
    mislila da umišljam no u 7. tj. su bile cjelodnevne, noći su bile najteže pa sam se uvjerila da ih ne umišljam. Tijekom postupka izgubila sam koje kilo pa sam na provom UZV bila teška 55 kg,
    mislim da trenutačno imam oko 60 kg (21. tj. trudnoće.).
    Najviše jedem voće, možda malo i previše, a meso nisam nikad posebno voljela,
    osim ribe i morskih delicija pa sam morala uvesti dodatne mesne obroke zbog pada hemoglobina.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

...evo ja sam stavila ticker, ajmo cure stavljajte tickere da se lakše pratimo

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pinky, ~~~~~~~~~ još malo.A ja upravo potamanila skoro cijelu staklenku s kiselim paprikama, to stvarno ubija mučnine. Slatko ne mogu pogledati, klasika...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj matto prvotno napisa Vidi poruku
    Pinky, tebi i curama, kako je lijepo čitati tvoja izvješća iz rodilišta,
    a kao da smo jučer pisale o broju i veličini folukila te punkcijama.

Trebalo mi je malo duže da se odvažim pisati na ovom dijelu foruma,
    nekako sam se uvijek vraćala na potpomognuta u St. no ovih dana selim na ovaj dio
    jer me tamo neki postovi razbjesne a u trudnoću kažem svakom što ga sljeduje
    pa bih da tamo mogla povrijediti mlade i neiskusne cure.
    Uglavnom, mučnine su kod mene počele jako rano i povremeno se javljale tijekom dana u 5. tj.,
    mislila da umišljam no u 7. tj. su bile cjelodnevne, noći su bile najteže pa sam se uvjerila da ih ne umišljam. Tijekom postupka izgubila sam koje kilo pa sam na provom UZV bila teška 55 kg,
    mislim da trenutačno imam oko 60 kg (21. tj. trudnoće.).
    Najviše jedem voće, možda malo i previše, a meso nisam nikad posebno voljela,
    osim ribe i morskih delicija pa sam morala uvesti dodatne mesne obroke zbog pada hemoglobina.
    matto neka tebe ovdje...tko te ljuti?

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pinky jos malo pa susret sa srecicama (zavidim ti, meni je termin tek za NG, ali bar ce mi Jaca doc sa kamerama u bolnicu ako rodim na termin)
    Posljednje uređivanje od bugaboo : 15.07.2011. at 14:47

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

je matto, i mene ljute....

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

je matto, i mene ljute....
    ma nemojte se ljutiti.. statistički mora postojati netko tko i neće biti oduševljen Citom... iz kojih god razloga... tako da...

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Curke nemojte se nervirati ima nas svakakvih. A vas dvi sada lipo guštajte i uživajte u trudnoći

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Alma, to je zbilja posebna beba! Definitivno nije nastala dok kažeš keks!

Pinky, male mudre cure su čule maminu želju i lijepo se organizirale da izađu na najsigurniji način. Bravo!

Matto, poseban je gušt vijdeti te tu.

Ja sam sad došla od frendice koja ima curu od 10 i po mjeseci, dobili smo hrpu njene robice, baby-gym, neke điđe za zabavu u autu... svašta nešto.
    Baš mi je toplo oko srca zbog te ženske solidarnosti odkad sam upala u MPO svijet, od ovog foruma gdje svi nesebično pomažu jedni drugima, (da nije bilo foruma kad bi se ja odlučila za Cito?)... pa i sad dalje kroz trudničke dane. Mislim, nije da si ne možemo kupiti sve što smo do sad dobili... daleko od toga, ali svaki put me iskreno dirne kad nam netko ponudi nešto od svoje bebe... imamo već kolica, kinderbet, 2 AS, hrpu robice, ormarić za presvlačenje, 2 marame za nošenje, baby gym. Samo stiže..
    Kako živim u kvartu gdje nije uobičajeno pozvoniti susjedi u 9 navečer i pitati ima li prašak za pecivo za posuditi, ovo mi je baš lijepo, dirljivo, vraća me u neka zaboravljena vremena (života u Splitu, ah!). A možda je samo višak nekih hormona u pitanju. Sori što cmoljim bez veze.

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Nije draga moja do hormona vec je uistinu divno vidjeti koliko ljudi se raduju zbog tebe. Cesto ostanes iznenađen jer upravo stigne od onih od kojih si se najmanje nadala trudnoća je stvarni "drugo" stanje ja sam danas bila na uzv, moj dragi dr je prezadovoljan a samim tim i ja i po svemu sudeci imamo curicu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •