Stranica 31 od 54 PrviPrvi ... 21293031323341 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 2653

Tema: MPO trudnoća nakon svega...kako se osjećamo...

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ajme cure kako vas je lijepo čitati sa tim slatkim trudničkim mukama...

ksena tebi za sutra~~~~~~~~~~~~za najljepši susret!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Da slatke muke i mi mucimo oko imena ja imala osjecaj od pocetka da je decko ali sam imala ime za curicu
    Za curice stvarno ima veliki izbor imena dok za decke bas i ne,ali nesto cemo smislit.

Mojca narucila sam DVD i 3 pelena sa rodinog webshopa nadam se da ce doc dok su ovi moji prijatelji doma trazila sam onu brzu opciju dostave neznom koliko je to brzo.
    To su ujedno i prve stvarcice za mog djecaka.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nea, e to se zove učiti iz prve ruke!
    Ksena, za lijepi susret! Da sve bude lako.
    Pretorija, super za CD! Ja sam upravo završila čitanje knjige, toplo preporučujem svima... baš je kompleksna, govori i o periodu prije dojenja i nakon dojenja. Puna je sitnih savjeta za sve moguće situacije.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ksena mislim na tebe danas i želim ti prekrasan susret sa malenom curicom

Malo ste me zabrinule curke - mi nemamo još opreme (osim onih par sitnica koje smo dobili prije) i nemoćno smo u kupnji bar do kraja ljeta (u mojim krajevima je sada gužva za plakati) i ne možemo ni ići gledati (išli bi do Kopra ili Trsta) jer je na granici ludilo...sve odgađamo za 9. mjesec. Nadam se da će biti sve OK samnom pa da ću moć u shopping i razgledavanje...
    A što se imena tiče - još od 1. postupka sam ja ( bez MM-a) odabrala imena za dečke (sviđa mi se Sebastian - MM-u je to premalo muževno; i Viktor - MM negoduje bez obrazloženja)
    a za curu (koju MM silno želi već godinama) sam nekad imala prijedloge, od kojih sam odustala jer sam odlučila da tata da ime svojoj tooooolikooo željenoj kćerkici... A ja se nadam da su u buši cura i dečko

mali-mis avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Bog cure...evo da vam se i ja pridruzim na Mojcinu preporuku
    Topic je velik i neda mi se sad sve citati iz pocetka, nadam si da mi ne zamjerate i da cemo se polako s vremenom upoznati
    Citajuci zadnje dvije stranice skuzila sam da Ksena ima danas termin, te se pridruzujem zeljama za najljepsi susret s njenom princezom
    Bio bi red da se malo predstavim
    40 godina, prva trudnoca u drugom ICSI-postupku,osjecaj predivan, 17tt bez povracanja,s povremenim mucninama, bez ikakvih trudnickih zelja, povremeni jaki bolovi u trbuhu, problem sa tvrdom stolicom, povisena tezina prije trudnoce, borim se da ne natucem puno kg, al mi se cini da mi bas i ne ide...

nadam se da cemo se ugodno druziti u dolazecim mjesecima slatkog cekanja

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mali-mis Dobrodošla

mali-mis avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hvala Sumskovoce
    I za tvoju utjehu, ja isto nemam nista od stvari za bebu, nekako mi se jos cini prerano i jos uvijek imam osijecaj da sanjam da mi jedna mala bebica raste u busi Ne znam nisam praznovjerna, al se jos uvijek bojim da nesto nebi krenulo naopako...cudno je to sve, kao da se desava nekome drugome, a ne meni

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hej Mali miš, dobro nam došla!
    Ne brini za nabavku stvari... Meni su ponudili ormarić za previjanje kad sam bila nekom niskom tjednu i rekla sam: da, želim ga... ali neka njega još malo kod vas. I bio je... do nekog 20. tj. Budeš već ti krenula u shopping... ne brini, kad osjetiš da je trenutak... kad kreneš nećeš se dati zaustaviti.

mali-mis avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hvala Mojca i bolje vas nasla, bas lijepo da si me uputila na ovaj link
    Za stvari se ne brinem previse, al iskreno jos nemam pojma sta sve treba nabaviti za malu bebu, sramim se al eto, tako je

Imam pitanje za sve, jeste pocele razmisljati o pelenama, ja brijem da koristim rodine pelene za previjanje, nekako mi se pampasi ne svidjaju, ne znam jel pretjerujem ..... voljela bi cuti razmisljanje i drugih trudnica

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Misliš da ja znam?
    Sad polako učim... što je benkica a što body benkica. I zašto se benkice baš više ne koriste (a imam ih milion, od moje sestrične )... Savladati ćemo mi to sve.

Ja razmišljam o tetra pelanama, jer se Rodine peru na 60 stupnjeva, a meni se to čini premalo (bakteriofob sam, nemojte me niti pokušati razuvjeravati. )... druga opcija su mi jednokratne od bambusa. Ekološke, dermatološki provjerene, bez svih onih užasa koje se obično nalaze u jednokratnim pelenama.
    Ostaje jedino pitanje tko će i kad peglati tetra pelene.

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Dobrodošla Mali Miš

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mala miš dobrodošla!
    Naša će beba koristit platnene pelene ... već su sve nabavljene. Uzela sam ih od provjerene tete šilice. Koliko sam čula ove Rodine se dosta brzo unište (ne znam smijem li to pisati tu)...
    Mojca prosvijetli i nas ostale zašto se bodibenkice baš više i ne koriste.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I ja sam mislila koristiti platnene od početka, svih vrsta kojih se dočepam. A već sam počela s kupnjom.
    Mojca daj molim te objasni prvo razliku između benkica i bodybenkica i zašto se jedne od dviju više ne koriste?
    Mislim da je bio na pdf-u Izazovi roditeljstva topic - što nabaviti za bebu, ja sam mislila jednostavno uzet popis, to nabaviti i onda vidjet šta će zbilja donijeti.
    A danas sam imala istu misao kao i mali mis - ma šta ja znam šta nam sve treba?!?! I lagana panika...
    dani82 daj preporuči tetu šivalicu

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Dani, rekoh da se obične benkice više ne koriste, a ne body-benkice.
    Benkice su one "košuljice" s trakicama (ili drukerima) i koristile su se u doba teta pelena i "utrpale" su se u tetra pelene koje su išle do jako visoko po leđima, body-benkice su to isto s "nastavkom" koji ide kopča među nogama i sad se koriste jer se "podrazimijeva" da svi koriste jednokratne, pa idu preko pelene. Kako su jednokratne pelene "niže" od tetra obične benkice bi ispale iz njih. Tako su meni rekle 2 iskusne mame, svaka ima po dvoje djece. Ako lažu one, lažem i ja.

Slika benkice http://www.blamar.hr/darino/87-149-home/benkica-.jpg
    Slika bodybenkice http://tristar.hr/shop/components/co...6d1d226202.jpg
    E sad body benkica ima raznih varijanti, tih s trakicama, pa s drukerima ili bez kopcanja, kao ova tu
    http://tristar.hr/shop/components/co...6c0301cc45.jpg
    pa se ta navlaci preko glave... meni se cini da su one na bocno kopcanje jednostavnije, polozis bebu u njih i zakopcas.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 29.07.2011. at 20:41

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I meni se ove na vezanje (drukere) cine jednostavnijima za uporabu.
    Ja sam si cak kupila i odjelca dva koja se kopcaju sprijeda dok se malo ne uhodamo

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mali-mis, dobrodošla!

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

mali mis, dobrodosla!
    zna li tko kako nam je ksena?
    mojca, pravi si izvor informacija, nisam jos o tome svemu niti razmisljala!!!!

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Evo cure da vam se i ja pridružim!Nadam se da me primate
    Čitam vas svakodnevno al nikako da vam se priključim, jer poučena mojim prošlim iskustvom sve me bilo strah!No evo me!
    Ja sam prije točno godinu dana prošla IVF postupak u Ri i uspijeli smo iz prve, nosila sam blizance no na žalost rodila sam u 24 tj., no neću sad o ružnim stvarima koga zanima slobodno nek pita a i piše sve u mom potpisu.
    Uglavnom rodila sam 2.1., a već tri mjeseca na opće iznenađenje ostajem spontano trudna, ni sami ne znamo kako s obzirom na loš spermiogram al eto, trudni smo!!!
    Naravno na mirovanju sam tako da više manje ležim, tu i tamo se malo prošetam i to je to!
    Eto da ne dužim nadam se ugodnom tipkanju s vama!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Makice, ma nisam to ja, to je moja Shauma. To su moje frenice koje me obasipaju informacijama...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bebica 2, dobro nam došla...

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

curke, obavezno si nabavite body-benkica za razdoblje dok bebacima ne otpadne pupak... to vam je spas jer je najjednostavnije za baratati s njima! preko njih samo papkare (one hlacice sa carapicama) i mirne ste! kad otpadne pupak, dobri su i obicni bodici...

sretno svima i uzivajte!

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

dobrodošle bebica2 i mali mis
    ja sam nadobivala hrpu robice od frendica, i za tek rođenu bebu i za malo veću, i sad je samo prevrćem, mirišem i divim se, ustvari što ih više gledam to me više hvata strah.....dobila sam 15-tak plišanih odjelaca za 0mj i sva u čudu gledam ove drukere, različite vrste kopčanja i već vidim scenarij, mali plače na sav glas a ja ga nemogu ugurat u taj pliš, tražim rukav, nemogu zakopčat drukere, gdje je nestala nogica, brrrrrr, valjda ću se ispraksirat
    Što se tiče pelena.....jedno vrijeme sam se zanosila platnenim ili tetra pelanama, al sam onda imala ozbiljan razgovor sama sa sobom i zaključila da ću se zadržati na jednokratnima. Nekako mi je bljak držati platnene pelene u kanti 2-3 dana neoprane, a tetra pelene - pa ko će ih peglat?
    Zato sam se počastila sangenic košom za pelene, koji je sad na akciji 60kn, i ostajem pri svojoj odluci da sebi što više olakšam (nemam rodbine u blizini koja će mi uskakat i pomagat)
    frka hvala na savjetima iz prve ruke

TwistedQ avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Samo da zaželim dobrodošlicu novim curama

mali-mis avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Cure hvala na dobrodoslici
    Bebica najezila sam se od tvoje price, al je zivot zaista cudan i nepredvidiv..... nadam se da cemo se lijepo druziti s ostalim trudnicama s topica i svasta nauciti.... evo ja sam vec posla razmisljati o jednokratnim eko pelenama, sad se moram baciti na pretrazivanje po netu, gdje takve pelene mogu naci i tko ih proizvodi.
    E da moram se pohvaliti, danas sam bila u kupovini i kupila si prvu trudnicku odjecu

TwistedQ avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Imaš ih u Mullera - Moltex i u DM-u Alana

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Evo ja se moram pohvaliti da smo danas bili u Baby-centru u Brežicama, kupili 20 kom terta pelena (10 od Tosame i 10 njihovog brenda koje mi se čine bolje a 3 eur su jeftinije)... iako nisam sigurna da su tetrice opcija za koju ću se odlučiti. Vidjela sam platnene pelene (one šivane) od bambusa i oduševila se mekoćom... ali skupe su za poludit. Inače, nisu još dobili robicu s dugim rukavima, pa nisam ništa drugo kupila...

Ja sam gledala neke eko jednokratne, isto od bambusa http://www.bambolina.simbex.hr/bambo...ene-bambo.html
    "Zvuče" mi dobro, morati ću usporediti one iz Mullera i DM-a, pa odlučiti...

TwistedQ, ti imaš iskustava s tim eko jednokratnima?

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja od robice i opreme ne kupujem ništa do zadnjega, doslovce tjedan dana prije, nije da sam praznovjerna al teško mi se bilo vratit doma bez mojih beba a doma ih sve čekalo, od bijesa svega smo se riješili.
    Al inače svu robicu ću dobit od dvije prijateljice koje su sve popakirale, uredile i to sad kod njih čeka kad bude vrijeme, tako da za to se ne moram brinut.Krevetić i komodica za presvlačenje isto čekaju kod frendice, jedino kolica želim kupit i mislim da je to jedino šta ću kupit al isto samo koji tjedan prije, inače više manje sam odlučila koje al nek one budu još malo u dućanu!
    Istina jedva čekam da ja to sve malo pregledam, presložim al strpit ću se još!
    Kaj se tiče pelena mislim da ću ipak koristit jednokratne, al ko zna možda se predomislim!!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bebice draga, sigurno bi svatko na tvom mjestu tako postupio...
    Postupi onako kako osjećaš da je najbolje za tebe... a to i činiš... ništa ne ide na silu... podgotovo ne sad.
    Biti će sve dobro u ovoj trudnoći, bebu čuvaju dva posebna anđela.
    Drago mi je da si nam se pridružila, tu se veselo ... iako je svaka od nas strepila na svoj način u određenom trenutku.

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Uuuu ma ja bi najrađe sad već sve pokupovala, prala i slagala al ne da je samo mene strah već strepe svi oko mene!
    Al fala Bogu na internetu tako da već danima gledam kolica, robicu i druge stvarčice...ufff al bi karticu peglala
    Inače ne vjerujem u te babske priče da se ne smije prije kupovat, pa zamisli, čekala sam blizance, znači sve duplo treba, ko bi to odjednom sve, treba se na vrijeme pripremit!!
    Posljednje uređivanje od Bebica_2 : 31.07.2011. at 10:07

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bebica... Ah babske priče... Ni ja kao ne vjerujem u njih... ali ziher je ziher... dugo mi je trebalo da se opustim i kupim prvu stvar. Pa mi je još jedna koza koju poznajem govorila: nemoj ništa kupovati dok beba "ne oživi". Svaki put sam se naježila od tih komentara.
    Moja frendica je u 26+5 rodila (srećom sve je bilo ok)... dok nije prošao taj dan u mojoj trudnoći, bila sam sva na iglama... znam, nema veze s racionalnošću, ali tako to ide. I zato, samo ti polako, onako kako osjećaš de je ispravno...

Cure, oprala sam jučer kupljene pelene i povlačim komentar da su Tosamine lošije od vlastite robne marke Baby centra, koja mislim da se zove Eno. Nakon jednog pranja na 90, tkanje ovih Eno pelena, se razvuklo, pa su ponegde nastale kao rupe... mislim, nisu rupe, samo tkanje nije ostalo konzistentno. Kao da se potka raširila, pa je dojam da se cijela pelena razvukla. Ko da je već korištena ne znam koliko puta. Možda će se to u peglanju popraviti... A Tosama pelene su ostale savršene. Eto... bude li tko imao dvojbi ako ode u Baby centar. Inače, uzela sam i krpice za bljucanje i "rukavice" za kupanje, isto od Tosame, lijepo su izdržale probnu vožnju u mašini.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 31.07.2011. at 10:39

mali-mis avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

he Mojica ti si pravi ekspert za sve, bas mi puno drago da si me uputila na ovaj topic
    ja sam sinoc surfala o eko jednokratnim pelenama i nasla sam samo jedne, al sam danas u jednom super marketu vidjela jos jednu marku, tako da sam sad odahnula i razrijesila svoju dilemu o pelenama. Danas sam prvi put sramezljivo bacila oko na robicu za bebe, al sam brzo odustala, jer mi je sve preslatko...aj basa se veselim vremenu kupovine
    A sto se tice komentara " kad beba ozivi " i sl. na tu temu i meni su jako isli na zivce jer ja znam da mojoj bebi srce kuca od 6-og tjedna i da je beba vec odavno ziva, a onda prije par dana pricam na tel.s mamom i ona pita " jel ti beba ozivila " onda sam ja njoj lijepo odrzala monolog od kad srce kuca i kako se beba vec odavno mice, piski,pije vodu...a ona je u cudu rekla " a ja sam mislila da beba ozivi tek kad je osjetis " tada sam shvatila da to ljudi govore iz ne znanja i odlucila od sad ignorirati takve komentare, jer se nas svijet i nase spoznaje razlikuju jako od svijeta i spoznaja zena koje su ostale trudne bez pomoci medicine, sigurna sam da one ne idu toliko u detalje kao sto mi radimo i sigurno ne razmisljaju sto znaci da je beba ozivila, jer je to nesto o cemu se prica dugi niz godina, to se slusalo od baki, mama, pa je normalno da i one sad koriste istu terminologiju i misle da je beba ozivila onog trena kad su one osjetile bebu....zato drage moje na takve komentare se samo trebamo nasmijati i ne zamjeriti tim neinformiranim i ne opterecenim zenema

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Da to govore iz neznanja, jer moja mama nije bila niti na jednom ultrazvuku kad je mene nosila prije 33 godine i normalno da misle da beba ozivi kad prvi put osjetis njen pokret

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ma mogu prihvatiti i tradiciju i sve... ali ta žena je bila informirana o svakom našem UZV, rekla sam joj da se beba miče, da je dokrorica ima problema da joj izmjeri neke "parametre" jer je bila nemirna... dakle, čula je, ako već prije toga nije znala... i nakon što sam to od iste žene čula nekih pet puta, poludila sam i pitala: a što je beba sad, neživa?! Pa je konačno zašutila.

Uf... baš me ljute ti primitivni komentari. Znam da je ovo bilo rigidno... Ali nisam si mogla pomoći. Pogotovo jer me ta ista svaki put dira za trbuh. Na to sam još više alergična. No.. opametila sam se pa izbjegavam susrete s njm.

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja bi se tako rado prebacila na ovu temu
    kao trudnica naravno
    jel mi možete reć ako se sjećate prije vađenja bete jeste imali lagani pritisak u maternici,npr.mene zaboli svaki put kad idem sjest,ali grčeva nemam,svi spominju nekakve grčeve,mene samo probode tu i tamo u stomaku,nekada u jajniku

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Draga Klara, što prije nam se pridružila.
    Ja sam pred vađenje bete osjećala neku zategnutost.. ali više površinski, nego izutra... teško za opisati. Više sam imala grčeve nalik menstrualnim. To sam rješavala magnezijem i mirovanjem. Bol kod sjedenja sam imala nakon punkcije, ali samo par sati.
    Jajnici su me još dugo nakon postupka boljeli... to je uobičajeno, često ostanu povećani.

Držim fige za lijepu betu. Kad ju vadiš?

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

trebala bi u petak,al je praznik,pa sub i ned,tako da ću ja radit test bude li pozitivan vadit ću betu u poned. kontrole radi,a bude li neg. prastajem sa utrogest.

mali-mis avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Klara nadam se da ces nam se skoro i ti pridruziti
    ja nisam imala nikakve simptome, cak ni implementacijsko krvarenje, jedino bol u trbuhu i pritisak u jajnicima, al je to bilo od hiperstimulacije, a test mi je bio jako slabo pozitivan 2 dana prije vadjenja bete

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bebica_2 dobrodošla!! Sigurna sam da će ovoga puta sve biti u redu
    Šumskice tetu šilicu imaš na fejsu pa joj pošalješ zahtjev (barem sam ja tako s njom stupila u kontakt) Dolisa MadewithLove

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    trebala bi u petak,al je praznik,pa sub i ned,tako da ću ja radit test bude li pozitivan vadit ću betu u poned. kontrole radi,a bude li neg. prastajem sa utrogest.
    Koji dan nakon transfera će to biti? Oprosti, nisam baš zapamtila... kakve zametke su ti vratili?

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

super utješne ste
    dakle 5.8 je 14dpt, vraćena mi je jedna blastocista,odnosno 3 dana star zametak ali je embriolog rekao da je prešao osmostanični i da izgleda kao da je star 4 dana a ne 3 i da skoro što nije blastocista,oni su uvjereni da će uspit jer je kao jako kvalitetan

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

A jooj da, baš sam zaboravna.... sjećam se sad...
    08.08 će to biti 17. dnt mora biti velika beta. Držimo ti fige. Samo pomalo.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Klara31 sad mi je žao što nisam pisala baš sve što se događalo do bete .. s jedne strane nije mi bilo neke razlike kad je beta bila negativna i sad kad je bila pozitivna .. stalno su bila neka probadanja stezanja i kod ova 2 AIH-a i kod 3 ET..

Jedino što sam baš specifično upamtila je da su me 7dnt neki leptirići po maternici "kao škakljali" .. znam da sam sama sa sobom raspravljala jesu li to grčevi i jel me boli!!?? Nije bolilo samo neki čudan osjećaj.. 9 dnt uvečer sam imala jake menstrualne bolove, križa su me bolila i bila sam jako umorna od toga dana.. naravno da su mi bile potnule sve lađe, pucali me totalni crnjaci.. 12dnt sam se sva sretna probudila jer nije bilo spotinga, i tako je ostalo a moja nada je lagano rasla i umor i bolovi u križima.. 14dnt (zaboravih reći 2 dvodnevna embrija) i nakon 17 piškenja toga dana test je pokazao svjetlu crticu..

s jedne strane nije bilo razlike a s druge strane ipak je bilo .. valjda zato što sad vrtim film pa mi je svaki trenutak "poseban" i "svet"..od same punkcije..

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

izjava dana mž 36tt:

"najbolje se u trudnoći osjećam u shoping centrima!
    ništa me ne opušta tako kao šetnja po njima...ni Promenada(šetnica uz Dravu) ni priroda..."

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa Vidi poruku
    izjava dana mž 36tt:

ništa me ne opušta tako kao šetnja po njima...ni Promenada(šetnica uz Dravu) ni priroda..."

Je li to ono "gnježđenje", (uređivanje stana, kupovanje za bebu) koje spominju u američkim filmovima?

Ja izbjegavam šoping jer sam počela pretjerivati s kupovinama

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

da da ima i toga...uredili smo malo interijer kuće i sve uglancali a u svim baby dućanima u gradu smo domaći već

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

izjava dana mž 36tt:

Počne li moj dragi prigovarati da previše šopingiram, što je predpostavljam sastavni dio ove šetnje, pozvati ću se na ovu izjavu i reći da je to normalno u trudnoći.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

izjava dana mž 36tt:

Potpuno je razumijem!
    I ja se najbolje osjećam u shopingu!

mali-mis avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

izjava dana mž 36tt:

Ha, ha, ha...ovo je tako dobro
    Mrzim soping centre i kupovine i uopce se ne mogu prepoznati u ovoj izjavi i bojim se kako i kad cu ja pokupovati sve sto ce mi trebati za bebicu...
    Mozda se nesto promijeni u mojoj glavi odmicanjem trudnoce

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

i ja sam mrzila shoppingiranje... dok mi nije dosla curka... sad sam nezaustavljiva

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

drage moje dobro jutro! kavica??
    danas sam uranila jer za sat ipol idem vidjeti moje bebice! nestrpljivost, nervoza....sve znate. drzite fige da je sve ok...., aaaaaaaa. usla u 20tt.
    bebica 2, dobrodosla nam! vjeruj mi, ovdje ces naci potporu i razumijevanje i sve smo jedna uz drugu!
    moram se pohvaliti mojim jucerasnjim sopingom, dva kinderbeta i dva slaaaaatka madraca za moje andele! ako se sjecate pricala sam vam da cu ih dobiti na poklon od MM strine iz svicarske. tako i bilo i sada ih gledam jos neraspakirane u dnevnoj sobi.
    a za sat vremena cu vidjeti i moje male andele!!!
    boze, hvala ti na ovoj najvecoj sreci u zivotu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •