Stranica 38 od 54 PrviPrvi ... 28363738394048 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,851 do 1,900 od 2653

Tema: MPO trudnoća nakon svega...kako se osjećamo...

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

đurđa

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Lijepo je čitati odlične vijesti. Đurđa, čestitam trudnice. Mia L, bravo za nalaz, sad se uistinu možeš opustiti do kraja trudnoće.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Čestitam Đurđa i Mia Lilly! to su krasne vijesti.

Inače curke, stigao je moj masov baby watcher i čula sam srčeko isti tren! Ta spravica je neprocjenjiva, toliko me sada smirila i razveselila. Bila sam već polako sva splašena, pošto je skoro 5 tjedana od zadnjeg uzv, ali hvala Bogu, srčeko jako i predivno kuca, a moje srce je u sedmom nebu... I još na mužev rođendan!
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 16.08.2011. at 15:58

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Đurđa, tako te lijepo vidjeti te tu. Zaiskrila mi suzica.
    Bravo za malo kuckajuće srce Želim ti jednu mirnu, opuštenu trudnoću.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Klara hvala, lijepo je cut da se ipak nemora dugo cekat na trudnocu posle carskog reza
    Mojca svakako cu posjetit jos jednog dr i vidit njegovo misljenje i koje su mi sanse za prirodni porodaj.
    Ja danas 27tt i samo sam se ugojila oko 5kg nesto me kile ne idu malo sam se brinuala ali dr na zadnjem pregledu veli sve ok beba 900gr i to je ok za 25 tjedan
    sada osjecam da jace lupa tako zakljucujem da je decko porastao u zadnja 2 tjedna

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Durda bas mi je drago da je sve u redu i da nase ceske bebice lijepo napreduju

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

[QUOTE=ValaMala;1942496]Čestitam Đurđa i Mia Lilly! to su krasne vijesti.

Inače curke, stigao je moj masov baby watcher i čula sam srčeko isti tren! Ta spravica je neprocjenjiva, toliko me sada smirila i razveselila. Bila sam već polako sva splašena, pošto je skoro 5 tjedana od zadnjeg uzv, ali hvala Bogu, srčeko jako i predivno kuca, a moje srce je u sedmom nebu... I još na mužev rođendan![/QUOTE
    Vala jesi li ga narucila preko neta?Koliko kosta? Ja pokusavam preko neta da ga nadjem ali mi ovdje izbacuje samo one baby phone a to mi jos ne treba. Jel se moze negdje polovni uzeti?

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    Jeeee Mia Lilly super da je sve OK. Cestitam na djevojcici Jesu li te slali na amnio zbog godina ili neke obiteljske anamneze? Sad se opusti i uzivaj u trudnoci do kraja

Hvala!
    Amnio sam radila zbog lošeg kombiniranog probira.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

alma, rabljene najlakše možeš naći tu na forumu ili drugim trudničkim/dječjim forumima. Obično prodaju za oko 400 - 550kn.Tako smo mi to rješili. No masov baby watcher (definitivno najbolji, s ekranom, a koriste ga i u bolnicama, znam za Petrovu) ti je sad na popustu. Evo linka:

http://www.baby-watcher.hr/ (ajme jel smijem ovo linkati? Ako ne smijem, molim moderatore da obrišu i ispričavam se)

Inače mislim da je to nešto što se jako isplati. Evo već prvi put me toliko smirio i razveselio, a bit će mi drug kroz cijelu trudnoću, a i kad dođe na redu braco ili seka.
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 16.08.2011. at 19:04

mali-mis avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Djurdja dobrodosla i cestitke za srceko i hrabrost da se naglas izgovori ta famozna recenica o vlastitoj trudnoci

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

đurđa, cestitam!!! uzivaj i zelim ti finu skolsku trudnocu!
    drage moje, citam vas i uzivam, tako mi je drago da ste sve ok! ja polako ulazim u 6 mjesec i jos ne mogu vjerovati da je tako brzo proslo. kao da sam se malo i opustila, stalno se vrte, stalno ih osjecam. to je tako divan osjecaj da sam sama sebi vec dosadna, a ne mogu prestati pricati o tome, o njima!
    danas smo kupili komodicu za prematanje i jednostavno je divna!!!! ma, nema ljepse, he, he!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Danas sam napokon bila na razgovoru kod svog soc. ginekologa i zajedno smo on, MM i ja odlučili da nećemo raditi ni tripl ni amniocitezu.. Nego se lagano opustiti i uživati u ovih 5 mjesci što imamo do termina..
    Ja zadovoljna i mirna..

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Đurđa, čestitam!

Šiškica glavno da si mirna.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Šiškice, pametna odluka i ~~~~~~~~~~ za daljnju dosadnu i školsku trudnoću. Gotovo sam sigurna da ću ovaj put i sama tako učiniti. Mia, da li ti je tko sugerirao od dr-a da radite AC ili ste sami tako odlučili?

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

I dr.Kos i dr.L ali je to prvenstveno bila naša odluka.
    Ja ne bi mogla biti smirena do kraja trudnoće.
    Kombinirani je bio jako loš.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mia, shvaćam, meni su zanimljivo u prvoj trudnoći sugerirali skroz različito - dr A da svakako idem, a dr Kos da nemam indikacija. Mislim da je ovaj drugi doc svakako stručnjak za takvu vrstu dijagnostike pa ću ga poslušati što mi ovaj put bude rekao. Nakon što smo dobili čist nalaz, tek sam se tada mogla opustiti do kraja u trudnoći. Ovaj put sam zanimljivo totalno cool...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Makica prvotno napisa Vidi poruku
    danas smo kupili komodicu za prematanje i jednostavno je divna!!!! ma, nema ljepse, he, he!
    Mi smo pronašli jednu prekrasnu, duboke 4 ladice + kadica. Za kasnije je stvarno predivna komodica. Sad još da se odvažimo kupiti

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

andream, nadam se da ćeš ovaj puta proći bez amnio. Smatram da je dr.Kos stručnjak i da bi ga svakako trebala poslušati, ali i da je ta odluka samo vaša.
    Meni je anomaly scan bio dobar ali mi je biokemijski rizik bio loš.
    Da li si radila kombinirani?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Jesam, gore sam već pisala, nalaz je uglavnom OK (biokemijski je jedino 1:253 i to je uz godine najlošiji rizik). Sve drugo je u redu i niskorizično.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Vala, ne želim pokvariti oduševljenje, ali nisam skužila smisao te kadice.
    Pa tko bi nosio vodu u sobu, pa je onda iznosio iz sobe... pa pazio da se ne poprska parket, pa ako se slučajno prolije, smočiti će se sva robica ispod. A ima za kupiti sjajnih anatomskih kadica s nosačem za u veliku kadu ili nogarama za kupaonu.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo da se i ja ubacim, mi imamo te nogare za kupaonu, dobili na poklon, samo na nju stavimo kadicu i sve pet, ne boli me kičma kod pranja bebe (sad se curka kupa već u kadi), ma odlična stvar. Nogare se daju lijepo složiti i ne zauzimaju prostor, mi ih držimo u malom wc-u. Napravljene su od metala, smeđe, spasile su me da me kralježnica ne boli jer nema ni sagibanja. A dijete još uvijek presvlačimo na prematalici koju stavljamo okomito na kindač. Ovo je pogotovo rješenje za one koji nemaju velik prostor.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Moj je bio 1/135 (rizik za dob 1/435).
    Bila sam gotovo sigurna da će mi amnio nalaz biti uredan (zbog dobrog anomaly scana), ali mislim da ne bi
    bila mirna do kraja trudnoće da nisam napravila amnio.
    A kad ideš kod Kosa?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kod K sam 1.9. naručena. Tada ću biti točno 15 tjedana a sada si mislim nije li me prerano naručila (vidim da se radi taj prvi anomaly sa 16 tjedana)?

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam sa 12 tt radila kombinirani, sa 17+ nešto sitno amnio i naručena sam za 21 tt opet na anomali scan.

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Drage cure svima, Đurđa čestitam od srca!
    Mi smo danas bili na kontrolu i sve je super, bar tako naš dragi dr kaže, a mi mu naravno virujemo
    Rekao je da sam skroz zatvorena, potvrdio da je curica još jednom, rekao da je cerviks super sve u svemu citiram "savršeno" Nitko sretniji od nas. Jedino što ... nismo radili anomaly scan i ja sam mrvu zbog toga tužnno stresirata, ja nisam pitala jer nisam htjela da ispadne da se pravim pametna, bila mu je očajna gužva danas pa ga nisam htjela dodatno stresirati ali, anomaly scan nismo napravili on ga nije ni spomenuo pa nisam ni ja. I sad ne znam što ćiniti, pari mi se da ste ga sve radile.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Većina tih komodica dolazi u paketu s kadicom. Tako sam i ja kupila komodu koja u sebi ima i kadicu. Definitivno je ne mislim koristiti u sobi već, vjerojatno, za prvu ruku, u dnevnom boravku/blagavaoni. Nekako mi se čini da ćemo tamo biti najkomodniji dok savladavamo tehniku kupanja. Tu će kadicu beba vrlo brzo prerasti i tada ćemo je zamijeniti nekom adekvatnijom. Menu su osobno super one sjedalice koje staviš u kadu i u nju bebu, nekako mi se čine i paraktično i sigurno.

nea drago mi je da je sve super. Nemoj se previše uzbuđivat zbog anomaly scana, vjerojatno dr zna što radi, možda ga je i obavio a da ti to nisi primjetila.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Većina tih komodica dolazi u paketu s kadicom. Tako sam i ja kupila komodu koja u sebi ima i kadicu. Definitivno je ne mislim koristiti u sobi već, vjerojatno, za prvu ruku, u dnevnom boravku/blagavaoni. Nekako mi se čini da ćemo tamo biti najkomodniji dok savladavamo tehniku kupanja. Tu će kadicu beba vrlo brzo prerasti i tada ćemo je zamijeniti nekom adekvatnijom. Menu su osobno super one sjedalice koje staviš u kadu i u nju bebu, nekako mi se čine i paraktično i sigurno.

nea drago mi je da je sve super. Nemoj se previše uzbuđivat zbog anomaly scana, vjerojatno dr zna što radi, možda ga je i obavio a da ti to nisi primjetila.
    Ja ne znam nikoga tko ju je koristio na način na koji je napravljena. Ne kužim zašto ih onda takve rade. Čisti gubitak prostora. Osim toga, ovaj pristup s bočne strane mi je totalno nepraktičan.
    U Sloveniji sam neki dan vidjela kvalitetne (a i lijepe) komode od punog drva (ove kod nas su iveral + mediapan), koje su u startu iste dubine kao i ove naše s kadicom, samo imaju produžetak i bočne rubnike na gornjoj plohi, čime ona postaje oko 80x80 i dobije se pristup s prednje strane (od strane ladica). Kad beba izađe iz pelena, spomenuti produžetak i rubnici se skidaju, a komodica ostaje dio namještaja dječije sobe. Kadice naravno nema, ladice su nešto dublje i meni se čini praktičnije. http://www.lip-poljcane.si/spletna-t...omode/lana.php i soba: http://www.lip-poljcane.si/spletna-t.../otroske-sobe/
    Frendica koja ima neku anatomsku kadicu, ju od početka koristi u kupaoni.

Nea, slažem se s Dani, budući je tvoj doktor inače pedantan i napravi detaljan uzv, vjerovatno je sad napravio i anomality scan, a da nisi ni znala. To je samo malo detaljnjiji uzv... Ne brini, sve je ok. U sigurnim si rukama.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 17.08.2011. at 08:56

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    alma, rabljene najlakše možeš naći tu na forumu ili drugim trudničkim/dječjim forumima. Obično prodaju za oko 400 - 550kn.Tako smo mi to rješili. No masov baby watcher (definitivno najbolji, s ekranom, a koriste ga i u bolnicama, znam za Petrovu) ti je sad na popustu. Evo linka:

http://www.baby-watcher.hr/ (ajme jel smijem ovo linkati? Ako ne smijem, molim moderatore da obrišu i ispričavam se)

Inače mislim da je to nešto što se jako isplati. Evo već prvi put me toliko smirio i razveselio, a bit će mi drug kroz cijelu trudnoću, a i kad dođe na redu braco ili seka.
    Hvala ti puno.Isla sam na njihovu stranicu ali na zalost prodaju jedino u Hr pa sam im poslala mail da mi jave gdje u EU se moze kupiti ili naruciti.

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hvala cure puno puno Ma ja znam da sam u najboljim mogucim rukama u koje ni trunke ne sumnjam

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ma lako za tu kadicu, već imamo doma jednu lijepu anatomsku koju smo dobili na poklon, tako da kadica doista nije razlog zašto me oduševila ova komodica. Na koncu bez problema se izvadi, kao da je i nije bilo. Ono što mi je predobro je što ima 4 ladice, ali velike i duboke za razliku od mnogih koje smo vidjeli, pa će stati stvarno brdo stvari u nju. A i prekrasno izgleda, onako je boje bukve s nekim cvjetićima kao ručkice...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

E da, htjela sam vas pitati znate li možda gdje ima za kupiti onih trudničkih jastuka, povoljnih, stvarno mi počinje trebati za spavanje. Sada uguram ispod sebe poplon, sva se nekako polu podbočim, smiješno nešto, pa mislim da bi mi to bilo super. Problem je da one koje smo vidjeli su po 400-500 kn, a to mi je full previše.

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Vala bila je akcija u Kauflandu, jastuci za dojenje za 89 kn. Nisu tako kvalitetni kao oni iz Adaxa, ali nisu niti losi. Pogledaj tj. nazovi kauflande u blizini i pitaj jel ih jos ima da bezveze ne ides okolo ako su rasprodali. Ja sam svog kupila prije cca 2 tjedna i tada ga je u ZG bilo samo u Dubravi u Studentskom gradu, mislim da se ulica zove Vile Velebita. Ti jastuci su stajali na polici u blizini blagajni i bilo ih je jos dosta.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala ti, pogledat ću. U međuvremenu pišem oglas i tu na burzi, možda netko ima neki očuvani za prodati.

Inače vezano za moju potragu za privatnim vođenjem trudnoće, zgražale ste se cijenama u IVF poliklinici, ali sam sad pala sa stolice kad sam čula koliko je trudnički pregled (dakle klasika, pregled + uzv) u Medikolu! Inače po svuda su pregledi uglavnom500kn, s tim da je najbolja cijena u Škvorcu, pa onda u BetaPlus. Još razmišljam.

U petak sam dogovorila pregled kod mog dr. u Merkuru, pa ću vidjeti s njim što on misli. Možda postoji neki način da vodim trudnoću tamo baš u bolnici? Jeste čuli za to možda? Mislim jako sam zadovoljna sa svime, no to nisu pravi trudnički pregledi koje imam tamo, nego samo uzv, tako da moram nešto smisliti (a fakat fakat ne želim kod mog ginekologa).

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

frendica mi je nedavno u adaxu kupila jastuk za dojenje za nekih 150kn. a moj je kostao oko 200kn - isto adax. kakvi su ti od 500?!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zvala sam sada Adax, imaju po 250kn, ali i te od 450kn - ti skuplji su oni punjeni kao malim kuglicama, jako su ugodni i mogu se svakako namjestiti. Vidjeli ih jučer u Kiki, prekrasni su (osim love...)

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ovi pregledi su nekako "normalne" cijene - kod nas u Istri je 500 kn pregled + UZV - i to običan uzv, ne 3D. Srećom da u mom gradu socijalna ginica jako dobra, pa nemam potrebe odlaziti privatno. U našem slučaju, kad je blizanačka trudnoća, soc.ginica inzistira na nekoliko pregleda u bolnici gdje planiram roditi, kao radi boljeg nadzora i drugog mišljenja. Bila sam na mjerenju NN-a i idem krajem mjeseca na anomaly u OB Pula - čini mi se da sam si već odabrala liječnicu za porod - vidjet ćemo još, ali za sada mi je žena bila više nego OK.

Za jastuk za dojenje - ja ga kupila tu na forumskoj burzi, kao nov je, koštao me 95 kn s poštarinom. Nije da ga baš koristim za spavanje jer buša još nije dovoljno velika da bih ju naslonila na njega, ali za čitanje i gledanje TV-a je savršen. Mislim da će biti koristan i kasnije. U svakom slučaju ne vrijedi 500 kuna, ja preporučam kupnju rabljenog s burze.

MiaLilly čestitam na dobrom nalazu
    Đurđa dobro nam došla
    Ivanova svaka ti čast - 39tt i to blizanačke - zaista divno!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Zvala sam sada Adax, imaju po 250kn, ali i te od 450kn - ti skuplji su oni punjeni kao malim kuglicama, jako su ugodni i mogu se svakako namjestiti. Vidjeli ih jučer u Kiki, prekrasni su (osim love...)
    U Adaxu su prošli tjedan ili dva unazad, ne sjećam se točno, davali popust na gotovinu 15% do 20%.

Računaj da tih jastuka ima različitih debljina, onaj koji sam ja dobila mi je predebel za pod trbuh, ali mi je super za uz leđa zadnjih dana.
    Tamo di idem na masažu, imaju Kamarisov i taj je super za pod trbuh.

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Đurđa dobro došla
    mi obavili pregled: 34tt, mama na 16kg+, miško na 2,5kg!
    još cca mjesec dana i možemo očekivati sretni događaj - bar kako ultz kaže!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Vojvođanka, bravo!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Jastuk za dojenje sam uzela u Beba centru u Rijeci, došao me oko 200 kn (punjen je kuglicama) i ogroman je. Prije no što sam ga vidjela mislila sam uzet Adaxov koji je isto ok, malo manji, također punjen kuglicama. U Adaxu naravno imaju i ove preko 500 kn, ali mislim da stvarno nije potrebno davat toliko novaca za jastuk za dojenje. Mislim da su dovoljno kvalitetni i funkcionalni i ovi za oko 200 kn.

Mojca i Sumskica lijena sam i neda mi se tražiit čiji ste ono magnezij rekle da koristite pa molim jednu od vas dvije da me prosvijetli. Do sad sam koristila neki šumeći, ali stvarno nisam pobornik šumećih tableta i općenito ničega što se pjeni i ima mjehuriće. Još kad vidim da imaju dodatak šećera dođe mi muka.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Dani, magezij je Bioelektra 300 za otapanje na jeziku... ali biti će ti još više muka... ovaj sadrži aspartam.

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

hvala svima na dobrodošlici
    evo kako sam se hvalila da me niš ne muči tako od jučer umirem od žgaravice,(noćas palo prvo povraćanje),kako ste vi to rješavale?mislim znalo me zadnjih par večeri malo peckat ali nije bilo vrijedno spomena al od jučer!!!izgorit ću

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja jedva čekam sve te ´gorke´ simptome
    jesi probala sa mineralnom,to se može pit u trudnoći

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Meni je pomoglo da nema jela poslje 6

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

I ja sam cijelo vrijeme vikala jedva čekam sve trudničke siptome.. Međutim kad su došli pisjeo mi život..
    U cijeloj priči je možda ispalo dobro što se zajedno s mučninom i opako jakom kiselinom u želucu pojavio i hematom pa sam bila na strogom mirovanju tj. bolovanju, da sam morala raditi mislim da bi krepala od muke..

Probala sam sve živo i neživo da spriječim kiselinu i mučninu i NIŠTA nije pomoglo!!! Morala sam čekati da jednostavno prođe..
    Nikakva hrana mi nije odgovarala osim ćevapa

Sad u 17 tt uživam i proždirem svakakvu hranu u malim obrocima s razmakom pol sata - sat i baš mi gušt..

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

đurđa, navečer kasno nikako jesti, osobito ne teško. Meni kad prigusti je Rupurut zakon.

Što se tiče bioelektre Mg, puno mi je lakše zaspati otkad ga uzimam. Mislim ne uspavljuje me, haha, nego nemam toliko one grčiće / nemir u nogama

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Jučer sam isto počela piti taj Mg i moram reći da mi je odmah bolje..
    Danima me mučila "kao upala mišića u listovima" sad ju i ne osjetim..

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Cure kako vam je sa spavanjem? Ja bdijem bdijem u mraku ponekad i do 5, pa onda tek zaspem. Jesu to čuvene trudničke nesanice već počele ili sam ja posebna? Trudim se ne odspavati dugo ujutro, baš kako bih umorna išla u krevet, pa legnem premorena i onda opet isto.

Moj slatki mužek spava kao beba pored mene, a ja brojim ovce, novce (da bar, hehe) i fantaziram o životu i svemu. Ponekad mi se čini tako noću da sam sve već izmaštala i "razmislila", dosta više, hoću spavati.
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 17.08.2011. at 21:20

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ajme ne pitaj... spavanje mi je horor. Cijelu noć ne spavam, a ujutro susjedov pas krene lajati oko 6. Dođe mi da ga zadavim (susjeda, naravno, ne psa! ). Pa to nadoknađujem preko dana, pa spavam u najčudnija vremena, od 9 do 11 ujutro, ili od 11 do 15 ili od 18 do 20... isprobala sam sve krevete i kaučeve u kući... negdje naći mira...
    Sinoć sam dragog natjerala da idemo spavati u prizemlje, di obično gosti spavaju... on odmah zaspao, a ja ko sova! Oko dva sam ga molila da se vratimo u naš krevet. Odmah zaspala.
    Danas primjenjujem tehniku iscrpljivanja, sinoć nisam puno spavala, danas preko dana ništa i nadam se da ću zaspati bar do ponoći.
    Možda je ovo vrst treninga za blisku budućnost!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

hm čevapi,brojanje ovaca i novaca po noći sve mi to poznato
    ja zaspem navečer čim legnem i probudim se u pola noći i probdijem jedno 2-3 ure i onda pred zoru zaspem a ustajem se u 6ipo kad idem radit i sva sam izmorena,popodne ubijem oko uru,uru i pol, često sam pospana i mogu spavat u bilo koje doba dana ali to u sred noći kad se probudim budna kao da je podne me izmrcvari baš

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •